Klaudysiaczek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Witam! Mam prośbę. Czy ktoś mógłby wstawić zdjęcie beagle'a przy nodze? Po prostu gdy mierzę wysokość wydaję się inna, a gdy widzę realnie zupełnie niesamowita. Zupełnie teraz zgłupiałam... Quote
iwcza Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Beagle w kłębie powinien mieć min. 33cm. a max 40cm. mój ma 38 :) postaram się zrobić fotkę przy nodze :) Quote
Klaudysiaczek Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Wielkość to ja sama wiem z książek, ale na żywo ile powinien mieć ;). Bo ja takie potwory widzę, ale to chyba jednak mieszańce :lol:. Będę wdzięczna za fotkę przy nodze :loveu:. Quote
jefta Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Klaudysiaczek']Wielkość to ja sama wiem z książek, ale na żywo ile powinien mieć ;). Bo ja takie potwory widzę, ale to chyba jednak mieszańce :lol:. Będę wdzięczna za fotkę przy nodze :loveu:. takie może być? Quote
Klaudysiaczek Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Dzięki wielkie, może być ! :p Jednak nadal fotki mile widziane ... ;). Quote
iwcza Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 tutaj jest mój tofi co prawda siedzi nie stoi :razz: Niska jestem, ot co? przynajmniej pies na dużego wyszedł :cool3: Quote
Klaudysiaczek Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Dzięki :loveu:. Jednak nie jest duży :evil_lol:. Quote
Adamant Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Niestety teraz beagle nie trzymają wzorca mam suczkę 36 cm czyli nie taka mała a na ringu wydaje się być najmniejsza :diabloti: mam też psa - giganta - 42 cm jednak w tej chwili wiele suczek jest jego wzrostu. Mam wrażenie że nikt nie mierzy już swoich psów stąd "polskie beagle" dążą do Harier Beagle wzrostem:crazyeye: Quote
iwcza Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Taa... Ostatnio jakiś facet z "beaglem" dużo większym od mojego (na oko 47cm :roll:) śmiał się z tego że mój ma 38 cm i że to jest jakiś kundel bo taki mały. Mine miał bezcenną kiedy mu udowodniłam że ma rodowód i jego wzrost jest w normie... okazało się, że jego pies jest mieszańcem . Quote
Recommended Posts