Ania_i_Kropka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Sytuacja już opanowana. Jutro z TZ zawieziemy Herunie do Płońska skąd odbierze ją nowa Pańcia i dziewczyny pojadą dalej, prosto do domu:lol: Quote
Charly Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Ania_i_Kropka napisał(a):Sytuacja już opanowana. Jutro z TZ zawieziemy Herunie do Płońska skąd odbierze ją nowa Pańcia i dziewczyny pojadą dalej, prosto do domu:lol: :multi::multi::multi: Quote
onek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Ania_i_Kropka napisał(a):Sytuacja już opanowana. Jutro z TZ zawieziemy Herunie do Płońska skąd odbierze ją nowa Pańcia i dziewczyny pojadą dalej, prosto do domu:lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Rybc!a Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Świetnie ! Hera nareszcie będzie w ' swoim ' kącie ! :loveu: Quote
RESSEL Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Ania_i_Kropka napisał(a):Sytuacja już opanowana. Jutro z TZ zawieziemy Herunie do Płońska skąd odbierze ją nowa Pańcia i dziewczyny pojadą dalej, prosto do domu:lol: Aniu.... DZZIĘKI< DZIEKI < DZIEKI!!!!!! Nie wiem co bym bez Ciebie zrobiła.... Kochani, Ania zajęła się Herą w szpitalu, wyprowadzła ja na spacery, karmiła, podawała lekarstwa...... a teraz wiezie ją do nowego domku..... WIELKIE DZIĘKI za wszysko !!!!! :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jo37 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Czekamy na relację spotkania z nową pańcią . Quote
jayo Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 I co u suni ? Jak stosunki z rezydentem? Quote
Ania_i_Kropka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 U Heruni wszystko dobrze. Poznaje nową rodzinkę i nowy dom. Quote
kordonia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Kasiafo! Zdjecia, koniecznie zdjecia :) Quote
halbina Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Aniu, dziękujemy! Bardzo dziękujemy! Quote
Rybc!a Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 halbina napisał(a):Aniu, dziękujemy! Bardzo dziękujemy! Również przyłączam się do podziękowań ! :) Quote
kasiafo Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 opisywać będę póżniej bo brak czasu na wszystko teraz wklejam zdjęcia Zaczynam od początku noc z piątku na sobotę Hera wchodzi do domku i poznaje Amora (i kota);) Quote
Charly Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 No wreszcie Królowa Hera otrzymala należne jej pokłony:roll: Wreszcie. Amorek od razu Waćpannę rozpoznał:multi::multi:Aż się rozpłaszczył:loveu: Quote
evita. Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Jaki cudowny happy end :loveu::loveu::loveu: Quote
kasiafo Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Charly']No wreszcie Królowa Hera otrzymala należne jej pokłony:roll: Wreszcie. Amorek od razu Waćpannę rozpoznał:multi::multi:Aż się rozpłaszczył:loveu: To jest Amorkowe zaproszenie do zabawy, dziś wiem że Hera ma takie samo:crazyeye: nie wie dlaczego ale dwa bawiące się dogi jawiły mi się tak dostojnie ... nic bardziej mylnego ... ryk startującego samolotu odgłosy walącego się wierzowca:smhair2::lying::huh:pańcia dała nogę:scared: Quote
kasiafo Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Fotosik nie chce mi chodzić więc będzie chwilowa przerwa w zdjęciach. W pierwszy dzień mieliśmy trochę stracha bo psiaki kilka razy się spieły przy czym agresorem była o dziwo Hercia. Ale dziś po pierwszym popisie wspólnej zabawy wiem że będzie dobrze tylko jedzenie trzeba chować pod klucz bo dama kradnie wszystko. kupka ok. Zaskoczyło mnie to że gdy w niedzielę zbierałam się do wyjazdu sunia zaczeła popiskiwać a jak wyszłam to płakała pod drzwiami i TZ długo musiałją pocieszać. i przychodzi się przytulać:loveu: i pakuje się na wszystkie łóżka i ciągle chce jeść no i najważniejsze jest strasznie kofana!!!!!!!!!!:multi: Quote
Rybc!a Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 kasiafo napisał(a):Fotosik nie chce mi chodzić więc będzie chwilowa przerwa w zdjęciach. W pierwszy dzień mieliśmy trochę stracha bo psiaki kilka razy się spieły przy czym agresorem była o dziwo Hercia. Ale dziś po pierwszym popisie wspólnej zabawy wiem że będzie dobrze tylko jedzenie trzeba chować pod klucz bo dama kradnie wszystko. kupka ok. Zaskoczyło mnie to że gdy w niedzielę zbierałam się do wyjazdu sunia zaczeła popiskiwać a jak wyszłam to płakała pod drzwiami i TZ długo musiałją pocieszać. i przychodzi się przytulać:loveu: i pakuje się na wszystkie łóżka i ciągle chce jeść no i najważniejsze jest strasznie kofana!!!!!!!!!!:multi: Świetne wieści, dziękujemy Kasiu ! :) Quote
Ania_i_Kropka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Herunia nareszcie szczęśliwa. Uwielbiam takie zakończenia. Quote
Recommended Posts