Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Sytuacja już opanowana. Jutro z TZ zawieziemy Herunie do Płońska skąd odbierze ją nowa Pańcia i dziewczyny pojadą dalej, prosto do domu:lol:

:multi::multi::multi:

Posted

Sytuacja już opanowana. Jutro z TZ zawieziemy Herunie do Płońska skąd odbierze ją nowa Pańcia i dziewczyny pojadą dalej, prosto do domu:lol:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Aniu.... DZZIĘKI< DZIEKI < DZIEKI!!!!!!
Nie wiem co bym bez Ciebie zrobiła....

Kochani, Ania zajęła się Herą w szpitalu, wyprowadzła ja na spacery, karmiła, podawała lekarstwa...... a teraz wiezie ją do nowego domku.....
WIELKIE DZIĘKI za wszysko !!!!!
:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Charly']No wreszcie Królowa Hera otrzymala należne jej pokłony:roll:
Wreszcie. Amorek od razu Waćpannę rozpoznał:multi::multi:Aż się rozpłaszczył:loveu:

To jest Amorkowe zaproszenie do zabawy, dziś wiem że Hera ma takie samo:crazyeye: nie wie dlaczego ale dwa bawiące się dogi jawiły mi się tak dostojnie ... nic bardziej mylnego ... ryk startującego samolotu odgłosy walącego się wierzowca:smhair2::lying::huh:pańcia dała nogę:scared:

Posted

Fotosik nie chce mi chodzić więc będzie chwilowa przerwa w zdjęciach. W pierwszy dzień mieliśmy trochę stracha bo psiaki kilka razy się spieły przy czym agresorem była o dziwo Hercia. Ale dziś po pierwszym popisie wspólnej zabawy wiem że będzie dobrze tylko jedzenie trzeba chować pod klucz bo dama kradnie wszystko. kupka ok. Zaskoczyło mnie to że gdy w niedzielę zbierałam się do wyjazdu sunia zaczeła popiskiwać a jak wyszłam to płakała pod drzwiami i TZ długo musiałją pocieszać. i przychodzi się przytulać:loveu: i pakuje się na wszystkie łóżka i ciągle chce jeść no i najważniejsze jest strasznie kofana!!!!!!!!!!:multi:

Posted

kasiafo napisał(a):
Fotosik nie chce mi chodzić więc będzie chwilowa przerwa w zdjęciach. W pierwszy dzień mieliśmy trochę stracha bo psiaki kilka razy się spieły przy czym agresorem była o dziwo Hercia. Ale dziś po pierwszym popisie wspólnej zabawy wiem że będzie dobrze tylko jedzenie trzeba chować pod klucz bo dama kradnie wszystko. kupka ok. Zaskoczyło mnie to że gdy w niedzielę zbierałam się do wyjazdu sunia zaczeła popiskiwać a jak wyszłam to płakała pod drzwiami i TZ długo musiałją pocieszać. i przychodzi się przytulać:loveu: i pakuje się na wszystkie łóżka i ciągle chce jeść no i najważniejsze jest strasznie kofana!!!!!!!!!!:multi:

Świetne wieści, dziękujemy Kasiu ! :)