Manu Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 Chętnie bym wam go pokazała, ale nie umiem jeszcze załączać zdjęć.. :( Masz tu POMOC 8) Quote
Szamanka Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 No tak...ale ja mam zdjęcia tylko na swoim komputerze, więc chyba nic z tego.. Skoro tylko z serwera mogą być załączane... Musicie mi uwierzyć na słowo, że jest piękny :) No chyba, że zjawicie się 11 września w Świerklańcu, gdzie prawdopodobnie przyjadę z Szamanem, ale tylko jako publiczność :wink: Bo nie dość że ze mnie totalny żółtodziób, to z niego "małolat" nie kwalifikujący się jeszcze do klasy szczeniąt. Pozdrawiam. Quote
dziewcze Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 SZANANKO NAPISALAM CI NA PRIVA co z tymi zdjeciami. jak co to pisz Quote
Szamanka Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 OK..Co prawda wybrałam sobie jakiś album podany gdzieś przez moderatora. Na razie walczę ;) Zastanawiam się poza tym czy zdjęcia można stamtąd usunąć, bo jakoś nie widzę takiej opcji..ale spoko, dam radę ;) Quote
Szamanka Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 OK..Co prawda wybrałam sobie jakiś album podany gdzieś przez moderatora. Na razie walczę ;) Zastanawiam się poza tym czy zdjęcia można stamtąd usunąć, bo jakoś nie widzę takiej opcji..ale spoko, dam radę ;) Quote
kania Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Ja również czekam na zdjęcia, bardzo mnie ciekawi, jak wygląda teraz braciszek mojej Irdy :) A Irda też zaczyna się zmnieniać; wcześniej była piaskowa, teraz wychodzi jej ciemny brąz :lol: Quote
Szamanka Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 A jaki charakterek ma Irda? Bo mój Szaman to straszny rozrabiaka ;) A zapowiadał się na takiego grzecznego, wręcz nieśmiałego psiaka... Biorąc pod uwagę, że mieszkam w bloku i mam jeszcze 2 koty...to ...sami sobie wyobraźcie co się dzieje ;) Czasem po prostu dom wariatów :evilbat: Quote
kania Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Irda jest bardzo wylewna w uczuciach, to taki mały żywiołek :wink: W przeciwieństwie do Grandy szczeka. Wydawało mi się na początku, że może być zadziorna wobec innych psów, ale jak się okazało, większych się boi i czuje do nich respekt [narazie...]. Oczywiście uwielbia wszystko niszczyć a w lesie wynajdywać śmieci i uciekać z nimi przede mną... :-? A, i już widać [podczas treningów z Grandą] że woli uciekać niż gonić. Biegnie mi kawałek przed Grandzią i startuje mi ją :lol: W ogóle lubi już uciekać... Ale jeszcze nie wiem, co z nij wyrośnie :angel: Quote
Recommended Posts