Evelin Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Megi,maleńka Megi ma DT w Białymstoku od srody...Nie pójdzie do schroniska...:cunao: Bardzo,bardzo się cieszę..:beerchug: Po spacerku z Megi powlokłysmy sie z siostrą na Miedzynarodowa Wystawę Psów Rasowych w Białymstoku..nie,nie po to by nabyć nowego pieska (zresztą niektóre obrazki z wystawy były dla mnie szokujące..).Do stoiska TOZ..Zlepek przypadkowych informacji-i dostałam telefon (dzięki Monia3a i Jaanna)...Dzwonię i własnym uszom nie wierzę..a tak jest wolne miejsce w DT..Tak sunia może przyjechać... Megi maleńka Megi ma DT:cunao: Pucuniu pewnie,że chcę e-metro...chce metro od a do zet...Jutro wyślęCi tekścik i zdjęcia..i co tylko bedziesz chciała..jeszcze napisze jedno pw z prośba o pomoc w ogłoszeniach... AAAA i jeszcze jedno..z propozycjami domu dla maleństwa prosze o telefony na nr 511 216 181... A teraz zdjęcia maleństwa,nieświdomego zamieszania jakie czyni swoją osóbką.. Quote
pucka69 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 a dziś byś nie mogła dać tego tekściku??? jak daje w niedziele - to czasem się ukazuje też w poniedziałek, w papierowym wydaniu. Julka właśnie z e-metro dom znalazła. Może byś jednak napisała, co? Quote
Evelin Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Ty to Pucko umiesz człowieka do pionu postawić..Oczywiście napiszę ZARAZ...A zdjęcia też chcesz? I na maila czy PW? Quote
pucka69 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 pw to nie - bo mam w 99 % skrzynkę zapełnioną i jak mi napiszesz pw to już nikt nie napisze ;) na maila pisz. zdjęcia z wątku se wezmę - chyba że jakieś inne to daj. Jak masz jakieś życzenia - np. które zdjęcie ma być pierwsze czy coś to też napisz ps.jestem podnerwiona trochę, bo nie mam ciepłej wody, a myc sie trza ( niestety) Quote
Evelin Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 pucka69 napisał(a):ps.jestem podnerwiona trochę, bo nie mam ciepłej wody, a myc sie trza ( niestety) Pucko,niekoniecznie myć się trza...niektórzy wolą naturalny zapach kobiety,to tylko kwestia gustu :diabloti: Ok już piszę... Quote
pucka69 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 wczoraj tez tak sobie z Tz-em mówiliśmy :eviltong: a dziś on wybrał sposób polewania sie podgrzaną w czajniku wodą, a ja zaraz idę pod lodowaty prysznic. Jak wrócę to tekst już będzie tak?:diabloti: Quote
Evelin Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 wysłałam już...widzisz Pucka,mnie tez mozna postraszyć Tobą... Lodowaty prysznic hartuje...hartuj się Pucko Quote
Evelin Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Megi ma pierwsze ogłoszenie (dzięki Pucko,dzięki Agamiko) na Alegratka http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1666276_mala_megi_prawie_jak_szczeniak.html Coś w końcu musi się udać... Quote
pucka69 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 to jeszcze takie: http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Megi,7236 Quote
Evelin Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 A ciotka Evita zrobi allegro...Dobre Wy jesteście wszystki ciotki... Jaanna dziś i jutro wyprowadzi Megi na spacer..A już pojutrze Megi nie bedzie musiała wracać do boksu.Pojedzie do domku tymczasowego.A potem miejmy nadzieję,odnajdzie gdzieś swojego człowieka... Quote
evita. Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Allegro Megusi: http://www.allegro.pl/item430323319_malenka_sliczna_megi_szuka_dobrego_domu.html P.S. Jeśli coś trzeba zmienić w aukcji do dajcie znać ;) Quote
Evelin Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Super,dziękujemy...teraz nosze przy sobie telefon,zaglądam do poczty i czekam na tą jedna, dobrą wiadomość...że ktoś pokocha Megi... Quote
pucka69 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 no nie przesadzaj - na drugi dzień już ds byś chciała znaleźć. zrobiłam Ci wyróżnienie na alegratce - jesteś mi winna 3,66 - czyli kawę hahahaha Quote
jaanna019 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Korzystając z tego, że choć mieli odciąć jeszcze mnie nie odcięli od netu, podnoszę Megunię. Spacerek wczoraj udany, czyli i kupa i siusiu ;) Quote
Evelin Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 pucka69 napisał(a):no nie przesadzaj - na drugi dzień już ds byś chciała znaleźć. zrobiłam Ci wyróżnienie na alegratce - jesteś mi winna 3,66 - czyli kawę hahahaha Pucka,ja to chciałabym natychmiast domek znaleźć... Obawiam się,że ani w Warszawie ani nigdzie indziej kawy za 3,66 to nie kupimy.Ale obiecuję,że będziesz sobie mogła wybrac w kawiarni jaką zechcesz...No chyba,że chcesz natychmiast zwrot na konto swoje :) Jaanna jeszcze tylko dzisiaj spacer (mam nadzieję,ze bedzie równie udany jak poprzednie-czyli porządny duży koopal i obfite sioooo) a jutro Megi wychodzi z aresztu..i do DT Quote
evita. Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Ogłoszenie Megi na www.kupiepsa.pl: http://kupiepsa.pl/index.php?catid=135&set_add_ad_cat= Quote
Evelin Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Jutro Megi jedzie do domku tymczasowego.. Dziś z rana przyszedł pierwszy sms z pytaniem czy ogłoszenie o Megi jeszcze aktualne...Odpowiedziałam,że tak i wieczorem pani zadzwoniła.Pani mieszka w bloku, miała juz psy,jedynym zmartwieniem było czy nie bedzie ujadała jak pani bedzie w pracy... Opowiedziałam wszystko co wiem o zachwowaniu Meguni w ciasnym boksie..Pani dopytywała sie czy Megi to nie ratlerek,bo o dziwo nie chciałaby ratlerka. Ma sie zastanowić.Jak się namysli to sie odezwie.Zobaczymy... Quote
evita. Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Evelin napisał(a):Pani mieszka w bloku, miała juz psy,jedynym zmartwieniem było czy nie bedzie ujadała jak pani bedzie w pracy... Pani dopytywała sie czy Megi to nie ratlerek,bo o dziwo nie chciałaby ratlerka. Może dlatego, że niektórzy uważają ratlerki za rasę szczególnie szczekliwą ;). Trzymam kciuki za domek dla Megi :kciuki: Quote
nika28 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Evelin napisał(a): Dziś z rana przyszedł pierwszy sms z pytaniem czy ogłoszenie o Megi jeszcze aktualne...Odpowiedziałam,że tak i wieczorem pani zadzwoniła.Pani mieszka w bloku, miała juz psy,jedynym zmartwieniem było czy nie bedzie ujadała jak pani bedzie w pracy... Opowiedziałam wszystko co wiem o zachwowaniu Meguni w ciasnym boksie..Pani dopytywała sie czy Megi to nie ratlerek,bo o dziwo nie chciałaby ratlerka. Ma sie zastanowić.Jak się namysli to sie odezwie.Zobaczymy... Mocno trzymam kciuki !!!! :thumbs: Quote
pucka69 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 a z którego ogłoszenia? pytałaś? no i gdzie pw, które miałaś mi napisać ? Quote
Evelin Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Pani zadzwoniła znów... Megi pojedzie do nowego domku w sobotę...Pani pytała,co Megi lubi jeść..M.in.powiedziałam,że przywioze Megi kocyk-a pani-ale po co jej kocyk? do tej pory wszystkie moje pieski spały w łózku.Jesli bedzie dużo szczekała,załatwie jej przedszkole u kolezanki albo pójdzie ze mna do pracy w pierwszych dniach .. Czyli DT bedzie jej potrzebny na 3 dni... Jak ja się cieszę! !!!!!!Megi będzie miała domek!!!!! Quote
Recommended Posts