Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dollarek nie pisz posta pod postem rozciagasz watek niepotrzebnie i robi sie niczytelny, jest funkacja edytuj od tego
dziewczyny moze skoro Rodzice jednej z Was zgodzili sie na tymczas zabierzcie tego psa z pola bo nie wiem za bardzo na co czekacie

Posted

GameBoy napisał(a):
dollarek nie pisz posta pod postem rozciagasz watek niepotrzebnie i robi sie niczytelny, jest funkacja edytuj od tego
dziewczyny moze skoro Rodzice jednej z Was zgodzili sie na tymczas zabierzcie tego psa z pola bo nie wiem za bardzo na co czekacie

ok..
Nom tylko że Ja musze wydać Spike'a ale to już zaledwie z 2-3 dni bo Zuzanny wujek chciał prawdopodobnie i wtedy moge ale Zuzanna nie zabardzo mi by go chiala dać bo ona jest przekonana ze rodzice jej pozwola ( bardzo go chce)
ALe jej rodzice nie za bardzo chca.bo juz raz ich przekonywała a moi sie zgodzili jak wydam Spike'a.. a wiec tak...

Posted

Olka, mówiłam tacie o tym, żeby powiedział wujkowi, ze jest szczeniak do adopcji. Tata mi powiedział, że pytał się kiedyś, wujka o Malinę. Wujek nie chce dużego psa, chce psa maksymalnie do kolan.

Posted

ZUZANNA11 napisał(a):
Olka, mówiłam tacie o tym, żeby powiedział wujkowi, ze jest szczeniak do adopcji. Tata mi powiedział, że pytał się kiedyś, wujka o Malinę. Wujek nie chce dużego psa, chce psa maksymalnie do kolan.

Ale MAlina była już duża,a ten jest szczeniaczkiem...

Posted

Olka, ale Spike będzie duzym psem. Możliwe, że nawet większym niż Malina. Mój wujek nie myśli kategoriami "słodkości". Pies jednak rośnie, potrzebuje jedzenia. Ma już bardzo starego psa, ogromnego mixa. Pies jest na dworzu, ale ma jak w raju. Ogromna działaka, wielkie serce dla zwierząt. Miałby jak w raju, ale cóż.

Posted

ZUZANNA11 napisał(a):

To może wujek zabierze Żółtka i będzie po kłopocie. On jest max od kolana i młody i kochany... :razz:

Posted

ZUZANNA11 napisał(a):
Olka, ale Spike będzie duzym psem. Możliwe, że nawet większym niż Malina. Mój wujek nie myśli kategoriami "słodkości". Pies jednak rośnie, potrzebuje jedzenia. Ma już bardzo starego psa, ogromnego mixa. Pies jest na dworzu, ale ma jak w raju. Ogromna działaka, wielkie serce dla zwierząt. Miałby jak w raju, ale cóż.

Zuźka ale on większy ni ż Malina nie będzie on bęzie do kolana mojego taty no troszkę może większy ale napewno nie większy niż Malina.
Mój tata przecierz kiedyś pracował w psach i powiedział że będzie do kolana coś takiego jam Mikrus więc...