ZUZANNA11 Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Olka, ja jeszcze przekonam swoich...:diabloti: Quote
ocelot Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Bardzo fajny psiak, dziewczyny przekonywać rodziców;) Quote
Dollarek Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 ocelot napisał(a):Bardzo fajny psiak, dziewczyny przekonywać rodziców;) Ja już przekonałam...:) Quote
GameBoy Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 dollarek nie pisz posta pod postem rozciagasz watek niepotrzebnie i robi sie niczytelny, jest funkacja edytuj od tego dziewczyny moze skoro Rodzice jednej z Was zgodzili sie na tymczas zabierzcie tego psa z pola bo nie wiem za bardzo na co czekacie Quote
Dollarek Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 GameBoy napisał(a):dollarek nie pisz posta pod postem rozciagasz watek niepotrzebnie i robi sie niczytelny, jest funkacja edytuj od tego dziewczyny moze skoro Rodzice jednej z Was zgodzili sie na tymczas zabierzcie tego psa z pola bo nie wiem za bardzo na co czekacie ok.. Nom tylko że Ja musze wydać Spike'a ale to już zaledwie z 2-3 dni bo Zuzanny wujek chciał prawdopodobnie i wtedy moge ale Zuzanna nie zabardzo mi by go chiala dać bo ona jest przekonana ze rodzice jej pozwola ( bardzo go chce) ALe jej rodzice nie za bardzo chca.bo juz raz ich przekonywała a moi sie zgodzili jak wydam Spike'a.. a wiec tak... Quote
ZUZANNA11 Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Olka, mówiłam tacie o tym, żeby powiedział wujkowi, ze jest szczeniak do adopcji. Tata mi powiedział, że pytał się kiedyś, wujka o Malinę. Wujek nie chce dużego psa, chce psa maksymalnie do kolan. Quote
Dollarek Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 ZUZANNA11 napisał(a):Olka, mówiłam tacie o tym, żeby powiedział wujkowi, ze jest szczeniak do adopcji. Tata mi powiedział, że pytał się kiedyś, wujka o Malinę. Wujek nie chce dużego psa, chce psa maksymalnie do kolan. Ale MAlina była już duża,a ten jest szczeniaczkiem... Quote
ZUZANNA11 Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Olka, ale Spike będzie duzym psem. Możliwe, że nawet większym niż Malina. Mój wujek nie myśli kategoriami "słodkości". Pies jednak rośnie, potrzebuje jedzenia. Ma już bardzo starego psa, ogromnego mixa. Pies jest na dworzu, ale ma jak w raju. Ogromna działaka, wielkie serce dla zwierząt. Miałby jak w raju, ale cóż. Quote
GrubbaRybba Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 ZUZANNA11 napisał(a):Olka, mówiłam tacie o tym, żeby powiedział wujkowi, ze jest szczeniak do adopcji. Tata mi powiedział, że pytał się kiedyś, wujka o Malinę. Wujek nie chce dużego psa, chce psa maksymalnie do kolan. To może wujek zabierze Żółtka i będzie po kłopocie. On jest max od kolana i młody i kochany... :razz: Quote
ZUZANNA11 Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Aga, mam do ciebie prośbę. Czy mogłabyś Żółtkowi zrobić allegro ? Quote
GrubbaRybba Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Próbowałam zrobić banner, ale nie umiem. Zdjęcia są zbyt słabej jakości i jak nanoszę napis, to mi się rozmazuje. :( Allegro mogę zrobić, choć nie obiecuję, że dzisiaj. Quote
ZUZANNA11 Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Agnieszko, byłam bym bardzo wdzięczna. Lecę do Żółtka...;) Quote
Dollarek Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 ZUZANNA11 napisał(a):Olka, ale Spike będzie duzym psem. Możliwe, że nawet większym niż Malina. Mój wujek nie myśli kategoriami "słodkości". Pies jednak rośnie, potrzebuje jedzenia. Ma już bardzo starego psa, ogromnego mixa. Pies jest na dworzu, ale ma jak w raju. Ogromna działaka, wielkie serce dla zwierząt. Miałby jak w raju, ale cóż. Zuźka ale on większy ni ż Malina nie będzie on bęzie do kolana mojego taty no troszkę może większy ale napewno nie większy niż Malina. Mój tata przecierz kiedyś pracował w psach i powiedział że będzie do kolana coś takiego jam Mikrus więc... Quote
GameBoy Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 zobaczcie tutaj - identyko jak Wasz Zoltek Quote
ANETTTA Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 hoopaj psinko do gory po domek podajcie namiary na kogos to postarma sie zrobic to allegro jak Aga nie ma czasu ....... :shake: Quote
ZUZANNA11 Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Namiary na mnie: 509691742 zuziaczechowicz@op.pl GG: 6016656 Quote
ANETTTA Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Zuza czy to jestes TY iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii http://www.allegro.pl/item426901962_zoltek_mix_labradora_i_beagle_a_ludzie_c.html Quote
Dollarek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='ANETTTA']Zuza czy to jestes TY iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii http://www.allegro.pl/item426901962_zoltek_mix_labradora_i_beagle_a_ludzie_c.html Nie to jestem ja Quote
ZUZANNA11 Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Nie, to nie jestem ja. To jest moja przyjaciółka, Olka. Pomaga mi przy tych wszystkich bezdomniakach. Ma na DT Spike'a. Quote
Recommended Posts