Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś chciałam wam przedstawić
Żółtka
czyli
krzyżówkę labradora i beagle'a.

O Żółtku dowiedziałam się jakis czas temu, od znajomej. Jako, że wtedy byłam zajęta psią rodziną z lasu poszłam dopiero do niego dziś. Takiego wspaniałego psa jeszcze nie spotkałam...

Wygląd: Jest psem do kolan. Wygląda dokładnie tak jak beagle tylko, że jest beżowo biały, a nie trikolorowy. Ma nawet biały czubek ogona. Taki mix labradora i beagle'a. Ma wspaniałe rude rzęsy. Piękne oczy...

Charakter: Uwielbia zabawę, jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem. Inteligenty. Wie, kiedy trzeba być spokojnym, a kiedy może się wyszaleć...Nie potrafię opisać, nie jestem w stanie dobrać słów określających jego wspaniały charakter. PSI IDEAŁ ! :loveu:

Wiek: Jest młodziutki, to jeszcze psie dziecko. Ma niecały rok.

Jego sytuacja: Mieszka na polu ziemniaków. Jest dokarmiany przez kilka dobrych dusz. Niestety...innym ten pies bardzo przeszkadza. Dzwonią gdzie się da, próbują otruć...Hycel juz o nim wie. Co ten pies tym ludziom winien !!! :-( Zazdroszczą mu tej pogody ducha, tej radości w sercu...

PROSZĘ O POMOC !

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, ja nie wierze w takie obrózki. Mam środek przeciwpchelny to go wypryskam, bo się drapie. Rozmawiałam z tatą, powiedział: 'Nie chce mieć przechowalni psów...'. Poproszę jeszcze raz, zapytam się mamy. Zależy mi na tym psie...

Posted

Nie, założyli ją mieszkańcy. Widzieli, że bardzo się drapał. Lecz nadal się drapie, tak jak pisałam, wezmę środek przeciwprzechelny, który dostałam od weta i go wypryskam.

Posted

Piesek jest prześliczny nie boi się ludzi...
Dziś byłam u niego z Zuzanną ...
Szczeniaczek umie ''aportować''
Moi rodzicie zgodzili się na niego wiec Zuzanno jak coś to ja go wezmę.