ZUZANNA11 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Dziś chciałam wam przedstawić Żółtka czyli krzyżówkę labradora i beagle'a. O Żółtku dowiedziałam się jakis czas temu, od znajomej. Jako, że wtedy byłam zajęta psią rodziną z lasu poszłam dopiero do niego dziś. Takiego wspaniałego psa jeszcze nie spotkałam... Wygląd: Jest psem do kolan. Wygląda dokładnie tak jak beagle tylko, że jest beżowo biały, a nie trikolorowy. Ma nawet biały czubek ogona. Taki mix labradora i beagle'a. Ma wspaniałe rude rzęsy. Piękne oczy... Charakter: Uwielbia zabawę, jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem. Inteligenty. Wie, kiedy trzeba być spokojnym, a kiedy może się wyszaleć...Nie potrafię opisać, nie jestem w stanie dobrać słów określających jego wspaniały charakter. PSI IDEAŁ ! :loveu: Wiek: Jest młodziutki, to jeszcze psie dziecko. Ma niecały rok. Jego sytuacja: Mieszka na polu ziemniaków. Jest dokarmiany przez kilka dobrych dusz. Niestety...innym ten pies bardzo przeszkadza. Dzwonią gdzie się da, próbują otruć...Hycel juz o nim wie. Co ten pies tym ludziom winien !!! :-( Zazdroszczą mu tej pogody ducha, tej radości w sercu... PROSZĘ O POMOC ! Quote
Marzena&Gusti Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Gdybyś jednak wysłała mi mms-a to wstawie:) Quote
ZUZANNA11 Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Wysłałam z telefonu mamy, czekamy aż Marzenka wstawi. :) Quote
ZUZANNA11 Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Dziękuje ! Żółtek jest na: adopcje.org kupsprzedaj.pl animalia.pl 4lapy.pl gumtree.pl alegratka.pl Quote
GameBoy Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Zuza a ten mix to Twoje domysly czy faktyczny stan rzeczy? sliczny pies Quote
ZUZANNA11 Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Napisałam tak, żeby bardziej zachęcało. Według mnie to beagle, tylko trochę kolorki się poprzestawiały. Nawet koniec ogona ma biały...;) Quote
ZUZANNA11 Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Nie, ja nie wierze w takie obrózki. Mam środek przeciwpchelny to go wypryskam, bo się drapie. Rozmawiałam z tatą, powiedział: 'Nie chce mieć przechowalni psów...'. Poproszę jeszcze raz, zapytam się mamy. Zależy mi na tym psie... Quote
ZUZANNA11 Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Gumtree ma już zrobione. Próbowałam zrobić allegro, ale to juz wyższa szkoła... :-? Quote
GrubbaRybba Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Zapisuję się na wątek i czekam na lepsze zdjęcia. Jak będę, porobię ogłoszenia. Zuziu postaraj się o zdjęcie, na którym będzie widać pyszczek i jakieś całej postury. Quote
ZUZANNA11 Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 U nas ciągle pada, jak tylko przestanie, lecę do niego. Rodzice się nie zgodzili. Będę ich męczyć, żeby się zgodzili. Będzie to trudne, ale...:-? Quote
ZUZANNA11 Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Nie, założyli ją mieszkańcy. Widzieli, że bardzo się drapał. Lecz nadal się drapie, tak jak pisałam, wezmę środek przeciwprzechelny, który dostałam od weta i go wypryskam. Quote
ZUZANNA11 Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Żółtek jest na: ogłoszenia.interpress.net.pl kupiepsa.pl Quote
Dollarek Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 O jak miło że wstawiliście zdjęcie ze mna...:) Quote
Dollarek Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Piesek jest prześliczny nie boi się ludzi... Dziś byłam u niego z Zuzanną ... Szczeniaczek umie ''aportować'' Moi rodzicie zgodzili się na niego wiec Zuzanno jak coś to ja go wezmę. Quote
Dollarek Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Chyba nie nic takiego nie zauważyłam... Ale może Zuzanna coś o tym wie ale jak go tachałam za uszy :P to nic takiego nie miał..;) Quote
Recommended Posts