Cheritka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Marzena&Gusti']Jutro idziemy do weterynarza, niech ją zbada,poda co potrzeba,napisze co podał-za wizyte płaci właścicielka:D Później Pani Beata ją zabiera:) Super wiadomość :multi: :multi::oops::multi: :multi::multi::oops::multi::multi: :multi::multi::multi::oops::multi::multi::multi: :multi::multi::oops::multi::multi: :multi::oops::multi: :oops: Quote
Wyjątek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Marzenko bardzo się cieszę! Masz dobrą rękę! Życzę Ci kolejnych takich adopcji a suńce wspaniałego życia u boku nowej Pani! :multi::multi: Co wy o jakimś ludzkim DT gadacie?:cool3: Jakieś dziwne rzeczy się tu dzieją- ja nie w temacie:placz: P.s. Mam nadzieje, że jak w październiku wybierzemy się z Beatka na wspólny spacer to dołączysz do nas ;) Quote
Marzena&Gusti Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='Wyjątek']Marzenko bardzo się cieszę! Masz dobrą rękę! Życzę Ci kolejnych takich adopcji a suńce wspaniałego życia u boku nowej Pani! :multi::multi: Co wy o jakimś ludzkim DT gadacie?:cool3: Jakieś dziwne rzeczy się tu dzieją- ja nie w temacie:placz: P.s. Mam nadzieje, że jak w październiku wybierzemy się z Beatka na wspólny spacer to dołączysz do nas ;) Jasne, że dołącze-jak będę wiedziała jakiś tydzień wcześniej:D Tymczas ludzki to brat cioteczny mojego TZ-ta. UWAGA WŁAŚNIE PADA MI NOWY ZASILACZ-TO ZNACZY PADŁ:angryy: ZNÓW JESTEM BEZ KPMPUTERA-BATERIA PADA:-( POZDRAWIAMY CIEPŁO!TRZYMAJCIE KCIUKI ZA ZDROWIE MAŁEJ Quote
zulugula Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Marzena, jeśli potrzebujesz jakieś akcesoria lub sprzęcik do komputera, agd lub inny to mów. Mogę zawsze coś taniej załatwić. Quote
hankag Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Marzena , ale u Ciebie ruch w interesie :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='zulugula']Marzena, jeśli potrzebujesz jakieś akcesoria lub sprzęcik do komputera, agd lub inny to mów. Mogę zawsze coś taniej załatwić. I ja tak samo:cool3: Wszystkie akcesoria do komputera, wszystkie urządzenia do biura :) Quote
zulugula Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 No proszę... konkurencja nie śpi :cool3: Quote
Wyjątek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='zulugula']No proszę... konkurencja nie śpi :cool3: Konkurencja nie spi bo konkurencja na Velveta zbiera (patrz podpis :razz:) :) Quote
zulugula Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ja chętnie też przekazałabym całą marże na pieski. Towaru nie mogę, bo biorę na bieżąco, raczej droższy sprzet. Może to gdzieś dopisać na bazarku? Takie zakupy z dochodem na pieski to nie jest zły pomysł. Prawie sklep internetowy :cool3: Przecież zapotrzebowanie jest spore. Quote
zulugula Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Meleńka już w nowym domku. Ponoć Pani super. Marzena na pewno napisze, co i jak :lol: Quote
GameBoy Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 super! a kiedy Marzena wroci na dogo? :roll: Quote
zulugula Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Tego pewnie ona sama nie wie... Suczka jest chora. Lekarz u Marzeny wykrył koronowirozę, natomiast nowy wet (u aktualnego właściciela) rozpoznał parwo :-o Nam się wydaje, że jest w błędzie. Porównujemy objawy naszych piesków. Jeśli byłoby to parwo, to mój maluszek miałby spore problemy. On jednak nie wymiotuje, jest wesoły, ma dobry apetyt. Co prawda koopki ciapkowate, ale bedzie ponownie odrobaczony. Lekarz wstępnie nie wykluczał koronowirozy, więc ta wersja jest bardziej prawdopodobna. Objawy nie są tak drastyczne. U mnie już ustępują. Trzymajmy kciuki za małą... i za łaptopa Marzeny ;) Quote
zulugula Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Własnie otrzymałam sms, że Liza umiera... Quote
GameBoy Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 ja niestety tez go dostalam... nie wiem co napisac, ostatnio jest jakas plaga na dogo... jest tez druga strona tej sytuacji przykrej, poblkuja nam sie tymczasy szczeniaczkowe:shake: Quote
GrubbaRybba Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Bidulka. :-( Nie wiem, co napisać. U mnie ostatnio 3 psiaki odeszły za TM. Wszystkie szczeniorki, słabiutkie zabrałam ze schronu i odeszły w przeciągu 3 dni. :-( A teraz kolejna bida. Quote
DuDziaczek Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Jejku nie prosze nie :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
zulugula Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 odeszła... Zaczynam poważnie się bać o mojego Moherka. Jest wesoły, ma apetyt. Nie wygląda na chorego. Ale nie wiem czy ma takiego farta, czy... odpukać... Quote
DuDziaczek Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Prosze nie :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: "Zawsze kiedys przychodzi ten dzień, w którym Twój przyjaciel spoglada Ci w oczy po raz ostatni i nawet Twoja miłosć, chociażby była najsilniejsza nie jest w stanie tego zmienić..." Lizuniu... Juz nigdy nie zaznasz zlego oblicza czlowieka... odeszlas kochana, nie bylas wtedy sama i to jest najwazniejsze.... Quote
zulugula Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Współczuję właścicielce. Robiła co w jej mocy. Biedulka, miała taki wspaniały domek i niestety tak krótkie życie... Quote
GameBoy Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 choroba tak po szczepieniu postapila szybko? Quote
Recommended Posts