Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marzena&Gusti']Jutro idziemy do weterynarza, niech ją zbada,poda co potrzeba,napisze co podał-za wizyte płaci właścicielka:D Później Pani Beata ją zabiera:)

Super wiadomość
:multi:
:multi::oops::multi:
:multi::multi::oops::multi::multi:
:multi::multi::multi::oops::multi::multi::multi:
:multi::multi::oops::multi::multi:
:multi::oops::multi:

:oops:

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marzenko bardzo się cieszę!
Masz dobrą rękę!
Życzę Ci kolejnych takich adopcji a suńce wspaniałego życia u boku nowej Pani! :multi::multi:

Co wy o jakimś ludzkim DT gadacie?:cool3: Jakieś dziwne rzeczy się tu dzieją- ja nie w temacie:placz:

P.s. Mam nadzieje, że jak w październiku wybierzemy się z Beatka na wspólny spacer to dołączysz do nas ;)

Posted

[quote name='Wyjątek']Marzenko bardzo się cieszę!
Masz dobrą rękę!
Życzę Ci kolejnych takich adopcji a suńce wspaniałego życia u boku nowej Pani! :multi::multi:

Co wy o jakimś ludzkim DT gadacie?:cool3: Jakieś dziwne rzeczy się tu dzieją- ja nie w temacie:placz:

P.s. Mam nadzieje, że jak w październiku wybierzemy się z Beatka na wspólny spacer to dołączysz do nas ;)

Jasne, że dołącze-jak będę wiedziała jakiś tydzień wcześniej:D
Tymczas ludzki to brat cioteczny mojego TZ-ta.
UWAGA WŁAŚNIE PADA MI NOWY ZASILACZ-TO ZNACZY PADŁ:angryy:
ZNÓW JESTEM BEZ KPMPUTERA-BATERIA PADA:-(
POZDRAWIAMY CIEPŁO!TRZYMAJCIE KCIUKI ZA ZDROWIE MAŁEJ

Posted

[quote name='zulugula']Marzena, jeśli potrzebujesz jakieś akcesoria lub sprzęcik do komputera, agd lub inny to mów. Mogę zawsze coś taniej załatwić.

I ja tak samo:cool3: Wszystkie akcesoria do komputera, wszystkie urządzenia do biura :)

Posted

Ja chętnie też przekazałabym całą marże na pieski. Towaru nie mogę, bo biorę na bieżąco, raczej droższy sprzet. Może to gdzieś dopisać na bazarku? Takie zakupy z dochodem na pieski to nie jest zły pomysł. Prawie sklep internetowy :cool3: Przecież zapotrzebowanie jest spore.

Posted

Tego pewnie ona sama nie wie...

Suczka jest chora. Lekarz u Marzeny wykrył koronowirozę, natomiast nowy wet (u aktualnego właściciela) rozpoznał parwo :-o Nam się wydaje, że jest w błędzie. Porównujemy objawy naszych piesków. Jeśli byłoby to parwo, to mój maluszek miałby spore problemy. On jednak nie wymiotuje, jest wesoły, ma dobry apetyt. Co prawda koopki ciapkowate, ale bedzie ponownie odrobaczony. Lekarz wstępnie nie wykluczał koronowirozy, więc ta wersja jest bardziej prawdopodobna. Objawy nie są tak drastyczne. U mnie już ustępują. Trzymajmy kciuki za małą...

i za łaptopa Marzeny ;)

Posted

ja niestety tez go dostalam... nie wiem co napisac, ostatnio jest jakas plaga na dogo...
jest tez druga strona tej sytuacji przykrej, poblkuja nam sie tymczasy szczeniaczkowe:shake:

Posted

Prosze nie :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

"Zawsze kiedys przychodzi ten dzień,

w którym Twój przyjaciel spoglada Ci w oczy po raz ostatni

i nawet Twoja miłosć,

chociażby była najsilniejsza nie jest w stanie tego zmienić..."

Lizuniu... Juz nigdy nie zaznasz zlego oblicza czlowieka... odeszlas kochana, nie bylas wtedy sama i to jest najwazniejsze....