Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i co z ta panią???

Ja dzisiaj też mam wizyte u weta. Ale taka kontrolną. Mieliśmy działać jeśli sie nic nie poprawi, a poprawa jest sporo. Już dawno nie widziałam u szczeniaka takiej pieknej koopki i 0 robali po odrobaczeniu... Wydawało mi się, że jajka widzę. hmmm... może to jakiś suplement diety przeleciał...

Posted

Wizyta się odbyła-babka ma się zastanowić-ja już się zastanowiłam i mała tam nie pójdzie.Pani może ją wziąć w poniedziałek,bo ma w tym tygodniu spotkania i w weekend wyjazd. Nie wie co z nią by zrobiła we wrześniu-ma jakiś wyjazd. 15:30 kolejna wizyta-osoba następna z kolejki.

Jestem załamana stanem myszy-odwodniona,wymioty możliwe że od jakiejś wirusówki czy robali(ale robali nie widać).
Dziś nie jem obiadu,jutro pewnie też....Zapożyczyłam się i wydałam kase na jedzenie:(
Mała nawodniona, dostała antybiotyk, zastrzyk przeciwwymiotny, jakieś witaminy w zastrzyku, jeszcze coś w stylu smecty do pyska.

Posted

DuDziaczek napisał(a):
:-o:-o Ja bym ten tymaczas zamienila na DS :siara:

DuDziaczek jeśli chcesz, to pewnie Marzena Ci go przekaże do adopcji :eviltong:

Jakie koszty Marzenka?

Posted

[quote name='zulugula']DuDziaczek jeśli chcesz, to pewnie Marzena Ci go przekaże do adopcji :eviltong:

Z checia :diabloti::loveu::loveu:

Kurcze Marzenko a te inne domki? Sporo ich bylo?

Swoja dorga dostalam wczoraj takeigo maila :cool1:

Mam nadzieję, ten ktoś kto ma jutro oglądać Lizunię zrezygnuje. Czekam z niecierpliwością do jutra. Pozdrawiam Beata Przybyszewska

Marzenko moze z tego się coś "wykluje" ??

Posted

[quote name='DuDziaczek']Z checia :diabloti::loveu::loveu:

Kurcze Marzenko a te inne domki? Sporo ich bylo?

Swoja dorga dostalam wczoraj takeigo maila :cool1:

Mam nadzieję, ten ktoś kto ma jutro oglądać Lizunię zrezygnuje. Czekam z niecierpliwością do jutra. Pozdrawiam Beata Przybyszewska

Marzenko moze z tego się coś "wykluje" ??

Dzisiaj chyba właśnie będzie ta Pani u mnie:lol:
Jest zdecydowana i bardzo sympatyczna:) 15:30 zaciskamy kciuki

Posted

Pani wie o stanie zdrowia małej, i wie że dziś jej nie oddam ale przyjedzie porozmawiać,poznać sunie.....
To na bank babka od maila:DPierwszy tel był od niej i nagrała się na pocztę...
Cichaczem liczyłam na to ze do niej mała trafi-tak pięknie mówiła o poprzedniej suni........

Posted

Marzena&Gusti napisał(a):
A co do mojego DT ludzkiego chętnie oddam go do DS. Przystojny(oj tak), zadbany, pracowity,22 lata, szatyn o niebieskich oczach:D Wady: palacz,lubi się napić(czego u mnie nie można).

Qrcze kusisz... Może ja go wezmę :evil_lol:

Odezwał się Pan z Bemowa. Jestem umówiona na jutro na przedadopcyjną w sprawie suni z Sosnowca. Godzi się na warunki umowy i sterylkę :razz:

Posted

zulugula napisał(a):
Qrcze kusisz... Może ja go wezmę :evil_lol:

Odezwał się Pan z Bemowa. Jestem umówiona na jutro na przedadopcyjną w sprawie suni z Sosnowca. Godzi się na warunki umowy i sterylkę :razz:

Super że się odezwał:) Którą sunie bierze?

LIZA (jak kto woli mysza) ma dom! Umowa podpisana-pieska dostanie jutro. Zwróci koszty leczenia, jutro razem idziemy do weta:lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
Patrycja, zeby byc strona adoptujaca trzeba miec skonczone 18 lat :evil_lol:

Wezme go na moją mame :diabloti: Jak psa i koty na DT ze schronu :razz:

Super że się odezwał:) Którą sunie bierze?

LIZA (jak kto woli mysza) ma dom! Umowa podpisana-pieska dostanie jutro. Zwróci koszty leczenia, jutro razem idziemy do weta:lol:

SUPER!!! :loveu::loveu:

Posted

Mama by Ci dała takiego co pali i pije:evil_lol:

Palilby razem z moja mama :diabloti: Wiec tak zle by nie bylo :evil_lol::evil_lol:
Z piciem gorzej :cool3: Ale to nikt by nie musial wiedziec :diabloti:

Wazne zeby sprzatal i psy wyprowadzal :loveu: