Marzena&Gusti Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Właśnie dziś... Mała ma rozwolnienie i wymiotuje:(Wet się kłania.... Dałam jej smete i czekam na poprawę... Quote
Atkaaaa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Kolejne cudo, prześliczna jest. http://images28.fotosik.pl/269/42f2cc2f18db65ea.jpg Widzę, że wesoło... :) I co z malutką, przeszło jej? Quote
Marzena&Gusti Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Jak jest teraz nie wiem-nie robiła kupki. Pozostało 15 minut... 100 pytań.Czy Pani rzyjedzie?Czy sunia się spodoba? Quote
zulugula Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 No i co z ta panią??? Ja dzisiaj też mam wizyte u weta. Ale taka kontrolną. Mieliśmy działać jeśli sie nic nie poprawi, a poprawa jest sporo. Już dawno nie widziałam u szczeniaka takiej pieknej koopki i 0 robali po odrobaczeniu... Wydawało mi się, że jajka widzę. hmmm... może to jakiś suplement diety przeleciał... Quote
Marzena&Gusti Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Wizyta się odbyła-babka ma się zastanowić-ja już się zastanowiłam i mała tam nie pójdzie.Pani może ją wziąć w poniedziałek,bo ma w tym tygodniu spotkania i w weekend wyjazd. Nie wie co z nią by zrobiła we wrześniu-ma jakiś wyjazd. 15:30 kolejna wizyta-osoba następna z kolejki. Jestem załamana stanem myszy-odwodniona,wymioty możliwe że od jakiejś wirusówki czy robali(ale robali nie widać). Dziś nie jem obiadu,jutro pewnie też....Zapożyczyłam się i wydałam kase na jedzenie:( Mała nawodniona, dostała antybiotyk, zastrzyk przeciwwymiotny, jakieś witaminy w zastrzyku, jeszcze coś w stylu smecty do pyska. Quote
zulugula Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 DuDziaczek napisał(a)::-o:-o Ja bym ten tymaczas zamienila na DS :siara: DuDziaczek jeśli chcesz, to pewnie Marzena Ci go przekaże do adopcji :eviltong: Jakie koszty Marzenka? Quote
Marzena&Gusti Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Koszty niewielkie-dla mnie ogronme-30 zł. Jutro znów wizyta. Wet i tak mi dużo spuszcza-myślę że ponad połowę:) Quote
DuDziaczek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='zulugula']DuDziaczek jeśli chcesz, to pewnie Marzena Ci go przekaże do adopcji :eviltong: Z checia :diabloti::loveu::loveu: Kurcze Marzenko a te inne domki? Sporo ich bylo? Swoja dorga dostalam wczoraj takeigo maila :cool1: Mam nadzieję, ten ktoś kto ma jutro oglądać Lizunię zrezygnuje. Czekam z niecierpliwością do jutra. Pozdrawiam Beata Przybyszewska Marzenko moze z tego się coś "wykluje" ?? Quote
GameBoy Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Marzena wez od adoptujacych zwrot kosztow weta, wez od niego rachunek wiadomo jak to jest bardzo duzo to nei zwroca ale 30 zl to chyba nie jest szal Quote
Marzena&Gusti Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='DuDziaczek']Z checia :diabloti::loveu::loveu: Kurcze Marzenko a te inne domki? Sporo ich bylo? Swoja dorga dostalam wczoraj takeigo maila :cool1: Mam nadzieję, ten ktoś kto ma jutro oglądać Lizunię zrezygnuje. Czekam z niecierpliwością do jutra. Pozdrawiam Beata Przybyszewska Marzenko moze z tego się coś "wykluje" ?? Dzisiaj chyba właśnie będzie ta Pani u mnie:lol: Jest zdecydowana i bardzo sympatyczna:) 15:30 zaciskamy kciuki Quote
DuDziaczek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Dzisiaj chyba właśnie będzie ta Pani u mnie:lol: Jest zdecydowana i bardzo sympatyczna:) 15:30 zaciskamy kciuki. To swietnie wiec kciuki trzymac bede :lol: Quote
Marzena&Gusti Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Pani wie o stanie zdrowia małej, i wie że dziś jej nie oddam ale przyjedzie porozmawiać,poznać sunie..... To na bank babka od maila:DPierwszy tel był od niej i nagrała się na pocztę... Cichaczem liczyłam na to ze do niej mała trafi-tak pięknie mówiła o poprzedniej suni........ Quote
GameBoy Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 tez mam taka chora mala ale juz wiem, ze bedzie zdrowa Quote
Marzena&Gusti Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Ja też wiem,że z myszą będzie dobrze:)Musi być...... Nie zachowuje się jak chory szczeniak.....Ma dużo siły. Quote
Marzena&Gusti Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 A co do mojego DT ludzkiego chętnie oddam go do DS. Przystojny(oj tak), zadbany, pracowity,22 lata, szatyn o niebieskich oczach:D Wady: palacz,lubi się napić(czego u mnie nie można). Quote
zulugula Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):A co do mojego DT ludzkiego chętnie oddam go do DS. Przystojny(oj tak), zadbany, pracowity,22 lata, szatyn o niebieskich oczach:D Wady: palacz,lubi się napić(czego u mnie nie można). Qrcze kusisz... Może ja go wezmę :evil_lol: Odezwał się Pan z Bemowa. Jestem umówiona na jutro na przedadopcyjną w sprawie suni z Sosnowca. Godzi się na warunki umowy i sterylkę :razz: Quote
DuDziaczek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 zulugula napisał(a):Qrcze kusisz... Może ja go wezmę :evil_lol: Bylam pierwsza :-(:shake: Moze wizyta przedadopcyjna i wybieranie domku :diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Patrycja, zeby byc strona adoptujaca trzeba miec skonczone 18 lat :evil_lol: Quote
Marzena&Gusti Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 zulugula napisał(a):Qrcze kusisz... Może ja go wezmę :evil_lol: Odezwał się Pan z Bemowa. Jestem umówiona na jutro na przedadopcyjną w sprawie suni z Sosnowca. Godzi się na warunki umowy i sterylkę :razz: Super że się odezwał:) Którą sunie bierze? LIZA (jak kto woli mysza) ma dom! Umowa podpisana-pieska dostanie jutro. Zwróci koszty leczenia, jutro razem idziemy do weta:lol: Quote
DuDziaczek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 GameBoy napisał(a):Patrycja, zeby byc strona adoptujaca trzeba miec skonczone 18 lat :evil_lol: Wezme go na moją mame :diabloti: Jak psa i koty na DT ze schronu :razz: Marzena&Gusti napisał(a):Super że się odezwał:) Którą sunie bierze? LIZA (jak kto woli mysza) ma dom! Umowa podpisana-pieska dostanie jutro. Zwróci koszty leczenia, jutro razem idziemy do weta:lol: SUPER!!! :loveu::loveu: Quote
GameBoy Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 super informacje Marzena, jutro ja odwozisz? Quote
Marzena&Gusti Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Jutro idziemy do weterynarza, niech ją zbada,poda co potrzeba,napisze co podał-za wizyte płaci właścicielka:D Później Pani Beata ją zabiera:) Quote
Marzena&Gusti Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 DuDziaczek napisał(a):Wezme go na moją mame :diabloti: Jak psa i koty na DT ze schronu :razz: Mama by Ci dała takiego co pali i pije:evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Mama by Ci dała takiego co pali i pije:evil_lol: Palilby razem z moja mama :diabloti: Wiec tak zle by nie bylo :evil_lol::evil_lol: Z piciem gorzej :cool3: Ale to nikt by nie musial wiedziec :diabloti: Wazne zeby sprzatal i psy wyprowadzal :loveu: Quote
Recommended Posts