GameBoy Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Marzena&Gusti napisał(a): Kolejny dom u kobiety z dziećmy-tam nie dam psa-w tle wrzeszczące bachory nie zachęcają:D i kto to mowi :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: :ylsuper::ylsuper: :evil_lol: Quote
Marzena&Gusti Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Ja mam jednego bachorka,a tam wrzeszczała cała gromada!Moje dziecko już wie,że szczeniaka się nie męczy:) Quote
GameBoy Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Ja mam jednego bachorka,a tam wrzeszczała cała gromada!Moje dziecko już wie,że szczeniaka się nie męczy:) to jeszcze go naucz, ze Hexy tez sie nie meczy :evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 zulugula napisał(a):a ja też prawie tyle i myslałam, że jeszcze gówniara jestem ;) No i jakie dobre podejście :loveu: Widzisz GameBoy :diabloti: Marzena - narazie 1 bachorka :razz: :siara: Quote
DuDziaczek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Cioteczko dostalam 4 maile w sprawie suni :evil_lol::evil_lol: Przekierowywuj moze do zuluguli mowiac ze ma tez szczeniora a moze ktos sie skusi ;) Quote
Marzena&Gusti Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 A ja mam maila do Pana zainteresowanego pieskiem podobnym do Lizy:D Quote
zulugula Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Racja :lol: i to z jednego miotu :evil_lol: Quote
kasia_r Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 hehe, widzę, że się interes kręci (jak to niektóre osoby na dogo uważają:diabloti:) Dziewczyny, trzymam kciuki. Quote
Marzena&Gusti Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 zulugula napisał(a):Racja :lol: i to z jednego miotu :evil_lol: Jest jakaś podobna sunia? Quote
Marzena&Gusti Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 kasia_r napisał(a):hehe, widzę, że się interes kręci (jak to niektóre osoby na dogo uważają:diabloti:) Dziewczyny, trzymam kciuki. Kciuki potrzebne i jakiś sprzęt do klonowania:evil_lol: Quote
zulugula Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Jest jakaś podobna sunia? "Przekierowywuj moze do zuluguli mowiac ze ma tez szczeniora a moze ktos sie skusi " chodzi mi o mojego mocherka - z jednego miotu z Twoją mychą ;) Quote
Marzena&Gusti Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 zulugula napisał(a):"Przekierowywuj moze do zuluguli mowiac ze ma tez szczeniora a moze ktos sie skusi " chodzi mi o mojego mocherka - z jednego miotu z Twoją mychą ;) Jasnee są identyczni:evil_lol:Tylko myszka waży więcej-aż 2 100:crazyeye: Quote
zulugula Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Gdybym miała dom z ogrodem......... Marzenia:( To może dogomaniaczki pomogą??? :evil_lol: Quote
GameBoy Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 zulugula napisał(a):To może dogomaniaczki pomogą??? :evil_lol: nie na takie rzeczy juz coniektorzy zbierali :eviltong: Quote
DuDziaczek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 GameBoy napisał(a):nie na takie rzeczy juz coniektorzy zbierali :eviltong: :evil_lol::evil_lol: Dobre GameBoy hehe Quote
Marzena&Gusti Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 GameBoy napisał(a):nie na takie rzeczy juz coniektorzy zbierali :eviltong: Game przygarnij kropka(znaczy mnie) do domu z ogrodem- może być DT:evil_lol: Quote
GameBoy Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Game przygarnij kropka(znaczy mnie) do domu z ogrodem- może być DT:evil_lol: moge ale tylko w kennel ciotka w domu ciagle roboty - Oskarek sie zadusi od pylkow:evil_lol: a w takie warunki sie nie nadajesz, noce za zimne, szkoda Cie Quote
Marzena&Gusti Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 GameBoy napisał(a):moge ale tylko w kennel ciotka w domu ciagle roboty - Oskarek sie zadusi od pylkow:evil_lol: a w takie warunki sie nie nadajesz, noce za zimne, szkoda Cie Wiesz może i masz rację:evil_lol: Jestem przerażona brakiem obowiązków w domu- mój tymczasowicz(czyt. ludź) wychodzi za mnie z psem,zmywa,robi zakupy,sprząta,gotuje...... Jak nic wygryzie mnie z domu,a Tz zostanie gejem:diabloti: Quote
DuDziaczek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Wiesz może i masz rację:evil_lol: Jestem przerażona brakiem obowiązków w domu- mój tymczasowicz(czyt. ludź) wychodzi za mnie z psem,zmywa,robi zakupy,sprząta,gotuje...... Jak nic wygryzie mnie z domu,a Tz zostanie gejem:diabloti: :-o:-o Ja bym ten tymaczas zamienila na DS :siara: Quote
GameBoy Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 DuDziaczek napisał(a)::-o:-o Ja bym ten tymaczas zamienila na DS :siara: :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Marzena&Gusti Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Spadam spać-zmęczyło mnie nierobienie niczego:D Właściwie to byłam na spacerze na polach mokotowskich...odbierałam telefony;) Quote
DuDziaczek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 GameBoy napisał(a)::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: No co :diabloti: Nic nie robiacy TZ a taki DT :loveu::loveu::loveu: Marzena&Gusti napisał(a):Spadam spać-zmęczyło mnie nierobienie niczego:D Właściwie to byłam na spacerze na polach mokotowskich...odbierałam telefony;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nic nie robienie :cool3: No to dobranoc :razz::loveu: Quote
Marzena&Gusti Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Witam z rana:DWłaśnie wstałam i mam dobry humor:crazyeye: Liza,mysza czy jak kto woli nie czuje się dobrze:roll: Proszę Was podajcie mi duuużo takich sierotek-zbieram maile od ludzi- wymagania:małe jamnikopodobne lub ratlerkowe-szczeniaki:cool1: Quote
DuDziaczek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Witam z rana:DWłaśnie wstałam i mam dobry humor:crazyeye: Liza,mysza czy jak kto woli nie czuje się dobrze:roll: Proszę Was podajcie mi duuużo takich sierotek-zbieram maile od ludzi- wymagania:małe jamnikopodobne lub ratlerkowe-szczeniaki:cool1: U mnie w shcronie byly ostanio 3 takie... Na dloni sie miescily, a i kazdy mial kolor inny :lol: Takiedomki by im sie znalazlo... Ale oczywiscie wolontariatu sie nei wpuszcza a szczeniory choruja i odchodza :shake: Swoja droga... :razz: Todzis ma przyjsc pani nauczycielka? Quote
Recommended Posts