Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wyjątek']Na pewno!!:multi::multi:

Po cichu na to liczę:lol: Mała jest słodka, wymyta, kupki cacuśne(przyjechała z rozwolnieniem) nie widać robali, ładnie je, pije, tylko oczka delikatnie ropieją-ale przemywamy:)
Przylepa z niej nie z tej ziemi....jest tam gdzie ja;)

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wczoraj napisałam maila do tej kobiety. Opisałam bardzo dokładnie, jak powinna się zachowywać w stosunku do psów, wyjaśniłam ich zachowania, itd. Rozpisałam się solidnie robiąc wykład z psychologii psów, ale nie dostałam żadnej odpowiedzi. Napisałam jej, że jeśli będzie konsekwentna i będzie postępować według wskazówek, efekty powinna zobaczyć po kilku dniach, może tygodniu. Może zatem jeszcze za wcześnie na telefon.

Posted

Liza to sunia wyciągnięta z koszmaru...

Dzięki dobrym ludziom sunia czeka swoj prawdziwy, staly dom. Narazie przebywa w domu tymczasowym u wolontariuszki, jest tam otoczona troską, a jej tymczasowi opiekunowie pilnują by nie zabrakło jej niczego. Niestety Lizunia nie może zostaćw swoim tymczasowym domku i dlatego poszukujemy dla niej domu z prawdziwego zdarzenia. Takiego wktorym nie zazna zimna, głodu, bolu.
Sunia wygląda na mix jamnika, pinczerka miniaturki.
Ma tylko 8 tyg.
a zaznala wiecej zla niz niektore istoty przez cale swoje zycie... Dlatego prosimy o staly dom dla Lizuni.
Sunia nie będzie duża weterynarz określił jej docelową wagę na jakieś 7/8 kg. Sunieczka grzecznie zostaje sama w domu, nie demoluje, nie piszczy.
Jest naprawde cudownym psiakiem, bezproblemowo dogaduje się z innymi zwierzętami. Warto też dodać ze w tymczasowym domu mieszka dziecko i wolontariuszka uważa że Lizunia bylaby idealnym kompanem dla dziecka w wieku 7-8 lat.

Jeżeli uważacie państwo że Lizunia to psiak właśnie dla Was prosimy o kontakt z p. Marzeną pod nr. tel. 505 830 822

Marzenko może być takie coś... wiem ze mizerne ale lepiej nie umiem... :oops:
Aha i potrzebowalam dla suczki imienia. Powiedz prosze jakieś imie dla małej a ja wstawie zamiast Lizy, bo to wstawilam tlyko tak żeby mi sie łatwiej pisało niż wykropkowane :evil_lol: