Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Należę do Oddziału w Zabrzu od 1987 roku. Niewiem wprawdzie ile kosztuje metryka, ale cenę ustala ZG ale tatuaż w Oddziale w Zabrzu kosztuje 8zł !! Jesli ktoś mieszka blisko ,to moze tatuowanie zrobić w O/Zabrze a u siebie tylko metryki opłacić i reszte. Trzeba tylko pobrać numery jakie mają być zrobione i w Zabrzu sprawdzić czy daną literkę mają( co drugi Oddział ma inną)....... regulamin mówi tylko,że szczenięta mają być zatatuowane najpóźniej w dniu kontroli miotu !!

Pozdrawiam

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj mausa!!

Jedziesz do Poznania ?? Tam to bym należeć nie chciała........ zgłosiłam psa przez nasz Oddział 2.09.2003r i opłaciłam, przelew z O/Zabrze poszedł do Poznania 18.09.2003 i czekałam na potwierdzenie......... w końcu zadzwoniłam i dowiedziałam się ,że MAM NIE OPŁACONE zgłoszenie !!! Takiego bałaganu to nigdzie nie widziałam !! I co ?? Jedziecie do Poznania ??

Posted

Cześć ursus ja też zgłaszałam przez nasz oddział i też wyszło, że mam nie opłaconą wystawę. Uważają, że to wina naszego oddziału.

Jadę i tak, będziemy dyskutować na miejscu.

Posted

mausa !! Przelew z Oddziału poszedł do Poznania 18.09.2003r !! Nie uwierze ,że to nie doszło !! Do zobaczenia na miejscu..... mam numer startowy (przyszedł wczoraj priorytetem) 2127......

Posted

mausa dostałam goły numerek i kartonik na katalog, wiem ,ze pawilon 25 , to ten wielki gmach , niewiem jaki ring, ale u Siejkowskiego... dzwoniłaś tam aby sprawdzić czy jesteś w katalogu ??

Posted

Dostałam potwierdzenie przyjęcia psa, z numerem w katalogu, pawilonu i ringu. Numeru startowego nie dostałam ( ze względu na opłatę), Sprawdzała nasze przyjecie hodowczyni z Poznania, która była z sunią na kryciu, jesteśmy zgłoszeni. Sprawę opłaty będę wyjaśniać na miejscu. Jesteśmy w tym samym pawilonie, dozobaczyska na wystawie :wink:

• 2 months later...
Posted

Ciekawe czy ZKwP O/Bytom jeszcze wogóle istnieje................

Pisałam do nich prośbę o zdjęcie z Wystawy gdzie mój pies był drugi na Grupie, nawet zadzwoniono do mnie w lipcu zeszłego roku, że i owszem, mogę liczyć na foto ale musi z urlopu ktoś tam wrócić...........

Może jeszcze nie wrócił???? bo milczą..........

Posted

To nie całkiem tak. Autobusy jadą jak chcą , do Bytomia z Gliwic jednak dość kawałek jest, na hama wpraszać się nie będę, z pracy wychodzę koło 16:00 godziny i mogę na czas nie dojechać.............

• 3 weeks later...
Posted

moja kadencja (któraś tam z rzedu) kończy się w marcu i ........... nareszcie odpocznę......... Od 1988 roku do dziś............ wystarczy....... mam dość.....