Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam pytanie: Mam 13 letnią sunię ostatnio trochę choruje i zastanawiam się czy mały kotek byłby dla niej miłym towarzyszem.szczeniaka mi odradzono dlatego,że mogłaby się moja sunia poczuć odrzucona a tego nie chcę. Wychowywała się z kotem do 5 roku życia i bardzo się w domu lubili ,gorzej na dworze. Byłabym wdzięczna gdyby ktoś się podzielił swoim doświadczeniem.

Posted

Jeśli sunia lubi koty, to myślę, że pomysł jak najbardziej na miejscu.

Co do szczeniaka - zależy od charakteru. Jeszcze zależy na co sunia jest chora, bo to tez mogłoby być przeciwwskazaniem.

Posted

Nie jest zbyt sprawna bo po wylewie i co tu dużo mówić jest nasza pupilką, której poświęcamy wiele czasu- na obce psy w domu reaguje agresywnie ale właśnie na kotka nie mam pojęcia. Kiedyś lubiła się bawić z kotem i woziła go na ogonie a teraz... . Nie chciałabym też stresować małego kociaka- najlepiej byłoby spróbować ale nie mam zaprzyjaźnionego żadnego kociaka.No jestem w kropce.

Guest Agata_B
Posted

Cześć.
Wydaje mi sie, że to dobry pomysł.
Jest wiele malutkich kociaków do wzięcia, które bardzo lubią psy.
Spójrz tu - www.forum.miau.pl , tam sie od takich roi :) Najlepiej sie zarejestruj i napisz, że szukasz kotka, który toleruje psy.

Pozdrawiam i życze udanego wyboru,
Agata
:)