liryka Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 iii, od telefony się urywają...bernardyn - agresywna bestia do stróżowania, bernardyn cienkim glosikiem - a mogę rozmawiać z rodzicami, bernardyn do sprzedania cienko-grubym glosem 5 min pozniej - ale naprawde chciałabym porozmawiać z rodzicami -trzask sluchawki :angryy: - bernardyn basem /wciaz ten sam nr/ - czy my juz nie rozmawialismy -trzask sluchawki...:2gunfire: bernardyn - olsztyn, bernardyn - hmmm... Quote
Linssi Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Liryczko, to ja bym wam jakies pieniazki podeslala, tylko dajcie jakis nr konta czy cos:cool3: Quote
Camara Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 liryka napisał(a): ... czy ciotki szanowne kojarzą jakąś bernardynią fundację/stowarzyszenie, która zechciałaby wziąć Borsia pod swoje skrzydła? Nie ma organizacji pomagającej bernardynom :shake: tylko Marka prowadzi stronkę z ogłoszeniami o benkach i ew. można zwrócić się o pomoc na forum benkowym molosów... ale słaba nadzieja :cool1: co do telefonów... u mnie tak samo :roll: Quote
eliza_sk Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 liryka napisał(a):iii, od telefony się urywają...bernardyn - agresywna bestia do stróżowania, bernardyn cienkim glosikiem - a mogę rozmawiać z rodzicami, bernardyn do sprzedania cienko ... może w końcu trafi się ten właściwy ... Quote
liryka Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 pewnei , ze sie trafi, tak mowi bogini STATYSTYKA!!! Linssi, ciotko kochana, masz priva Quote
t_kasiek Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 benio znajdzie domek !!!! jestem tego pewna :) Quote
agamika Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 :loveu: poczciwina kochany :loveu::loveu::loveu::loveu: :mad:mam tylko nadzieje, ze dziś bez prób skalpowania sie obyło :eviltong::diabloti: Quote
liryka Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 bardzo pięknie dziękujemy Linssi za pieniążki dla Borsia:loveu::loveu: Quote
eliza_sk Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Jakieś sensowne telefony ... ? aż boję się pytać :oops: Quote
liryka Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Borsiu, gdzie dom? Wieeelka cisza wszędzie :( i nikt nas nie odwiedza :( a pies teraz piękny, po fryzjerze...teraz chyba pedicure? Quote
liryka Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 wciąż szukamy domu dla Borsia i bazarkujemy dla psiakow http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119578 Quote
Ank@ Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Kurcze, wczoraj przeglądając wątki natknęłam się na dziewczynę która chciała benia. Poszukam jej ... Quote
Ank@ Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118791&page=10 użytkowniczka Funcia - zaraz do niej piszę, żeby tu zajrzała Quote
liryka Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Ank@2 napisał(a):Kurcze, wczoraj przeglądając wątki natknęłam się na dziewczynę która chciała benia. Poszukam jej ... dziekuje:loveu::loveu: Quote
liryka Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 wiec sobie napiszemy, ze Borsio bedzie mial gosci. pewnie znowu pokaze brzuchol i bedzie lypal 'leze sobie i czekam na drapanie' Quote
Yorija Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Camara ostatnio znalazła błyskawicznie domek dla bernardyna - podejrzewam, że miała sporo zapytań o niego. Może którymś mogłaby się podzielić? Quote
liryka Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Camara o nas pamieta :), prawda?:mad::mad: Quote
Camara Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 liryka napisał(a):Camara o nas pamieta :), prawda?:mad::mad: pamiętam, oczywiście, że pamiętam... tyle, że między zapytaniami a realnymi domami jest przepaść :cool1: na polu walki został jeden dom dla bernardyna i pojechał do niego Maksiu. Quote
Recommended Posts