Tengusia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Smerfetko witam cie z zasypanych sniezkiem Katowic :hand: Quote
bonsai_88 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Witam ja was wszystkich :loveu: A wiecie co dzisiaj dostałam :cool3:? SOKOWIRÓWKĘ :multi:... i już wypiłam 2 litry pysznego soczku marchewkowo-jabłkowego :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 na zdrowie :lol: sokowirówka dobra rzecz ;) Quote
Tengusia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ciotka potrzebny mi tel do Ali u ktorej przebywa twoja byla tymczasowiczka Blue !!!!! masz moze :cool3: link dla przypomnienia ktora :eviltong: http://www.dogomania.pl/forum/f28/blue-znowu-na-rozstaju-drog-pomozcie-prosze-szukac-jej-nowego-domku-126705/index29.html Quote
bonsai_88 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Kobito, toż mi nie musisz przypominać o Blue :lol:... za chwilkę poszukam, może mi się gdzieś numer ostał ;) Sokowirówka świetna rzecz :loveu:... Dla Smoka, dla mnie, dla Kamila, dla Birmy [ciapki BARFowe :multi:].... Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Czy sokowirówka to zamiast aparatu fotograf. czy dodatkowo...? Pzdr. Quote
bonsai_88 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 JBK jak to "jak to"? A czym masz zamiar idealnie zmielić owoce i warzywa :razz:... do tego sokowirówka jest najlepsza [pomijam, że Birma już 2 dzień zajada się paćką :evil_lol:] Niestety o aparacie nadal cisza :placz:... Quote
Tengusia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 bonsai_88 napisał(a): Niestety o aparacie nadal cisza :placz:... biedactwo :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='bonsai_88']JBK jak to "jak to"? A czym masz zamiar idealnie zmielić owoce i warzywa :razz:... do tego sokowirówka jest najlepsza [pomijam, że Birma już 2 dzień zajada się paćką :evil_lol:] Niestety o aparacie nadal cisza :placz:... Nie wiem dlaczego, ale jakoś oczami wyobraźni zobaczyłam kość cielęcą w sokowirówce.... Quote
Agmarek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='jbk']Nie wiem dlaczego, ale jakoś oczami wyobraźni zobaczyłam kość cielęcą w sokowirówce....[/quote] Jakoś tak wyszło że ja też o tym pomyślałam :razz: Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Witam z rana znad kawy ;) A propos BARFu - moje maluszki jedzą owoce w całości ;) Marchewki, jabłka i tak dalej ;) Dyć mają zęby ;) Quote
Agmarek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Witam z rana znad kawy ;) A propos BARFu - moje maluszki jedzą owoce w całości ;) Marchewki, jabłka i tak dalej ;) Dyć mają zęby ;)[/quote] Mój jeden stwór zęby ma, ale takiego paskudztwa nie jada. Protestuje. A drugi zębów niema a kapcie zjada. Niekoniecznie zmiksowane :evil_lol: Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Agmarek']Mój jeden stwór zęby ma, ale takiego paskudztwa nie jada. Protestuje. A drugi zębów niema a kapcie zjada. Niekoniecznie zmiksowane :evil_lol:[/quote] W sumie mu się nie dziwię, kto by lubił marchewki :evil_lol: Drugiemu też się nie dziwię, kapcie tak pięknie pachną :diabloti: Quote
Tengusia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 hej Smerfetko ja z prosba do ciebie przyszlam :cool3: prosba juz nie aktualna ale i tak witam cie serdecznie :loveu::loveu::loveu: Quote
bonsai_88 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Tutaj chodzi o to, że pies musi mieć jak najbardziej rozdrobnione kawałki owoców/warzyw, żeby mógł pobrać z tego jak najwięcej witamin :razz:... on sam tak pogryźć nie umiem :shake: Tengusia ja też cie witam :loveu: I Jbk witam ;)... i Agamarka witam :p... i Od-Nowę witam :evil_lol: Quote
AngelsDream Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='bonsai_88']Tutaj chodzi o to, że pies musi mieć jak najbardziej rozdrobnione kawałki owoców/warzyw, żeby mógł pobrać z tego jak najwięcej witamin :razz:... on sam tak pogryźć nie umie :shake: Tengusia ja też cie witam :loveu: I Jbk witam ;)... i Agamarka witam :p... i Od-Nowę witam :evil_lol:[/QUOTE] Ano właśnie... :cool3: Quote
jbk Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 A to nie wiedziałam, że trzeba drobić.... Całe życie się człowiek uczy :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Przyszłam się przywitać. Miałam nadzieję, że zobaczę dziś chociaż trochę słońca ale... nadzieja matką głupich :placz: Jak tam u Birmuchy :loveu: Quote
jbk Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Ania!']Przyszłam się przywitać. Miałam nadzieję, że zobaczę dziś chociaż trochę słońca ale... nadzieja matką głupich :placz: Jak tam u Birmuchy :loveu:[/quote] Nie dość, że słońca niet, to jeszcze zimno i wilgotno............... Quote
Od-Nowa Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 roztopy :placz: coś mało opowieści tu ostatnio :razz: jak Birma szalona? Jak Bianca - jakie postępy ? co u Smoka? rzeknij słówko :cool3: Quote
bonsai_88 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Birma szalona ma się dobrze... dzisiaj ćwiczyłyśmy aport i raz prawie nam wyszło :razz:. Dokładniej to młoda w momencie siadania wypuściła zabawkę z pyska :placz: Bianca chyba ma się dobrze - pani Aleksandra się nie odzywa, a w razie jakichkolwiek problemów miała dzwonić :roll: Smok ma się fatalnie... znowu ząbkuje :shake:... właśnie biedaczek sobie śpi :roll: A ja... a ja nadal wytrzymuję jakąś rodziców. Pocieszam się, że już pojutrze wracają do siebie i znowu będę miała święty spokój :evil_lol: Za to ty... ty nie czytasz tego co piszę, bo byś wiedziała co u Bianci i czemu się nie odzywam :mad: Quote
Recommended Posts