bonsai_88 Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 No, już mam oba banerki, oba podlinkowane osobno... teraz muszę tylko pokombinować, żeby były w 1 linii ustawione :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Śliczny, prawda :loveu:... W końcu udało mi sie oba banerki ustawić w 1 lini, oba OSOBNO podlinkowane :multi:.. bo nie wiem czemu "chwytały" mi się oba pod 1 link :mad: Quote
orpha Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Bonsai oo !! jaki masz ładny banerek :evil_lol: Quote
Patisa Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 bonsai_88 napisał(a):Mam dla was niespodziankę... Oto zdjęcie Portugalskiego psa dowodnego zrobione w czasie wystawy w Spodku [Katowice, 2007 rok]... Jak myślicie, mam szukać na Birmie tatuażu czy nie :diabloti:.... Pominę, że wielkość, waga i inne cechy się zgadzają :evil_lol: No Birma bardzooo podobna!:loveu: Heheh...nie ma to jak "Poszukiwanie zaginionej rasy" :cool3: Ja swoją droga, kocham takie fryzury, sama nawet kiedyś planowałam,z ę jak będę niezależna finansowo, to przygarnę sobie jakiegoś takiego kudłacza i bedziem eksperymentować. Wtedy jeszcze nie sadziłam,z e ktoś przede mną wpadł na ten sam pomysł ;) Quote
bonsai_88 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Mnie u portugalczyków zaskoczyło to... że Birma nie przypomina tej rasy.... ona jest w 100% w typie :razz:. Wszystko - wygląd, charakter... dokładny portugalczyk :cool3: Aż siedzę i się zastanawiam jak to możliwe, przecież tej rasy w Polsce praktycznie nie ma [po za Birmą słyszałam tylko o 1 psie] Quote
bonsai_88 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Mam dla was foty portugalczyka, jeszcze ciepłe :cool3: Łaaaa... pańcia spać nie może i mnie budzi A może jednak uda mi się pospać? Nie... lepiej poświrować troszeczkę Widzieliście kiedyś JAK je normalny pies? A tak ciągniemy sanki :cool3: Quote
Mudik Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Smok świetny:loveu:, a główka Birmy miodzio:loveu::loveu: Quote
Rinuś Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 heloł:loveu: a po co Birmie skarpety w domu ? :eviltong: Quote
bonsai_88 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Aganetha daje szukam :diabloti: Rinuś niestety młoda ma problem z łapkami :shake:. Od soli tak ją potrafią boleć, że staje na środku chodnika i się drze jakby ją zarzynali :roll:. Ponieważ nie mam dla niej bucików [i co gorsze, w tym miesiącu na 100% nie mam za co kupić] to jej chociaż na noc łapki kremami smaruje - żeby nie było popękań, wtedy mniej boli... a że dziwna jestem i nie chcę mieć całego domu w wazelinie to Birma dostała skarpetki Smoka... :razz: Quote
jbk Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Popękane łapki dobrze nasmarować alantanem :) Quote
bonsai_88 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Wazelina z wit. A [chyba :eviltong:] wystarczyła ;).... łapki już popękane nie są, ale i tak co parę dni je smaruję [profilaktycznie]... Quote
jbk Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 bonsai_88 napisał(a):Wazelina z wit. A [chyba :eviltong:] wystarczyła ;).... łapki już popękane nie są, ale i tak co parę dni je smaruję [profilaktycznie]... Jakby nie założył potem psiakowi skarpetek, to by maść zlizał ;) Quote
bonsai_88 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Birma nie zlizuje, za to jak chodzi po potrafi pół domu "zamazać" łapkami :evil_lol: Quote
jbk Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 bonsai_88 napisał(a):Birma nie zlizuje, za to jak chodzi po potrafi pół domu "zamazać" łapkami :evil_lol: O, to masz dobrze, że nie liże ;) Vadir kocha moje pomadki ochronne i kremy wszelkiego rodzaju, łapy by lizał na pewniaka ;) Quote
Rinuś Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Przed spacerem smRUJ łapki wazeliną i podobno dobra jest Neutrogena ale kosztuje w granicach 20-30 zł.... Quote
bonsai_88 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Czytałam, że tuż przed spacerem nie, bo wazelina rozpuszcza w sobie tą sól :shake:.. Co innego jakby chodziło o ochronę przed zimnem czy śniegiem - wtedy wazelina troszkę ochrania łapki i utrudnia zbijanie się kul na łapach ;) Quote
bonsai_88 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Z Życia Wzięte Moja bratowa, Kyoko uczy się polskiego i czasami ma śmieszne wpadki :cool3:... Najnowszym hitem usłyszanym od niej wczoraj było zdanie "Pochodzę z Kraju Kwiczącej Wiśni". Biedna nie wiedziała, czemu ja oplułam monitor [niestety, gadamy na skypa, bo oni w Londynie], a Kuba się o mało nie udusił ze śmiechu :evil_lol: Quote
Mudik Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 No można się pokwiczeć ze smiechu,świetne!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 fajny ten Twój smoczek :cool3: i rzeczywiście wielki już! Tajurka też ma problem z łapkami i w bucikach będzie popierniczać:evil_lol: Quote
Recommended Posts