Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

prędzej chipa, zawsze mówołam,że Birma to portugalczyk, tylko ja ją wolę w dłuższej fryzurce na zadku, taka jak teraz jest , jest PIĘKNA!:loveu:

P.S Ale ten psiak też niczego sobie:p:lol:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chipa to ona ma, nawet znam numer [założono w schronisku] :eviltong:...

A ten psiak po za fryzurą prawie się od Birmy nie różni :crazyeye:. Aż byłam w szoku jak zobaczyłam to zdjęcie - taka sama biała bródka, takie same skarpeteczki [nawet widać, że na tylnych łapach ma czubki palców ciemne tak jak Birma], równie lichy włos na głowie [w porównaniu z resztą ciała], tak samo falujący włos na uszach... na po prostu identyczny ;).... w sumie jakby Birma miała taką samą fryzurę to w pierwszej sekundzie mogłabym się zastanawiać czy to mój pies czy nie :eviltong:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
żarty sobie robisz???????????
no wypisz wymaluj Birma!

był pudel , był chart... a jest portugalczyk :diabloti:

Posted

Wreszcie znalazłam galerie Birmy ..:roll:
Więc Birma to portugalczyk:loveu: Samo ścięcie tego psa średnio mi się podoba wygląda jakby był z dwóch mało pasujących do siebie części sklejony :evil_lol:

Posted

Od-Nowa no właśnie jak zobaczyłam TEGO psiaka to się aż zdziwiłam... widziałam wcześniej zdjęcia portugalczyków, głównie jednokolorowych [zazwyczaj czarnych], wiec Birma aż tak mi tej rasy nie przypominała :razz:

Joanika no witam :p... Portugalczyki się właśnie tak ścina... nazywa się to "uproszczonym lewkiem" :cool3:

Posted

Jak zobaczyłam to zdjęcie to pomyslałam ze postanowilas wstawic jakies starsze zdjecie Birmy, bo ten pies jest bardzo do niej podobny (albo ona do niego).

Szukaj tatuazu ;)

Posted

alez musialam sie naszukac waszej galeryjki ... albo ja mam za duzo subskrybowanych watkow albo ty stworzylabys se jakis bannerek do podpisu :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ciuf ciuf ciuf

Posted

AngelsDream napisał(a):
A ja coś ze sobą przyniosłam

sliczny :loveu: tylko ze bonsai_88 potrzebny bylby bannerek mniejszych rozmiarow co by mogla jeszcze bannerki psow w potrzebie sobie dodawac do podpisu :cool3: ... nie zebym sie wymadrzala albo cus :evil_lol:

Posted

No jakby to powiedzieć.... nie każdy :grins:...

Ja niestety jestem komputerowa idiotka :oops:. Nawet takiego drobiazgu sama nie zrobię :placz:...

Swoją drogą śliczny ten banerek :cool3: