Mudik Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 prędzej chipa, zawsze mówołam,że Birma to portugalczyk, tylko ja ją wolę w dłuższej fryzurce na zadku, taka jak teraz jest , jest PIĘKNA!:loveu: P.S Ale ten psiak też niczego sobie:p:lol: Quote
bonsai_88 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Chipa to ona ma, nawet znam numer [założono w schronisku] :eviltong:... A ten psiak po za fryzurą prawie się od Birmy nie różni :crazyeye:. Aż byłam w szoku jak zobaczyłam to zdjęcie - taka sama biała bródka, takie same skarpeteczki [nawet widać, że na tylnych łapach ma czubki palców ciemne tak jak Birma], równie lichy włos na głowie [w porównaniu z resztą ciała], tak samo falujący włos na uszach... na po prostu identyczny ;).... w sumie jakby Birma miała taką samą fryzurę to w pierwszej sekundzie mogłabym się zastanawiać czy to mój pies czy nie :eviltong: Quote
Od-Nowa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: żarty sobie robisz??????????? no wypisz wymaluj Birma! był pudel , był chart... a jest portugalczyk :diabloti: Quote
joanika Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Wreszcie znalazłam galerie Birmy ..:roll: Więc Birma to portugalczyk:loveu: Samo ścięcie tego psa średnio mi się podoba wygląda jakby był z dwóch mało pasujących do siebie części sklejony :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Od-Nowa no właśnie jak zobaczyłam TEGO psiaka to się aż zdziwiłam... widziałam wcześniej zdjęcia portugalczyków, głównie jednokolorowych [zazwyczaj czarnych], wiec Birma aż tak mi tej rasy nie przypominała :razz: Joanika no witam :p... Portugalczyki się właśnie tak ścina... nazywa się to "uproszczonym lewkiem" :cool3: Quote
aina155 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Jak zobaczyłam to zdjęcie to pomyslałam ze postanowilas wstawic jakies starsze zdjecie Birmy, bo ten pies jest bardzo do niej podobny (albo ona do niego). Szukaj tatuazu ;) Quote
jbk Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Szukaj tatuażu! A chip też może by się znalazł drugi ;) Quote
Tengusia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 alez musialam sie naszukac waszej galeryjki ... albo ja mam za duzo subskrybowanych watkow albo ty stworzylabys se jakis bannerek do podpisu :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciuf ciuf ciuf Quote
bonsai_88 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Kiedy ja nie umiem :placz:... miałam jeden, ale wtedy z linkami do innych psów to miałam za duży podpis i mi go usunięto :placz:... a tak po za tym to witam :p Quote
Tengusia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 bonsai_88 napisał(a):Kiedy ja nie umiem :placz:... miałam jeden, ale wtedy z linkami do innych psów to miałam za duży podpis i mi go usunięto :placz:... a tak po za tym to witam :p trza by jakis stworzyc proponuje taka dogowa cioteczke co tworzy sliczne bannerki http://www.dogomania.pl/forum/f38/bannerki-dla-psow-w-potrzebie-fotoblogow-120942/ :p Quote
Tengusia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 AngelsDream napisał(a):A ja coś ze sobą przyniosłam sliczny :loveu: tylko ze bonsai_88 potrzebny bylby bannerek mniejszych rozmiarow co by mogla jeszcze bannerki psow w potrzebie sobie dodawac do podpisu :cool3: ... nie zebym sie wymadrzala albo cus :evil_lol: Quote
AngelsDream Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Zawsze można zmniejszyć. To już każdy program graficzny umie. ;) Quote
bonsai_88 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 No jakby to powiedzieć.... nie każdy :grins:... Ja niestety jestem komputerowa idiotka :oops:. Nawet takiego drobiazgu sama nie zrobię :placz:... Swoją drogą śliczny ten banerek :cool3: Quote
AngelsDream Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 - miejsca na 2 bannerki po 100 px - miejsce na 1 banner 100 px Quote
bonsai_88 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 O dziękuję ci dobra kobieto :loveu:... no to lecę montować banerek :evil_lol: Quote
Tengusia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 bonsai_88 napisał(a):O dziękuję ci dobra kobieto :loveu:... no to lecę montować banerek :evil_lol: no i cos ci nie wyszlo to montowanie bo banerka nie widac Quote
Od-Nowa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 siedzi i montuje... :cool3: byle do wiosny :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Próbowałam, ale wtedy akurat coś mi się na dogo zawiesiło :placz:... ale już idę próbować dalej :cool3: Quote
AngelsDream Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Teraz wystarczy spację skasować i będą obok siebie. :) Quote
bonsai_88 Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Już kombinuję dalej :eviltong:... A powie mi jakiś dobry duch jak mam podlinkować podpis, bo tego też nie umiem :oops: Quote
Tengusia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 mamy smerfetkowy bannerek :multi: a wiosny ni ma :placz: Quote
Mudik Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Świetny banerek, brawo Angels Dream, brawo Bonsai:multi::multi: Quote
Recommended Posts