Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']Vectra toż to czysty chart... tylko w watę owinięty :evil_lol:
aleś Ty nie mądra :shake: watę to się do środka wpycha :diabloti: a folią owija , co by się nie okurzyło :eviltong: :evil_lol:

Posted

Oj Vectra, przecież gdyby nie wata to by mnie wszyscy wyklęli, że psa głodzę... tak przynajmniej nie widać :diabloti:... A swoją pamiętasz TO zdjęcie?

To na pewno się ucieszysz, jak się dowiesz, że tutaj Birma miała parę kilo więcej niż obecnie :diabloti:

I specjalne dla pana Wiesława

Tak Birma wyglądała w schronisku :razz:

Posted

Pamiętam TO zdjęcia i nadal mam traume ... bardzo ładnie proszę - nie obcinaj jej już na łyso :evil_lol: zdecydowanie jej w futrze do pyska ....
albo na lwa ją ciachnij , koniecznie z pomponami na łapach i ogonie ...
ee ale ogon już obcięłaś :(

Posted

Sama się na pompony obetnij :diabloti:.. Birmula najpiękniej wygląda taka jak jest teraz - pieknopuchata :loveu:... Z podkreśloną talią i klatą, z niedźwiedzimi łapkami-kolumienkami, z łysym pycholkiem i puchatymi uszkami :loveu:....

Posted

HA... właśnie zamówiłam Birmie śliczne, piękne, przecudne SZELKI :multi:.... i LINKĘ :loveu:... w końcu młoda będzie ciągnąć sanki na porządnym, wygodnym [dla niej] i zdrowym sprzęcie :p. Bo jakby za długo ciągnęła w zwykłych szelkach + zwykłej smyczy przyczepionej do sanek to mogłoby by jej to w końcu na stawy zaszkodzić :roll:. Na szczęście pan z Hifiki jest bardzo miły, odpowiadał na wszystkie [tysiąc :diabloti:] pytań, więc wiem, że dopóki porządny sprzęt nam nie przyjdzie młoda może spokojnie ciągnąć na smyczy - stawy jej od razu nie siądą :eviltong:.

Posted

[quote name='bonsai_88']Panie Wiesławie, czytał pan :diabloti:? To oni mi karzą z panem na spacery chodzić :diabloti:...

Jbk mi i Vectrze chodziło o takie tam przekomarzanie się ;)

Dyć wiem ;))

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Panie Wiesławie, czytał pan :diabloti:? To oni mi karzą z panem na spacery chodzić :diabloti:...

Nie mam nic przeciwko temu, a nawet jestem za:lol:
Mam nadzieje, ze nastepnymn razem bedzie ladna pogoda i fotki beda ladniejsze, no i nastepnym razem zabierz ze soba Smoka bo takie cudo to trzeba obfocic jak tylko sie da...:lol:

Posted

[quote name='Od-Nowa']6,7,10,18,25 miodzioooooooooo!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

witam p.Wiesława :cool3:
fanka
:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

O rany, to ja mam fanki :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:
Witam, witam serdecznie:hand:

Bonsai, sorry, ze to w Twojej galerii , ale nie czesto "spotykam" fanki:lol:

Posted

Jak to? To pan nic nie wie o fanach :crazyeye:... przecież pozdrawiałam od fanów z Wrocławia ostatnio :razz:.

Groszek a ja nadal siedzę i kwiczę przez to zdjęcie :evil_lol:... aż Kamil mi chodzi za plecami i dopytuje się, co w tym takiego śmiesznego :diabloti:

Posted

[quote name='bonsai_88']
Groszek a ja nadal siedzę i kwiczę przez to zdjęcie :evil_lol:... aż Kamil mi chodzi za plecami i dopytuje się, co w tym takiego śmiesznego :diabloti:

Się może lepiej nie przyznawaj ;)

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Przyszłam powiedzieć, że rżę dalej :diabloti:... chyba dawno Góral nikomu aż tak humoru nie poprawiał :evil_lol:

Ciekawe, co on na to, że tak poprawia :)

Posted

Mam dla was niespodziankę...

Oto zdjęcie Portugalskiego psa dowodnego zrobione w czasie wystawy w Spodku [Katowice, 2007 rok]...

Jak myślicie, mam szukać na Birmie tatuażu czy nie :diabloti:.... Pominę, że wielkość, waga i inne cechy się zgadzają :evil_lol: