Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trzy bordery (Gaja,Frenki,Tinta) + jeden 100% w typie (Lilu) + jeden 50% w typie (Kira)
1 seter irlandzki-Axel (chyba)
1 terrier czeski (chyba) - Yahoo
1 aussie - Lexus
1 pudel - Birma

Posted

Ania&Gaja napisał(a):
trzy bordery (Gaja,Frenki,Tinta) + jeden 100% w typie (Lilu) + jeden 50% w typie (Kira)
1 seter irlandzki-Axel (chyba)
1 terrier czeski (chyba) - Yahoo
1 aussie - Lexus
1 pudel - Birma

Setera widzę, pudla, aussie też ale terriera to chyba nie ma na zdjęciach?

Posted

To nie sprawiedliwe, ty tam byłaś więc wiedziałaś :eviltong:... A ja była ciekawa, czy któraś z dziewczyn rozpozna, że jednej z psiaków to aussie a nie border :cool3:.

Seter irlandzki to faktycznie Aksel, Yahoo to terier czeski :razz:. A Birma jest w 50% pudlem, tak jak Kira w 50% borderem ;)

Posted

Aussi [Lexsus] to ten, którego nie ma na zdjęciu :evil_lol:.
Powklejałam zdjęcia, na których jest tylko on, albo ona bawiący się z Birma [to ten trikolor :cool3:]. Porównywać go możecie z "piratem" -Frankim, co ma pół głowy białe a pół czarne. Wtedy porównacie "chłopa z chłopem" ;). Ogólnie fizycznie aussie i bordery się mało różnią, za to psychicznie bardziej :razz:

Teriera czeskiego możecie zobaczyć na wspólnym zdjęciu - jest 2 od lewej, wtulony w dziewczynę w czerwonej kurtce, albo na zdjęciu, gdzie Kira łapie patyk, a Birmie stanęły uszy.... właśnie Yahoo wtedy goniła, jest tuż przed nią :eviltong:

Swoją drogą tak myślała, że będziecie brać Lilu za aussie, nie bordera :evil_lol:

Mam dla was kolejne zdjęcie [Birmy z Lexusem].

Posted

Są, jeszcze żyją... zmieniłam im dzisiaj wystrój terrarium, wyczyściłam wszystko i mam nadzieję, że żadna kolejna mi nie padnie :roll:. O nich nie ma jak pisać tyle co o psach - to zwierzęta nocne, większą część ich życia nie widzę... ale za to uwielbiam patrzeć jak chodzą i polują na muszki... pomagają sobie łapaki jak chwycą trochę torfu w pyszczek itp :loveu:

Posted

Gdzieś tam nawet były zdjęcia żabek :eviltong:... Nie chcę ich na razie stresować - to zwiększy podatność na choroby, a ja nadal nie wiem, czemu te 2 żabki padły... nie chcę ryzykować :shake: