jbk Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Okamia napisał(a):Wiadomo przecież :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Po za tym to Galeria więc powinny być fotki :cool3::cool3::cool3: Najwyraźniej Hani nie robi to różnicy :( Quote
bonsai_88 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Zamiast fotek... Czy wiecie, że.... -Birma i Jaga jedzą z jednej miski -Birma zna nową komendę "przyprowadź Jagę" -dziewczyny stanowią okoliczną mafię -dorwała ******, którego pies mi pod oknami siedział :diabloti:. Dzisiaj zrobiłam mu półgodzinną awanturę na klatce i obiecałam, że następnym razem jak tylko zobaczę jego psa to będzie z nim policja rozmawiać :mad: Quote
Okamia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 bonsai_88 napisał(a):Zamiast fotek... Czy wiecie, że.... -Birma i Jaga jedzą z jednej miski -Birma zna nową komendę "przyprowadź Jagę" -dziewczyny stanowią okoliczną mafię Uroczo:loveu::loveu::loveu: A może jednak zostaw sobie jagnię :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Mowy nie ma :diabloti:... Jagnięcina to zdecydowanie NIE mój typ psa, pisałam to już parę razy, a nie lubię się powtarzać :mad: Quote
bonsai_88 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Haaa... a ja właśnie zgrywam fotki... jak będziecie grzeczni to może nawet je wkleję na forum :evil_lol: Quote
orpha Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 jestem grzeczna jak stado aniołków :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Orpha i ja mam w to uwierzyć :evil_lol: Tam... ... jest kotek... ... który je Żółwik :lol: Ja wcale tutaj nie leżę Quote
bonsai_88 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Czego :cool3: Zawstydziłam się :oops: W lesie Z takimi kulami na nogach biegała Birma :roll:... Quote
bonsai_88 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 To ja tu foty wklejam, a wy się nie odzywacie :angryy:... Zobaczycie, więcej wam fot nie wkleję za karę, a co :evil_lol:... Quote
orpha Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ładna z Jagi i Niyki para lasek bedzie :) Quote
bonsai_88 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Orpha tylko Niya jest chyba bardziej puchata :loveu:... Ale obie mają ciapki w kącikach oczu :loveu: Żeby nie być gołosłowną powklejam jakieś staaare zdjęcia [nowych jeszcze nie zrzuciłam :eviltong:]... Poznajecie? Jaga i Smok Sesja pościelowa :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Smokuś rok temu.. ... i teraz Kiro Jak jeszcze trawa była zielona :evil_lol: Na torach Quote
bonsai_88 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Przyszłam się pochwalić :multi:... właśnie jestem po pierwszej WSPÓLNEJ sesji klikerowej dziewczyn :cool3:. Niby wymagałam bardzo prostych rzeczy, ale i tak jestem z dziewczyn dumna, że im się udawało. W sumie ćwiczyłam tylko siad/waruj/zostań [u Jagi, u Birmy doszło jeszcze poproś/piona/na miejsce = równaj], ale o ile na początku obie mały robić to samo, o tyle później były "układy". Najtrudniejszy układ to: obie do siadu, Birma do warowania, Jaga do warowania, Birma do siadu :razz:. W sumie największy problem mam z Birmą, która robi to co każę zrobić Jadze i to co jej każę zrobić :mad:... Inna sprawa, że dziewczyny już kiedyś się pogryzły o to, która ze mną będzie ćwiczyć [i to ostro się wtedy pogryzły], a teraz grzecznie się słuchały pysk w pysk :loveu:... i bynajmniej nie walki miały w głowach :eviltong: Quote
jbk Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Dajcie kredy! Kredy! W kominie muszę zapisać, że fotki widziałam ;)) Smoku niezłe chłopisko, a dziewczyny widać, że najlepiej się w łóżku czują ;) Moja krew :) Quote
zerduszko Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 bonsai_88 napisał(a): W sumie największy problem mam z Birmą, która robi to co każę zrobić Jadze i to co jej każę zrobić :mad:... Hihih, skąd to znam ;) Miałam szczyla na kilka dni w domu, chciałam go czegoś nauczyć, to moja suka robiła to co od niego chciałam. Mimo iż ja go dopiero naprowadzałam czy kształtowałam, więc zero komend - skubana. Patrzył co on robi, za co ja klikam i szybko siup przed niego i wykonuje :eviltong: Najlepsza była jak go uczyłam siadu, a ona musiała siedzieć na miejscu, ale miała minę :cool3: - ostatnio filmik z tego znalazłam i sama się zdziwiłam, że wytrzymała. Przydał by mi się drugi pies, żeby przestałą się czuć tak pewnie :diabloti: i motywacja by jej sie zwiększyła :razz: Quote
Okamia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 http://images24.fotosik.pl/301/02a8c49b85f57b11med.jpg To ten potworek który banany jak małpka pożera??:loveu: Słodziak:loveu: Quote
AngelsDream Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ile zdjęć było, jak mnie nie było i takie dobre wieści :D Quote
bonsai_88 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Okamia Smoku pożarł dzisiaj już 2 banany :evil_lol:.. Jbk :obrazic: A myśmy później ćwiczyli dalej - sadzałam Birmę, kazałam jej zostać, prowadziłam Jagę w inne miejsce, sadzałam Jagę, kazałam jej zostać, odchodziłam od Jagi, wołałam Birmę, prowadziłam przy nodze, sadzałam Birmę, kazałam jej zostać... Na koniec obie dziewczyny miały siedzieć w 2 różnych miejscach, ja szłam po kulki, a następnie wędrowałam od jednej do drugiej dają kulki. Później jeszcze tylko kliknięcie, że obie wytrzymały i po garści kulek :multi: Quote
Okamia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='bonsai_88']Okamia Smoku pożarł dzisiaj już 2 banany:evil_lol: Dopiero?? Żałujesz dziecku bananów?? Przecież 2 to on zjadł jak rozmawiałyśmy przez telefon w odstępie 5 min :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Okamia bo wcześniej to on jadł śniadanie :evil_lol:... co ja poradzę, że moje dziecko śniadanie je przez co najmniej godzinę... jak nie ma apetytu :diabloti: aganetha kup, kliker kosztuje parę złotych, a może pomóc ;) Quote
Recommended Posts