Charly Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 bonsai_88 napisał(a):No nie... jestem pewna, że gdzieś były fotki... na 1 stronie chyba :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nabralam się na to:placz::evil_lol::mad::lol: Quote
bonsai_88 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Dobrze, postaram się dzisiaj coś wrzucić, jak znajdę czas... jeśli nie to fotki będą dopiero w poniedziałek [znowu mam zjazd :cool3:]... Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 bonsai_88 napisał(a):Dobrze, postaram się dzisiaj coś wrzucić, jak znajdę czas... jeśli nie to fotki będą dopiero w poniedziałek [znowu mam zjazd :cool3:]... Trzymam Cię za słowo, a jak nie....... :mad: Quote
bonsai_88 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Specjalnie dla was: Zabecki :loveu: Bezczelny kocur :mad:... przez 5 minut maszerował wokół dziewczyn i je wkurzał :razz: Trzeba sprawdzić czy wszystko w porządku ;) Quote
bonsai_88 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='Rybc!a']Dawaaaać fotkii ! :niedowia: :cool3: Dopiero teraz zobaczyłam, że Rybcia pojawiła się w galerii :multi: W lesie :loveu: Quote
AngelsDream Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Śniegowe szaleństwa na dobranoc.:multi: Quote
bonsai_88 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Najbardziej dumna jestem z fotek "bieganych" :loveu:... nie dość, ze uchwyciłam dziewczyny w ruchu, to... po miesiącu one CHCĄ razem szaleć :multi:. Bo na początku to nie chciały nawet leżeć w tym samym pokoju :razz: Quote
jbk Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Foteczki widziałam! YEAH! Fajnie są bawią dziewczyny na śniegu ;) A te żabki też całkiem sympatycznie wyglądają ;) Co takie cosie jedzą w ogóle? Quote
orpha Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 słoodka :):):) , Niya bdzie miała siostre :multi: Quote
orpha Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 a ja sie tu z małym offikiem wcisne , zapraszam do odwiedzania watku mojego tymczasowca http://www.dogomania.pl/forum/f28/czort-z-niebianskim-charakterem-juz-w-dt-potrzebne-wsparcie-finansowe-blagam-121328/ Quote
Rybc!a Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 bonsai_88 napisał(a):Dopiero teraz zobaczyłam, że Rybcia pojawiła się w galerii :multi: Ja tu jestem cały czas i czytam , tylko mało się udzielam . ;) Fotki śliczne . Bardzo szczęśliwa sunia . Quote
groszek83 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Witanko:multi: Ucz sie pilnie nie pij za dużo:evil_lol::evil_lol: Quote
groszek83 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 No nauczyłaś sie już??:roll: :loveu: Quote
bonsai_88 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Właśnie wróciłam do domu i od razu przyszłam do was :loveu:... Mamy kolejny sukces miedzy dziewczynami - nie dość, że Jaga mnie obskoczyła [wcześniej stała obok i patrzyła, teraz widać jak bardzo się cieszy z mojego powrotu :razz:] to jeszcze dziewczyny skakały po sobie na wzajem [Jagnina dostała porządnie w pysk od Birmy :mad:... łapą dostała :evil_lol:], to w ogóle nie zwracały na siebie uwagę :multi:. Bo wcześniej jakby którakolwiek próbowała skoczyć NA druga to by się pogryzły :shake:... Quote
groszek83 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 No ma sie rozumieć że odrazu na dogo:evil_lol: Witanko:multi: Quote
AngelsDream Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 bonsai_88 napisał(a):Właśnie wróciłam do domu i od razu przyszłam do was :loveu:... Mamy kolejny sukces miedzy dziewczynami - nie dość, że Jaga mnie obskoczyła [wcześniej stała obok i patrzyła, teraz widać jak bardzo się cieszy z mojego powrotu :razz:] to jeszcze dziewczyny skakały po sobie na wzajem [Jagnina dostała porządnie w pysk od Birmy :mad:... łapą dostała :evil_lol:], to w ogóle nie zwracały na siebie uwagę :multi:. Bo wcześniej jakby którakolwiek próbowała skoczyć NA druga to by się pogryzły :shake:... Gratulacje dla dziewczynek. :D Quote
bonsai_88 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Nikt nas nie odwiedza :placz:... Quote
jbk Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 bonsai_88 napisał(a):Nikt nas nie odwiedza :placz:... A fotki masz? Daj fotki, zaraz się zwiększy oglądalność ;) Bo my chcemy FOTKI!!! Quote
Okamia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Dokładnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jesteśmy FOTKOŻERCY!!!:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jbk Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Okamia napisał(a):Dokładnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jesteśmy FOTKOŻERCY!!!:diabloti::diabloti::diabloti: Bez fotek nie funkcjonujemy! Quote
Okamia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 jbk napisał(a):Bez fotek nie funkcjonujemy! Wiadomo przecież :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Po za tym to Galeria więc powinny być fotki :cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts