Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnethka napisał(a):
i jeszcze chciała mnie tym nakarmić :diabloti: to zua kobieta jest :diabloti:

Cóż mogę zrobić, żeby ZADOŚĆUCZYNIĆ? :niewiem:

:mdleje:

Posted

AngelsDream napisał(a):
Inną zupę? ;)

Tylko z czego? Mięso nie, bo wegetarian tabuny tu chodzą, warzywa są chronione.... Wiem! Zamiast zupy zrobię BANANA SHAKE :) Robię pyszny, nie chwaląc się :)

Posted

Toście trafili na temat niejedzącej mięso :evil_lol:...
Ale u mnie to nie wstręt, że biedne zwierzątka i inne taki.... u mnie to zboczenie po obejrzeniu parudziesięciu pasożytów przenoszących się za pomocą mięsa + wiedza co one dokładnie robią :shocked!:...

Posted

Tasiemce fajne zwierzątka:loveu:
Wierne aż po grób:evil_lol::evil_lol:
Jam mam tak że jak jem wiśnie czy tam maline to najpierw oglądam bardzo uważnie z zewnątrz i od środka mięsko moge jeść:evil_lol:

Posted

Groszek tylko tasiemiec uzbrojony jest wierny aż po grób... nieuzbrojonego można się pozbyć :multi:.

Ślimaki mnie nie ruszają... one od wewnątrz mnie wyżerać nie będą :razz:... chociaż mogą przenosić motylicę :evil_lol:... ale to raczej owce i krowy atakuje niż ludzi :multi:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Groszek tylko tasiemiec uzbrojony jest wierny aż po grób... nieuzbrojonego można się pozbyć :multi:.

Ślimaki mnie nie ruszają... one od wewnątrz mnie wyżerać nie będą :razz:... chociaż mogą przenosić motylicę :evil_lol:... ale to raczej owce i krowy atakuje niż ludzi :multi:

OMG!!! O czym wy piszecie :evil_lol:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Toście trafili na temat niejedzącej mięso :evil_lol:...
Ale u mnie to nie wstręt, że biedne zwierzątka i inne taki.... u mnie to zboczenie po obejrzeniu parudziesięciu pasożytów przenoszących się za pomocą mięsa + wiedza co one dokładnie robią :shocked!:...

No właśnie, mówiłam, że o mięsie nie można!