Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Psu? Zakończyłam wspaniałą zabawę, polegającą na tym, że Smok wysypywał z worka karmę, a Birma to wyjadała :diabloti:...

Taka ganialną zabawę popsułaś, oj Ty niedobra matko....:mad:

A.

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Co jak co, ale jestem prawie że pewna, że Birmy nie urodziłam :hmmmm:

Zastanów się dobrze, pomyśl, przypomnij sobie, może coś przeoczyłaś :eviltong:.

Tak wogóle to jesteś jej rodziną zastępczą, więc MATKĄ można Cię nazwać :razz: :eviltong:

Posted

No to dobrze, że się nie kłóciłaś :eviltong::eviltong:. Nieładnie jest się kłócić. Grunt to spokój ;).
Fajny tekst sobie przypomniałam "Spieszmy się kochać facetów- tak szybko głupieją" :evil_lol:. Akurat zła jestem na swojego faceta (mimo że niebardzo pamiętam za co dokładnie, ale jestem) i mi to humor poprawiło ;).

Posted

AngelsDream napisał(a):
Ja tam twierdzę, że Baaj to moje głupie dziecko, a Celar to te mądrzejsze. ;)

Ja mowię, ża mam 2 psy i dziecko + koty...;)

Cześć :)

A.

Posted

Oleczku jak widać w ogóle tutaj nie przychodzisz :mad:... po ostatnim zatruciu zrezygnowałam z kupowania mięsa, o się najnormalniej boję o zdrowie młodej :shake:. W tej chwili Birma jest na wolfsblut [czy jakąś tak :oops:]... a, miałam dać znać - karma nam służy, kupki też są fajne :cool3:

Posted

[quote name='bonsai_88']Oleczku jak widać w ogóle tutaj nie przychodzisz :mad:... po ostatnim zatruciu zrezygnowałam z kupowania mięsa, o się najnormalniej boję o zdrowie młodej :shake:. W tej chwili Birma jest na wolfsblut [czy jakąś tak :oops:]... a, miałam dać znać - karma nam służy, kupki też są fajne :cool3:

:evil_lol: Dobrze wiedzieć ^^ ja właśnie myślę na co futro przestawić :eviltong: a który rodzaj masz??:P

Posted

Nie wiem :oops:...

Poczekaj, pójdę sprawdzić :cool3:

Już wiem :multi:... Mam tą zieloną, z jagnięciną. Podobno ta z dzikiem bardzo mocno pachnie ziołami [ale psom smakuje] :roll:, więc jej nie brałam na pierwszy raz, a ryb też nie chciałam [Birma od długiego czasu wszystkie nagrody miała właśnie rybne]...

Posted

hyh... Chyba jednak najpierw zamówię rybną :evil_lol: tylko muszę najpierw poczekać aż josera się skończy i małe podrośnie bo wyjada futrowanej karmę :mad: w przyszłym miesiącu szturm ...

Posted

Witam...

Wiecie co? Zachorowałam na.... fuksje :loveu:. Wypatrzyłam tak piękne odmiany, że nie wytrzymałam i zamówiłam aż 4 różne :oops:.

Teraz do jobla na punkcie fiołków i hibiskusów doszły mi fuksje :lol:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Witam...

Wiecie co? Zachorowałam na.... fuksje :loveu:. Wypatrzyłam tak piękne odmiany, że nie wytrzymałam i zamówiłam aż 4 różne :oops:.

Teraz do jobla na punkcie fiołków i hibiskusów doszły mi fuksje :lol:

A ja mam manie na punkcie fikusow (nawet juz nie wiem ile ich odmian mam)

Posted

[quote name='olekg89']Jak można nie wiedzieć co się kupiło psu??:cool3:
pfff też nie wiedziałam co kupiłam, dopiero koleżanka , która mi to sprzadawała powiedziała, że Nutra Gold z ziemniakami i łososiem?czy czymś innym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: