Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam...
Właśnie postanowiłam założyć galerię mojej paskudnej, wrednej i okropnej psicy :diabloti:.

A oto i ona:

To są zdjęcia jeszcze ze schroniska, gdzie udawała grzeczną i dobrze wychowaną... do dzisiaj jest dobra w udawaniu :evil_lol:....

Zdjęcie po 1 kąpieli, jak była u Kordoni [:loveu:] na 1-dniowym tymczasie...

Kolejne zdjęcie z tymczasu... jakąś tak bez powodu je uwielbiam :loveu:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Więcej nie napiszę, bo mi Smok coś z klawiaturą zrobił... a chciałam wstawić jeszcze fotki młodej "na lewka", na zapałkę [z biała skórą :D] i obecne "2mm" ;)...

Ps. jak są jkaieś błędy to wybaczcie, czcionkę mam taką, że widzę tylko jhakieś kropeczki... całą stronę mi pomniejsszył łobuz jeden...

Posted

No udało mi się naprawić... a Smok właśnie karmi się serem, to mam chwilę spokoju i mogę kończyć :)

Birma po tygodniu w moim domu... lepiej nie powiększajcie tego zdjęcia i zlitujcie sie nad moimi talentami fryzjerskimi :evil_lol:...

Zdjęcia z kolejnego strzyżenia [tym razem maszynką, więc tyłeczek ładniejszy :loveu:... Na jednym ze zdjęć razem ze Smokiem ;)....

Posted

I kolejne zdjęcia...

Tym razem zdjęcie bez Birmulca... Zostało ono zrobione w czasie chrztu Smoka, jak udało się nam upchnąć do chrzestnemu... co najchętniej robimy jak mały się nas nie czepia widać w tle :diabloti:.

A teraz kolejna porcja zdjęć Birmuli:

Co to? Pokaż :cool3:

Bawimy się :bigcool:

A ja cię kocham, wiesz :loveu:

Nie, tak nie :placz:

Posted

To TEN potwór mnie prześladuje :nonono2:

Mokro? Nie wchodzę!:no-no-no:

A szkoda... :sadCyber:

Widzisz jaka jestem grzeczna?:gent:

No kończ już... daj spać :sleeping:

Dobranoc... :sleep2:

W sumie to właśnie przyjrzałam się ostatniemu zdjęciu i... juz się nie dziwię, że Birma była brana za charta :D

Posted

[quote name='Vectra']Czy możesz coś dla mnie zrobić :modla:

Nie mogę :diabloti:
nie obcinaj Brimy na łyso :evil:l:

Niby czemu? :evil_lol:

albo przez Ciebie zejdę ze śmiechu :evil_lol:

To będzie pewnie bardzo przyjemna śmierć :evil_lol:

Najlepsza wersja na lwa :)

Mi też taka podobała się najbardziej, ale... ze względu na zbliżającą się [wtedy ;)] operację młoda została obcięta [jej sierść niesamowicie łapie wszystkie zapachy na świecie :crazyeye:], a po za tym włos od wariatki była w strasznym stanie :angryy:. Wystarczy przyjrzeć się pierwszym zdjęciom - sierść była ciemnobrązowa... teraz jest czarna [z nielicznymi siwymi włosami :loveu:]

Posted

No co? wyglądała bardzo ładnie :D

BTW. zauważyłam, że młodej chyba urosłą klata... już nawet ścięta na krótka [ale nie łyso ;)] nie wygląda aż tak wypłoszkowato :D

Posted

Specjalnie dla was...

Zdjęcia z Dnia Otwartego w Gliwicach [chodzi oczywiście o psią imprezę :cool3:]

Z Tintą przy nodze... Birma akurat zastanawiała się czy usiąść jak ją grzecznie pańcia prosi :evil_lol:

A tutaj w końcu ciężko wypracowane warowanie ;)

Na razie tylko tyle, dostanę coś więcej to wkleję... niestety nie mam dobrego aparatu, więc mogę liczyć tylko na innych :cool3:

Ps. idę się poodchudzać :D

Posted

[quote name='bonsai_88']Vectra mówię przecie, że krab fotki zrobić sobie nie da :mad:
:mdleje:
poka mi domek kraba :evil_lol: o to mi choziłoooo :eviltong: :loveu: :diabloti:

Posted

Phii.. fotek nie skomentowała, to i domek kraba nie zasłużyła :obrazic::diabloti:...

Oświeć mnie jeszcze CZYM ma ci ten domek sfotografować? Pamięć w telefonie pełna, a kabel się zgubił... aparat w 2 telefonie rozmazuje, a cyfrówka tak stara że bardzo dziwne zdjęcia wychodzą :diabloti:.... poczekaj cierpliwie do 1, aż sobie nowy kabelek kupię :cool3:...

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Phii.. fotek nie skomentowała, to i domek kraba nie zasłużyła :obrazic::diabloti:...

Oświeć mnie jeszcze CZYM ma ci ten domek sfotografować? Pamięć w telefonie pełna, a kabel się zgubił... aparat w 2 telefonie rozmazuje, a cyfrówka tak stara że bardzo dziwne zdjęcia wychodzą :diabloti:.... poczekaj cierpliwie do 1, aż sobie nowy kabelek kupię :cool3:...

Dla mnie może być i z rozmazanego telefonu i z dziwnej cyfrówki. Ważne żeby było :loveu: