Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Joanna Karasiewicz napisał(a):
Iza nie ma problemu mozew kiedyś na wystawie sie spotkamy to bedziesz mogła go wycałowac on jest bardzo chetny do takich pieszczot. :loveu:

To super :loveu:
Mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy:cool3:
Najgorzej, że akurat mieszkam w takiej części Polski, gdzie wszędzie daleko :shake:
A gdzie się na wystawki wybieracie ?

Posted

Juta, Dada bardzo dziekujemy

Iza na wystawki wybieramy sie do Opola na trzy dni i do Łodzi

Dzisiaj byliśmy prawie cała rodzinką u Ilonki w odwiedzinach. Tobi mógł poznać małe biegajace szczeniaczki i równocześnie zastanawiać się co to takiego biega mu miedzy nogami i równocześnie podgryza z kazdej strony. Tobiego przywitała Spryciara i Koleś a oto fotorelacja z wizytki.

O kurcze mamo co to takiego?

Cześć mam na imię Koleś

Ty jestes Koles a ta mała to kto?

Jestem Spryciara pobawisz się ze mną wujku?

No wiesz może nie koniecznie jestes taka mała
http://images41.fotosik.pl/97/281b15a7d6336397med.jpg

Posted

Asiu foty bajka i podpisy też superowe.Tobi bardzo grzeczny chłopak i bardzo cieszymy się z odwiedzin i nie mozemy doczekać się kolejnych.Bardzo się cieszę ,że nas odwiedziliście:multi::loveu:

Posted

Rewelacja! Aż żałuję, że mnie tam z Wami nie było, Musiało być bardzo miło! Widzę, ze Tobi super skoczny, na zdjęciu "latający pies":evil_lol:

Posted

[quote name='Iza.']http://images44.fotosik.pl/101/53eb27cf99298992med.jpg
:crazyeye: Na agility z nim :cool3:

Zdjęcia świetne :lol:mino Tobiego na niektórych zdjęciach jakby co najmniej jakiś kosmitów zobaczył :evil_lol: i w ogóle to Tobiś taaaki wielki sie wydaje przy maluszkach hihi :lol:

Tobcio faktycznie strasznie skoczny jest dodam tylko, że ten skok z miejsca zrobił tym bardziej byłam zaskoczona :crazyeye:

Maluszki faktycznie śmiesznie przy nim wyglądały ale dzielnie znosił ich podskubywania choć minę miał czasami taką jak by mówił ( mamo zabierz mnie stąd już widziałem powąchałem i już nie chce) Najbardziej Spryciara mu się podobała. Nie odstępowała wujeczka wszędzie mu zajżała i nawet Tobi bawić sie z nią chciał ale jak zrobił unik do zabawy to maleńka zwiała. :loveu:

Było strasznie śmiechowo, potem Tobcio z Bodkiem na dworze szalał bo to już jego gabaryty były. :evil_lol:

Posted

To sa straszne skoczki:loveu: a do tego jakie sa szybkie, powiem ze wczoraj owczarek belgijski Gronek mial porblem z dogonieniem Beniutka:cool3:
Tobiaszek widac na fotach zdziwiony'' mamo gdzie mnie wlozyli jakies male sie mnie czepia, ale grzeczny jestem'' hihi słodziaki:loveu: