Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pisałam już na gg, napiszę raz jeszcze tu - Placuś śliczny, zadbany, cudeńko :loveu: Mi niestety zakup maszynki przełoży się na następny miesiąc :mad: A od tej, którą mamy, Liczi ucieka... Więc na razie straszymy krzywym pycholem ;) bo trochę się z prawej uda, ale z lewej np. juz gorzej :)

Joasiu, banerek w podpisie możesz zrobić tak jak ja mam - tzn. że po kliknięciu w obrazek od razu przekierowuje na stronę Tobiaszka. Jak chcesz, to wieczorem Ci wytłumaczę (za chwilkę wybywam z domu).
Zresztą może nie Joasiu, tylko Weroniko, z Wami się ciężko połapać, czy pisze Mama czy Córka :eviltong:

Posted

Melka bannerek wstawiałam ja bo Aia u mnie jest;)
Spróbujemy zrobić z przekierowaniem bo ja też tak mam tylko wogóle coś nam się nie chciało wgrać a jak się nei uda to wytłumaczysz Asi jak to zrobić

Posted

Podlinkowałam Wam podpis, ale ze nie wiedziałam czy ma być podlinkowany na galerie czy na stronę to dwie wersje sa ;)

Po kliknięciu przenosi do galerii

A ten na stronę

Wystarczy teraz tylko wstawić któryś z tych bannerków zamiast tego obecnego ;)

Posted

Notu już bracia ressuruskowe były u mnie, dziś był Benio.Chłopaki fajne i wszyczuplały aż byłam w szoku jak Tobiego dotknęłam bo tyyyle sierści a tu taka chudzinka się zrobiła;)

• 2 weeks later...
Posted

Ta-dam! Chciałam zakomunikować, że Tobi wraca z Bydgoszczy ze złotkiem :multi: :Cool!:
Mam nadzieję, że Joasia nie będzie zła, że to ja pierwsza napisałam tę wspaniałą nowinę ;)

Posted

My już w domku. Zmęczeni ale strasznie szczęśliwi. Wszystkim dziękujemy za trzymanie za nas kciuków. Nasz Tobiś sie spisał i niczego się nie bał.

Mamy pierwsze złotko, opis niczego sobie i Zwyciestwo Młodzieży, mój mąż aż sie popłakał był bardzo szczęśliwy i dumny z syneczka.

Kasiu jeszcze raz dziekujemy za towarzystwo i czekamy na foteczki.

Gratulujemy wszystkim, grzywek nie było zbyt wiele ale wystawka nawet fajna, troszkę za mały ring i kafelki powodowały, że sporo grzywek się slizgało :smilecol:

Posted

Bardzo dziękujemy za gratulację, Tobi super się spisał ładnie zaczeliśmy ten roczek na wystawie i oby tak było dalej, no ale cóż wszystko zależy od sędziowania oby byli sprawiedliwi i docenili walory naszego malca na innych wystawach. :multi::multi::lol::lol: