Joanna Karasiewicz Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Na lokacie nie wyciągnełam chłopaka ale upał był i już męczyc go nie chciałam Foty z wystawy może brakować Chicago, Boo i Fibi bo dziewczynom foty na e-majla wysłałam i same wstawiały FOTY Z WYSTAWY----- http://www.fotosik.pl/u/joanna2503/album/942525 Świetnie sie bawiłam oby kazda wystawa była tak miła zarówno pod względem towarzyskim jak i pod względem kultury sędziego Quote
darii_iia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ogromne Gratulacje. ! :) Kay pięknie się spisał. ! :) Oby tak dalej. ! ;) Quote
Joanna Karasiewicz Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 darii_iia napisał(a):Ogromne Gratulacje. ! :) Kay pięknie się spisał. ! :) Oby tak dalej. ! ;) Dzięki maleńka, będziecie moze w Poznaniu na wystawie w Październiku? Quote
Maalwi Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Gratulki Asiu,super,że Kayo robi się bardziej odważny na ringu! I Daria i ja będizemy w poznaniu ;) Quote
Joanna Karasiewicz Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Maalwi napisał(a):Gratulki Asiu,super,że Kayo robi się bardziej odważny na ringu! I Daria i ja będizemy w poznaniu ;) W oba dni? Czy w jeden bo ja planuję raczej tylko sobotę będe z Kolesiem Quote
immortal Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Cieszę się że Kayek coraz lepiej sobie radzi, to jest piękny pies i tylko kwestia by przekonał się do ringu i czerpał radość z wystaw:) Quote
darii_iia Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Joanna Karasiewicz napisał(a):W oba dni? Czy w jeden bo ja planuję raczej tylko sobotę będe z Kolesiem Ja będę w oba od początku do końca. :) Quote
Joanna Karasiewicz Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 darii_iia napisał(a):Ja będę w oba od początku do końca. :) To sie spotkamy w sobotę rezerwuje sobie fotke braci mam nadzieje ze Kolo nie bedzie chciał zjesc Luki Quote
Jaga. Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Johnego nie pożarł to może i Lukę oszczędzi ;) koniecznie poróbcie zdjęcia klonom :cool3: Quote
darii_iia Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Joanna Karasiewicz napisał(a):To sie spotkamy w sobotę rezerwuje sobie fotke braci mam nadzieje ze Kolo nie bedzie chciał zjesc Luki Biorę aparat więc porobię mnóswto zdjęć. :) A w Poznaniu będę tam caały dzień, nocleg mam u siostry więc...będzie sporo czasu ;) Quote
*Magda* Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 A co tu tak się cicho zrobiło?? Gdzie Tobi i spółka?? Quote
Recommended Posts