Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Joanna Karasiewicz']pewnie że możesz tylko musisz poszukac grupy dla poczatkujacych
my z Tobim w takiej grupie jestesmy[/QUOTE]

No , właśnie o to chodzi,że ja już byłam o krok od zapisania się, byłam 2 razy zobaczyć co i jak a potem miały być testy ale niestety tak wyszło,ze jednak się nie zapisałam... :(

• 2 weeks later...
Posted

Asiu dopiero mogłam obejrzeć filmiki (przez internet na działce), superowo biegacie :) przejrzałam wszyskie filmy ale nie mogłam znaleźć tego z ustawianiem.. skasowałaś go już?

• 3 weeks later...
Posted

psyja napisał(a):
Asiu dopiero mogłam obejrzeć filmiki (przez internet na działce), superowo biegacie :) przejrzałam wszyskie filmy ale nie mogłam znaleźć tego z ustawianiem.. skasowałaś go już?

Aniu z ustawianiem wyslalam Malwinie na PW nie podawalam go do ogólnego ogladania jak będziesz chciala to albo poproś Malwinę niech ci wysle lub wyslę ci na PW bardziej wynika to z tego ze psy tam nie koniecznie sa czyste hi hi

Posted

Jakie super!
Uwielbiam taki styl fotografowania, artystyczny!
I na następny raz prosze op fotki z wystawki Bibi bo na pewno bedą sliczne!:)
Koleś jakie ma karbowane włoski za uszkami heheh :)

Posted

Maalwi napisał(a):
Jakie super!
Uwielbiam taki styl fotografowania, artystyczny!
I na następny raz prosze op fotki z wystawki Bibi bo na pewno bedą sliczne!:)
Koleś jakie ma karbowane włoski za uszkami heheh :)

Nie ma problemu foty beda a chłopakom nad morzem włos troche sie kreci bo wilgotne powietrze no i słona woda robi swoje hi hi

Posted

Poniewaz bywały tez ciepłe dni mąż zakupił chłopakom basenik żeby mogli sie w nim schłodzić. Tobi podchodził do basenu z pewna doza nieśmiałości ponieważ pływały w nim małe stateczki a które nie koniecznie mu sie podobały

Kolcio był zajety obrabianiem patyczka