Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no mam nadzieje, ze treningi pomoga. ona jak widzi psa, to przestaje widziec mnie. a jak pies ucieka, to mnie nie ma już w ogóle. liczy sie tylko to, zeby pogonic uciekiniera.

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paniMysza napisał(a):
no mam nadzieje, ze treningi pomoga. ona jak widzi psa, to przestaje widziec mnie. a jak pies ucieka, to mnie nie ma już w ogóle. liczy sie tylko to, zeby pogonic uciekiniera.

Nasz Kolo z kolei uciekał obszczekiwał wszystkich dookoła i nie chciał przyjsć łapanie go zajmowało czasem i godzinę, teraz moze tez jeszcze poleci obszczekac ale przynajmniej sie odwołuje i przychodzi i moja córka jest z tego zadowolona a to najwazniejsze

Posted

A wczoraj Asia odwiedziła nas W Białymstoku z Kayem.... super super spędzony czas, na szczęście pogoda była boska ... mam nadzieję że fotkami Asia się pochwali :)

Posted

am-elle napisał(a):
A wczoraj Asia odwiedziła nas W Białymstoku z Kayem.... super super spędzony czas, na szczęście pogoda była boska ... mam nadzieję że fotkami Asia się pochwali :)

Na pewno jak wrócę do domcu z pracy to obrobimy i wrzucimy.

Musze powiedziec że Kayo okazał sie ratownikiem i skoczył do basenu zeby ratować pływajaca Kasię hi hi
Kasiu było super musimy to powtórzyc tylko tym razem ze 2 dni co najmniej bo mam niedosyt

Posted

Dziewczyny objecuje nastepnym razem być dłuzej jesli kasia wytrzyma moje towarzystwo

Moje fotki, powiem tak byłam generalnie ledwo zywa wiec fotki takie sobie no i swiatło nie koniecznie najlepsze bo słoneczko za wysoko ale chociaz kilka wstawię

O matko dziewczyna

Ptysia ty to widzisz jakis włochaty facet w spinkach no no

Co wy w tej trawie chowacie?

A to coś nowego?

Miły chłodek

Posted

Ach ty jak cie zaraz złapie to ci dam

I to by było na tyle. Miłego ogladania

Kasiu jeszcze raz dziekuje za super spotkanko, pyszny objadej a przede wszystkim że udało mi sie wymiziac Oskarka i Alvinka to sa wspaniali chłopcy odwazni i strasznie przytulaśni. Dziewczyny równiez kochane kazda inna indywidualnosc ale jak do kiziania i buziaczkowania to wszystkie takie same.
Było suuper naprawde bardzo sie cieszę z tej wizytki.

Posted

Witamy się :)
no i uśmiałam się z tej fotorelacji :D
szkoda tylko, że na koniec Kay nie sprawdził jak się w tej wodzie pływa :D

no i szczeniaki to takie dwa słodziaki :)

Posted

suuuuper fotorelacja, sielsko anielsko ;)

każdy wygląda śliczniej od następnego, a dzieciaczki niesamowite. Kayo chyba też zadowolony z tej wizytki hihih