Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękne zdjęcia. ;)
Z 3 mopami, to chyba nie można się nudzić. :D
Cudni są Kay ciemny, Koleś jasny, a Tobiaszek po środku.:loveu:
Fajniutkie psiska z wyglądu i z charakteru pewnei też. ; )

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

darii_iia napisał(a):
Piękne zdjęcia. ;)
Z 3 mopami, to chyba nie można się nudzić. :D
Cudni są Kay ciemny, Koleś jasny, a Tobiaszek po środku.:loveu:
Fajniutkie psiska z wyglądu i z charakteru pewnei też. ; )

Masz racje nie nudzę się z reszta my tez zapewniamy im sporo ruchu, oprócz wystaw chłopcy chodza jeszcze na agility (Kolo i Tobi) oraz na PT ( Kay i Tobi bo Kolo juz skończył)
Charakterki maja rózne, Tobi stateczny przywódca stada, Kolo kochany ADHD, Kay troszke bojaźliwy ale jest naszym małym kochanym słoneczkiem jest najmniejszy i wszyscy go rozpieszczają.

Lucuś strasznie mi sie podoba i przypomina mi Koleczka jak był mały

Posted

Maalwi napisał(a):
Zdjęcia świetne, ja mimo wszystko podziwiam Cię,ze utrzymujesz 3 mopy i maja nienaganny z wyglądu włos ;)
A Kay jest bojaźliwy?

Nie przesadzaj w wersji ostatnich zdjec wygladaja fatalnie nie kapane z 1,5 tyg ale czasem sie nie wyrabiam bo córa nie zajmuje sie pielegnacja tylko treningiem hi hi

A Kay ? Tak jest bojaźliwy choc cwiczymy nad tym on poprostu jest nie ufny dużo pomogli mu chłopaki bo oni to do wszystkich leca i on sie czasem zapomina, rozpoznaje juz sasiadów i sie ich nie boi na zajeciach PT tez robi postępy co mnie bardzo cieszy, poza tym wszedzie go zabieramy i w ten sposób pociag, tramwaj, autobus, schody ruchome mu nie straszne. Ludzi nie koniecznie lubi ale jak juz pozna to sie nie odczepi przylepek nasz mały a jesli chodzi o psy to małych sie nie boi do duzych ma spory respekt choc nie omieszka czasem obszczekac.
Ogólnie robi postepy a to duzo w domu jest radosny i do rany przyłuż z reszta poznasz go w Lesznie może z ringu tak szybko nie zejdziemy i sedzia doceni jego wdzieki

Posted

[quote name='psyja']chłopaki jak zawsze superowo wyglądają:loveu: fajnie że zapewniacie im tyle ruchu i roboty napewno są wniebowzięci hihi

nie mogę się doczekać poznać Kayeczka

a ta fota po prostu wymiata
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/54f7c96219ab7a47.html
tacy roześmiani wszyscy na niej, gang mopów genialnie :D

Oni jak wyjda na spacerek to ciagle pychole im sie smieją, tak sie ciesze że Kayo zaraził sie tym od Tobcia i Kolcia

Posted

Joanna Karasiewicz napisał(a):
Kay troszke bojaźliwy

Asiu jakbyś mi nie powiedziała to bym nie zauważyła ;) Kayo jest super :loveu::loveu: naprawdę wspaniały pies, myślałam że będzie tragicznie a on i Konrada zaczepiał i mnie do mizianek, jestem pełna podziwu - nie każdy by sobie dał radę z takim psem

foty super:) bardzo było fajnie na treningu, najlepsza była Sprite :evil_lol:

Posted

Jaga. napisał(a):
Asiu jakbyś mi nie powiedziała to bym nie zauważyła ;) Kayo jest super :loveu::loveu: naprawdę wspaniały pies, myślałam że będzie tragicznie a on i Konrada zaczepiał i mnie do mizianek, jestem pełna podziwu - nie każdy by sobie dał radę z takim psem

foty super:) bardzo było fajnie na treningu, najlepsza była Sprite :evil_lol:

Dzięki Jaga, ona jest dobra szczególnie wtedy kiedy Agnieszka każe jej zostać a ona i tak sie rusza hi hi

Posted

Kolo świetnie wygląda w ruchu a jak jesczze mu włos urośnie to juz wogóle :)
Trochę żałuję,że nie zaczęłam z Bibi agility chociaz miałam taką okazje...
W jej grupie było by odwrotnie wszystkie suczki i jeden pies ;)
A Werka będzie w Lesznie?

Posted

[quote name='Maalwi']Kolo świetnie wygląda w ruchu a jak jesczze mu włos urośnie to juz wogóle :)
Trochę żałuję,że nie zaczęłam z Bibi agility chociaz miałam taką okazje...
W jej grupie było by odwrotnie wszystkie suczki i jeden pies ;)
A Werka będzie w Lesznie?

Kolciowi włos rośnie bardzo wolno ale stwierdzamy że taki mu wystarczy, Werci w Lesznie nie bedzie bo w tym samym czasie bedzie miała zawody agility

Imortal dziekujemy za Gratulacje a dla tych którzy nie wiedza Kolcio dzisiaj był na Wystawie w Płocku zajał 1 miejsce ocena Dosk i CWC Kolo tym samym jest Nowym Chapionem Polski

Córeńko ogromne Gratulacje dla syneczka i dla ciebie oczywiscie

Posted

Aaj, ogromne gratulację. ! :)
Wymiziaj Koleczka i pogratuluj Werce. ;)
Ja też ćwiczę agility z psami. ;)
Mam zakupione hopki, tunele, slalomy i koło. A z Lukasiem mamy zamiar zapisać się do klubu jak tylko podrośnie. :)

Posted

darii_iia napisał(a):
Aaj, ogromne gratulację. ! :)
Wymiziaj Koleczka i pogratuluj Werce. ;)
Ja też ćwiczę agility z psami. ;)
Mam zakupione hopki, tunele, slalomy i koło. A z Lukasiem mamy zamiar zapisać się do klubu jak tylko podrośnie. :)

To bardzo fajnie, a Lucus tez takie ADHD jest jak nasz Kolcio bo oni jak 2 krople wody wygladają, jak wejdziesz na bazę to sama zobacz, dobrze wiedziec ze masz tyle rzeczy Agilitowych moze kiedyś wysle do was Wercie to sobie pocwiczycie jesli to nie byłby kłopot

Posted

ale fajowe foty z treningu!:)
moja franka na ostatnim szkoleniu wbiegła do długaśnego tunelu ze swoim pluszowym królikiem, sotawiła go w połowie i potem kto musiał sie po nigo wczołgiwać? oczywiście - ja;)

a kolo ma taką samą obrożę, jak miał mój marcelek:)

Posted

paniMysza napisał(a):
ale fajowe foty z treningu!:)
moja franka na ostatnim szkoleniu wbiegła do długaśnego tunelu ze swoim pluszowym królikiem, sotawiła go w połowie i potem kto musiał sie po nigo wczołgiwać? oczywiście - ja;)

a kolo ma taką samą obrożę, jak miał mój marcelek:)

Hi hi no widzisz musisz z psem agility trenować. nasz kolo to wpada w tunel i nie wiadomo kiedy wypada

Posted

franka też:) tak samo ekspresowo porzuciła królika w srodku ;)
bedziemy trenować, jak tylko skończymy szkolenie posłuszeństwa. a z posłuszeństwem to u niej na bakier. łobuziara straszna:|

Posted

paniMysza napisał(a):
franka też:) tak samo ekspresowo porzuciła królika w srodku ;)
bedziemy trenować, jak tylko skończymy szkolenie posłuszeństwa. a z posłuszeństwem to u niej na bakier. łobuziara straszna:|

U nas Kolo tez łobuziak ale agility spowodowało ze jest bardziej posłuszny rady naszych trenerek pomogły Werce go opanowywac choc nie powiem dalej ma ochoty kogos obszczekac za parkanem i sie wyładowac potem cwiczy jak zaczarowany, Tobi natomiast pokazał swoje drugie ja wydaje mi se że agility sprawia mu wiele radosci jest bardzo karny i jesli robi błedy to jest to moja wina. mam super psy no i super cócię