Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tobi&Wera napisał(a):
Nie nic się nie stało ale wedłóg regulaminu nie możemy mieć dwóch Ników do jednego psa. Dlatego odpowiedzi daje raczej ze swojego a zdjęcia dodaje z Weroniki bo nie ma sesu abyśmy mieli na dwoch zdjęcia.

hm...nie czytałam i nie chce mi isę kopać ale chyba chodzi o to że 2 niki z jednego adresu IP nie mogą być i wtedy trzeba niby prosić moderatora czy administratora o zgodę ale mówię nie czytałam wnikliwie ale według mnie to głupota jakby nie było przecież kilku domowników może się udzielać na forum.
Zadjątka bardzo fajne

Posted

Pozatym jest taki temat ''rodziny na forum'' i nie ma zadnego problemu aby z jednego IP korzystało paru domownikow jezeli zostanie to zaakceptowane, przed administratora forum, on po prostu musi wiedziec ze to nie spam tylko rzeczywiscie rodzinne udzielanie.

Posted

Joanna Karasiewicz napisał(a):
Dzięki dziewczyny ale zostawimy tak jak jest, nie ma sensu umieszczać nowych zdjęć u mnie skoro cała galeria jest u Werci.

Asia ale tu nie chodzi żeby tworzyc nową tylko spokojnie możesz umiszczać Tobiaszka zdjącia w temacie założonym przez Werkę, bo chyba tak łatwiej;) ale pewnie zrobicie co chcecie.

Posted

Ilonka i tak wlaśnie robię. Ja się zalogowałam na dogo bo Wera na niektóre sprawy nie ma czasu a do tego zapomniała jeszcze hasla. Metodami prób i błędów haslo odtworzełyśmy i dlatego mogę wsawiać aktualne zdjęcia i z wami rozmawiać co bardzo mnie cieszy. :lol:

Posted

Troszkę wiaterek mnie potargał

Mimo, że zima zaczynamy troszke ćwiczyć

troszkę postaliśmy i było by ładnie gdyby wiaterek nie zawiał i włosków troszkę nie postawił

Posted

Jaki Tobiaszek puchaty :loveu: Czarna, puchata kulka na śniegu :evil_lol: Ciekawe, kiedy Licziemu takie włoski urosną, ale i tak jak porównuję go z pierwszymi fotkami, to widać sporą różnicę ;)

Posted

Tak tak widziałam Twoją odpowiedz w zwiazku z wystawami :) też mam na razie takie wstepne plany na ktore byśmy się udały, a skąd jesteście ? :)

a co do zdjęć to fajne :) pocieszny ten Wasz grzywek

Posted

Melka - Liczy też będzie puchaty choć jasne grzywki mają troszeczke inny włos niz czarne

DualStar - my jestesmy z Warszawy z czasem dodam to pod Avatara ale muszę dojść jak nie we wszystkim jeszcze jestem obcykana

am-elle - Tobiaszek lubi ćwiczyć, szaleć na śnieżku ale gdy jest troszkę mrozku bo śnieżek wtedy jest ubity i tak do łapek się nie przykleja.

dziękujemy za miłe słowa o Tobiaszku i o zdjęciach. Aparacik mam za wolny i nie wszystko dobrze się da złapać, ale pracujemy nad kupnem nowego

Posted

[quote name='Joanna Karasiewicz']
DualStar - my jestesmy z Warszawy z czasem dodam to pod Avatara ale muszę dojść jak nie we wszystkim jeszcze jestem obcykana

to troszke daleko, także do zobaczenia na ktorejs wystawie :)