Joanna Karasiewicz Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Jaga. napisał(a):Asiu wrzuć tu jeszcze te z epsów :) piękne są! Wrzuce, wrzuce tylko chwilkę muszę znaleźć Bo teraz nic nie robię tylko obrabiam i obrabiam na e.... wrzucić na dogo wrzucić i na forum agilitowe wrzucic to jest tak ok 500 fot dziennie do obrobienia mój maz sie śmieje ze niedługo do wc bede z lapkiem chodzić albo z nim spać bo go zaniedbuję Quote
Joanna Karasiewicz Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 żebys wiedziała To zaległe fotki prosze bardzo Quote
Joanna Karasiewicz Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Tobi cwiczy do egzaminu z PT na dzisiaj niestety tyle bo net mi cos warjuje Quote
Jaga. Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Tobi w tym pasie mnie rozwala :) wygląda super ;) fajnie wczoraj ćwiczył, szkoda że nie mogłam zostać dłużej - ale pociąg. fajne to było Tobi Tobi! TOBIIIII!!! :evil_lol: nie widziałam go jeszcze tak nakręconego, super :loveu: myślałam że on taki spokojny stateczny pan a tu proszę wyszło szydło z worka hihi Quote
Joanna Karasiewicz Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Jaga. napisał(a):Tobi w tym pasie mnie rozwala :) wygląda super ;) fajnie wczoraj ćwiczył, szkoda że nie mogłam zostać dłużej - ale pociąg. fajne to było Tobi Tobi! TOBIIIII!!! :evil_lol: nie widziałam go jeszcze tak nakręconego, super :loveu: myślałam że on taki spokojny stateczny pan a tu proszę wyszło szydło z worka hihi Dzięki Jaguś on potrafi być nakrecony jak słoik dźemu hi hi, potem wszystko ładnie robił za to Pańcia ciała dawała, dzisiaj ćwiczy z Wercią bo ja w pracy siedzę no i w sobote i niedziele na PT idziemy, fajnie że maleństwo mogłam zobaczyc dzielna dziewczynka i ćwicz z nia a będzie na pewno dobrze więcej do niej gadaj to ona tez jest pewniejsza, szkoda ze nie mogłas dłużej zostac ale nadrobimy. Quote
*anusia&ajlu* Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 uwielbiam tak zakrecone grzywki :loveu: Koleś to dla mnie ideał nakręconego grzywka :D jest boski http://images37.fotosik.pl/818/c90c01cf081f0df4gen.jpg Asiu musimy sie spotkac juz dawno nie gadalysmy;) Quote
Jaga. Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Joanna Karasiewicz napisał(a):fajnie że maleństwo mogłam zobaczyc dzielna dziewczynka i ćwicz z nia a będzie na pewno dobrze więcej do niej gadaj to ona tez jest pewniejsza ciekawa jestem co ta małpa odwali na wystawie hihi bo pierwszy raz ją widziałam z takim ogonem. ale za to biegała :multi: bo na początku to odwalała takie rodeo że myślałam że usiądę i :placz: koniecznie musimy nadrobić agility Tobiego, super sobie radził chłopak :loveu: ale się nakręciłam na agi, fajna sprawa:loveu: ale u nas najpierw pt Quote
Joanna Karasiewicz Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 [quote name='*anusia&ajlu*']uwielbiam tak zakrecone grzywki :loveu: Koleś to dla mnie ideał nakręconego grzywka :D jest boski http://images37.fotosik.pl/818/c90c01cf081f0df4gen.jpg Asiu musimy sie spotkac juz dawno nie gadalysmy;) Koniecznie szkoda ze do Płocka nie jade ale Wercoa nadrobi za mnie hi hi, wycofali nam Kolka ale walczyłam jak lwica i jest spowrotem Quote
Joanna Karasiewicz Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Jaga. napisał(a):ciekawa jestem co ta małpa odwali na wystawie hihi bo pierwszy raz ją widziałam z takim ogonem. ale za to biegała :multi: bo na początku to odwalała takie rodeo że myślałam że usiądę i :placz: koniecznie musimy nadrobić agility Tobiego, super sobie radził chłopak :loveu: ale się nakręciłam na agi, fajna sprawa:loveu: ale u nas najpierw pt Ty weź zacznij wierzyć w te swoje psy bo ci do tyłka nakopie zobaczysz, Goldi super sobie poradzo zobaczysz Quote
Jaga. Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Joanna Karasiewicz napisał(a):Ty weź zacznij wierzyć w te swoje psy bo ci do tyłka nakopie zobaczysz, Goldi super sobie poradzo zobaczysz przecież wierzę :eviltong: cieszę sie bardzo że mała robi postępy :multi: mała jest wg mnie super i mam nadzieję że będzie podbijać ringi - ale ja nie z tych co nad własnym psem jajko znoszą - raczej mnie bawi takie podejście i budzi współczucie ;) oczywiście w drugą stronę też nie można przeginać naważniejsze że mała ma doskonały rodowód, idealny wzrost, super ruch, głowę, górna i dolna linia - boska, super jakościowo włos, świetne kąty - w końcu mam takiego psa jak chciałam - a wystawki to dodatek do tego - co ugra bądź nie ugra to sprawa drugorzędna - przynajmniej dla mnie - ja wiem co mam w domu i jaka jest Goldinia i co jej brakuje. no i zmusiłaś mnie do chwalenia się swoim psem :placz: czuję się taka zbrukana hahahhaha :diabloti: ciekawa jestem jak będzie ogon nosić w lesznie - bo tak to zapiernicza z ogonek w górze - prosto :evil_lol: nawet nie równolegle do siebie tylko prostopadle hahahah mój mały świrus. na razie ćwiczymy ale o show nie chcę myśleć - jak się zacznę denerwować to w moim stanie to zawał murowany... wtedy chyba bym musiała Tobie maliznę dać do wystawiania hihihi ;) więc na razie się na tym nie skupiam muszę sobie jakieś ciuchy kupić na show... :placz: jakieś wygodne a zarazem eleganckie, bo nie podobają mi się wystawcy w "drechach", natomiast bardzo cenię elegancko wyszykowanych, od razu widać klasę Quote
Joanna Karasiewicz Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Jaga. napisał(a):przecież wierzę :eviltong: cieszę sie bardzo że mała robi postępy :multi: mała jest wg mnie super i mam nadzieję że będzie podbijać ringi - ale ja nie z tych co nad własnym psem jajko znoszą - raczej mnie bawi takie podejście i budzi współczucie ;) oczywiście w drugą stronę też nie można przeginać naważniejsze że mała ma doskonały rodowód, idealny wzrost, super ruch, głowę, górna i dolna linia - boska, super jakościowo włos, świetne kąty - w końcu mam takiego psa jak chciałam - a wystawki to dodatek do tego - co ugra bądź nie ugra to sprawa drugorzędna - przynajmniej dla mnie - ja wiem co mam w domu i jaka jest Goldinia i co jej brakuje. no i zmusiłaś mnie do chwalenia się swoim psem :placz: czuję się taka zbrukana hahahhaha :diabloti: ciekawa jestem jak będzie ogon nosić w lesznie - bo tak to zapiernicza z ogonek w górze - prosto :evil_lol: nawet nie równolegle do siebie tylko prostopadle hahahah mój mały świrus. na razie ćwiczymy ale o show nie chcę myśleć - jak się zacznę denerwować to w moim stanie to zawał murowany... wtedy chyba bym musiała Tobie maliznę dać do wystawiania hihihi ;) więc na razie się na tym nie skupiam muszę sobie jakieś ciuchy kupić na show... :placz: jakieś wygodne a zarazem eleganckie, bo nie podobają mi się wystawcy w "drechach", natomiast bardzo cenię elegancko wyszykowanych, od razu widać klasę No no no jakie wypowiedzi hi hi I dobrze że chwalisz sie psami nie do przesady przeciez ja tez nad swoimi sie nie rozczulam z reszta sama wiesz. Lubie jak pies ładnie wyglada i tyle i jak jego własciciel wierzy w niego. Wczoraj nad Kayem spedziłam 2 godziny masakra, nigdy nie popełnie juz tego błędu i nie pozwole moim chłopcom tak przemoknać a potem ich nie wysuszyc i nie rozczesać, mam nauczkę choc pierwszy raz mi sie to przytrafiło Nie mogę sie juz Leszna doczekać Quote
Joanna Karasiewicz Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Wstawie teraz reszte fotek które ostatnio zaczełam a nie skończyłam Cd ćwiczeń Tobiaszka no i czujny obserwator Kolo Kayo z Kolem patrza ja nalezy wykonywac ćwiczenia Quote
Joanna Karasiewicz Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Teraz Tobi obserwuje Kaya Kayo ćwiczy do PT Quote
Joanna Karasiewicz Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 nie zmiescili sie w kadrze hi hi A tu dorwałam innu objektyw i efekt jest taki Quote
Recommended Posts