Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='psyja']super foteczki z wystawy:loveu: pięknie Kolo się pokazuje
a po wystawie widać super zabawy były, szkoda że my już pojechaliśmy bo widzę że się chłopaki świetnie bawili[/QUOTE]

No szkoda bo moze Uli przyłaczył by sie do chłopaków i mieli by wspólne foteczki

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj była u nas Jaga z Jonym i Paula z Diego notabene obydwaj chłopcy to przyrodnie rodzeństwo Kola, zabawa była przednia chłopcy swietnie sie bawili choć nie obyło się bez ustawiania, Wercia zorganizowała im tez zabawe ruchowa agillity wprawdzie tylko na hopkach ale pierwsze koty za ploty. Wszystkim chłopcom zabawa sie podobała i nie mieli dosyć

Posted

wow ile fot! super, Diego jeden inny hihi śmiesznie wygląda stadko mopków i gołodupiec:D

widzę każdy z chłopaków znalazł pasje do agility hii

Posted

aaaaaaaaaa moje śliczności :loveu: wróciłam po prostu zakochana w Diego, boska głowa, kąty i ruch a ten charakter.... drugi Johnny :loveu::loveu::loveu:
było super! bardzo dziękuję za zaproszenie i za foty - nakręciłam się na agi ;) Johnny kocha pracować a Wera super z nim ćwiczyła, widać było że mały miał frajdę
i państwo byli zachwyceni hehehe ;)

Posted

ooo tak co do Diego to też chciałam napisać że suuuper wygląda! zdecydowanie się zmienił moim zdaniem i na ogromny plus, jak zupełnie inny pies!
:loveu: