Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mój to by przefrunął nad tą strefą ;) chociaż muszę siebie (przede wszystkim buahahahha) i Johnego pochwalić, znalazłam w końcu klucz do małego utrapieńca i przestał ciągnąć na spacerach. taka jestem dumna z siebie, z niego mniej ;p bo on wiedział że nie wolno ciągnąć, tylko ja mu nie potrafiłam tego przekazać. teraz czas na pracę dwójkami bo razem jak idą to chodzą jak potwory - Tesi + Goldie = sajgon, Johnny + Tesi = normalny spokojny spacer, dwie grzywki = megagigawielki sajgon i moje wyrwane ręce :placz: ale pracuję nad Goldkiem :p bo jak sama chodzi to idzie pięknie, wzorcowo przy nodze, pt zdane ;)
ale wracając do tematu :eviltong: ja właśnie material mam, ale sama nie uszyję, maszyny nie mam a ręcznie to mi się zaraz rozlezie, szukam kogoś kto by mi uszył, żałuję że babcia jest tak daleko bo by mi uszyła w pięć minut.
muszę się wybrać do krawca i zapytać ile by wziął za zrobienie czegoś takiego

Posted

kilka stron wcześniej Asia wrzucała foty pasa, z tego co widziałam to proste jak drut taki prostokąt z wycięciem na fiutka ;) i na rzepy coby nie spadł (w naszym przypadku) z kościstego grzbietu :diabloti:

Posted

psyja napisał(a):
ja też nie mam maszyny i jak tylko dowiem się więcej jak szyć taki pas to lecę do krawca;)

Ania, moja babcia może nam uszyć, tylko materiał zamówić trzeba ;)

Posted

Dziewczyny pas jest prosty do uszycia ja szyłam go ręcznie może nie jest idealny ale sie sprawdza pod warunkiem że mije dzieci założą go Tobiaszowi. Tobi nie obsikuje wówczas boków, tylnich łap ani brzucha a on ma troche tego włosa. pas na dole musi wchodzić pod ptaszka i być szeroki pod wciecie na brzuszku czyli tak mniej wiecej do pempka psa. Poza tym dobrze jest wygolić dodatkowo brzuszek. Pamietajcie aby materiał od środka był z ortalionu aby nie mechacił włosa i krawędzie pasa musza być głatkie.

wewnętrzna strona

zewnętrzna strona

Posted

Odespani i w miare zadowoleni
Koleś zajął II miejsce dostał ocene doskonałą i przegrał I lokate tylko wzrostem. Jestem dumna z naszego ADHD, że poraz kolejny mnie nie zawódł pokazał się świetnie

Kilka foteczek naszego warjatuńcia, dziękujemy Anusi za tak wspaniałe zdjecia

Posted

super foty :loveu: bardzo miło się ogląda, Koleś jest niesamowity :loveu: uwielbiam psy z takim temperamentem, a on nie dość że jest jak dla mnie temperamentnie idealny to jeszcze piękny:loveu: ach:loveu:

Posted

super foteczki z wystawy:loveu: pięknie Kolo się pokazuje
a po wystawie widać super zabawy były, szkoda że my już pojechaliśmy bo widzę że się chłopaki świetnie bawili