mychaaaaa Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 http://images39.fotosik.pl/809/ea49a22f390d6acbgen.jpg jak on ma piękny kolor! :loveu: Koleś to zdecydowanie mój typ z Waszego trio ;) Quote
Jaga. Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 mój to by przefrunął nad tą strefą ;) chociaż muszę siebie (przede wszystkim buahahahha) i Johnego pochwalić, znalazłam w końcu klucz do małego utrapieńca i przestał ciągnąć na spacerach. taka jestem dumna z siebie, z niego mniej ;p bo on wiedział że nie wolno ciągnąć, tylko ja mu nie potrafiłam tego przekazać. teraz czas na pracę dwójkami bo razem jak idą to chodzą jak potwory - Tesi + Goldie = sajgon, Johnny + Tesi = normalny spokojny spacer, dwie grzywki = megagigawielki sajgon i moje wyrwane ręce :placz: ale pracuję nad Goldkiem :p bo jak sama chodzi to idzie pięknie, wzorcowo przy nodze, pt zdane ;) ale wracając do tematu :eviltong: ja właśnie material mam, ale sama nie uszyję, maszyny nie mam a ręcznie to mi się zaraz rozlezie, szukam kogoś kto by mi uszył, żałuję że babcia jest tak daleko bo by mi uszyła w pięć minut. muszę się wybrać do krawca i zapytać ile by wziął za zrobienie czegoś takiego Quote
psyja Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 ja też nie mam maszyny i jak tylko dowiem się więcej jak szyć taki pas to lecę do krawca;) Quote
Jaga. Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 kilka stron wcześniej Asia wrzucała foty pasa, z tego co widziałam to proste jak drut taki prostokąt z wycięciem na fiutka ;) i na rzepy coby nie spadł (w naszym przypadku) z kościstego grzbietu :diabloti: Quote
Iza. Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 psyja napisał(a):ja też nie mam maszyny i jak tylko dowiem się więcej jak szyć taki pas to lecę do krawca;) Ania, moja babcia może nam uszyć, tylko materiał zamówić trzeba ;) Quote
psyja Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Iza. napisał(a):Ania, moja babcia może nam uszyć, tylko materiał zamówić trzeba ;) byłoby super! już ide łapać Cie na gadu Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Dziewczyny pas jest prosty do uszycia ja szyłam go ręcznie może nie jest idealny ale sie sprawdza pod warunkiem że mije dzieci założą go Tobiaszowi. Tobi nie obsikuje wówczas boków, tylnich łap ani brzucha a on ma troche tego włosa. pas na dole musi wchodzić pod ptaszka i być szeroki pod wciecie na brzuszku czyli tak mniej wiecej do pempka psa. Poza tym dobrze jest wygolić dodatkowo brzuszek. Pamietajcie aby materiał od środka był z ortalionu aby nie mechacił włosa i krawędzie pasa musza być głatkie. wewnętrzna strona zewnętrzna strona Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Dzisiaj skończyłam w koncu obraz dla Ilonki oto Bodygard Black Dragon Quote
Maalwi Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 ooo ale świetny obraz! Jetses bardoz zdolna :) czym malowałaś? Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Maalwi napisał(a):ooo ale świetny obraz! Jetses bardoz zdolna :) czym malowałaś? Olejami, dziękuję nie az tak zdolna jak bym chciała Quote
Jaga. Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Asiu czekam na masę fot Kolesia z Opola :) powodzenia :) :) :) Quote
Joanna Karasiewicz Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Odespani i w miare zadowoleni Koleś zajął II miejsce dostał ocene doskonałą i przegrał I lokate tylko wzrostem. Jestem dumna z naszego ADHD, że poraz kolejny mnie nie zawódł pokazał się świetnie Kilka foteczek naszego warjatuńcia, dziękujemy Anusi za tak wspaniałe zdjecia Quote
Joanna Karasiewicz Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 ZDJĘCIA Z WYSTAWY WSZYSTKIE-----http://joanna2503.fotosik.pl/albumy/841791.html Quote
Joanna Karasiewicz Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 a teraz kilka foteczek już po wystawie kiedy to Boogi i Koles odreagowywali wystawe na zielonej trawce Quote
Joanna Karasiewicz Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 No dobra narazie tyle jak bedziecie chcieli jeszce fotki to piszcie miłego ogladania Quote
Jaga. Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 super foty :loveu: bardzo miło się ogląda, Koleś jest niesamowity :loveu: uwielbiam psy z takim temperamentem, a on nie dość że jest jak dla mnie temperamentnie idealny to jeszcze piękny:loveu: ach:loveu: Quote
psyja Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 super foteczki z wystawy:loveu: pięknie Kolo się pokazuje a po wystawie widać super zabawy były, szkoda że my już pojechaliśmy bo widzę że się chłopaki świetnie bawili Quote
Recommended Posts