Joanna Karasiewicz Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Jaga. napisał(a):to za co Koleczek stracił punkty bo za wrażenie ogólne na pewno nie :diabloti: przynoszenie własnego przedmiotu 2pkt bo on przynosi ale nie trzyma długo chodzenie przy nodze bez smyczy 1pkt podobno wyrwał do jakiejs kobiety z dzieckiem przy parkanie i ich obszczekał to i tak mało djeli Wera sie podobno bardzo zdenerwowała i się popłakała za wybryk Kola Quote
strix Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Winnie the Puff? Czy to gra slow? ;) Bo 'puff' po angielsku to nieladne okreslenie homoseksualisty, a Puchatek nazywa sie Winnie the Pooh. Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 strix napisał(a):Winnie the Puff? Czy to gra slow? ;) Bo 'puff' po angielsku to nieladne okreslenie homoseksualisty, a Puchatek nazywa sie Winnie the Pooh. Nie wiem co hodowcy chodziło po głowie tak ma w rodowodzie i nie sadze aby chodziło tu o homoseksualizm. Quote
Jaga. Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 chłopaki jakie wypięknione :loveu: Tobi wygląda jakby plecak nosił :diabloti: Asiu ale masz śliczną córunię :) Kayo to widzę taki numerant jak moja Tesi, na szczęście ona to robi czasami no to się Kolo nie popisał... to faktycznie dobrze że tak mało odjęli, ja bym się też ostro zdenerwowała Quote
Jaga. Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Joanna Karasiewicz napisał(a):Nie wiem co hodowcy chodziło po głowie tak ma w rodowodzie i nie sadze aby chodziło tu o homoseksualizm. buahahahaha :D pewnie chodziło o powder puff ;p mi się rodowodowe imię Tobisia bardzo podoba. pasuje idealnie Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 dzisiaj byliśmy równiez na treningu agility a to fotorelacja rozgrzewka slalom Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 cd slalomu hopka murek i znowu hopka Quote
Jaga. Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 jejku jak on frunie, Johnny jak ma przeskoczyć przez nogę to najpierw jest śmiertelnie obrażony a potem skacze jak emeryt :D a jaki wpatrzony w Werkę, aż miło popatrzeć :) Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 to chyba palisada tunel zadowolona Wercia z syneczka kładka zaliczenie strefy Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 cd kładki i znowu zaliczenie strefy a tu Kolo postanowił sam pobiegac sobie po kładce i nie zaliczyc strefy bo po co hi hi Quote
Jaga. Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 http://images39.fotosik.pl/809/ea49a22f390d6acbgen.jpg tego to nosi :D :D :D ależ piękne współpracują! aż miło popatrzeć :) gratki dla Wery :) autorce zdjęć też się należą bo zdjęcia są żywe i dynamiczne, ciężko się robi zdjęcia w takich warunkach. podobają mi się bardzo :) Quote
Maalwi Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Świetne foty i jak dużo :) Werka wcina jabłko :eviltong: A czemu tlyko Tobiś ma pas na sobie? On faktycznie działa? :p I jesczze raz gratki za egzamin strasznie dużo do zaliczenia było i ja też bym się popłakała gdyby Bibi odwaliła taki numer :shake: A Agility Super,widać że to żywioł Kola :) Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Maalwi napisał(a):Świetne foty i jak dużo :) Werka wcina jabłko :eviltong: A czemu tlyko Tobiś ma pas na sobie? On faktycznie działa? :p I jesczze raz gratki za egzamin strasznie dużo do zaliczenia było i ja też bym się popłakała gdyby Bibi odwaliła taki numer :shake: A Agility Super,widać że to żywioł Kola :) Bo dla kaya pasa jeszcze nie uszyłam nie mam kiedy sie zebrać poza tym on od niedawna dopiero zaczął noge podnosić bo jak baba sikał, Kolo ma krótszy włos więc nie koniecznie potrzebuje. Pas działa jak wiatru nie ma a jak jest to nawet psa nie pomaga. ty masz sunię wiec mniejszy problem masz Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='Jaga.']http://images39.fotosik.pl/809/ea49a22f390d6acbgen.jpg tego to nosi :D :D :D ależ piękne współpracują! aż miło popatrzeć :) gratki dla Wery :) autorce zdjęć też się należą bo zdjęcia są żywe i dynamiczne, ciężko się robi zdjęcia w takich warunkach. podobają mi się bardzo :) Dzięki Jagus fajnie że fotki sie podobają Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 fotki cudo :) Asiu wytłumacz mi jeszcze co to są te strefy, bo nie mam pojęcia ja się zabieram za szycie pasa i zabieram i zabrać nie mogę, na razie chodzimy w koczkach :D ale pomaga bo inaczej to smród nie do opisania, książę sobie sika po futrze, brzuchu i tylnych łapach. za to Goldek może spokojnie chodzić, dopiero tak po 2 tyg czuć że podśmierduje, akurat między jedną kąpielą a drugą jest ok. z Tesi długo był problem bo lała w domu i wszystko wsiąkało w te frendzle na tyłku. ale i tak najśmieszniejsze jest to że każdy myśli że te gumki to ozdoba. Tobiego nie żałują że taki biedny chory piesek? ;) Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Jaga. napisał(a):fotki cudo :) Asiu wytłumacz mi jeszcze co to są te strefy, bo nie mam pojęcia ja się zabieram za szycie pasa i zabieram i zabrać nie mogę, na razie chodzimy w koczkach :D ale pomaga bo inaczej to smród nie do opisania, książę sobie sika po futrze, brzuchu i tylnych łapach. za to Goldek może spokojnie chodzić, dopiero tak po 2 tyg czuć że podśmierduje, akurat między jedną kąpielą a drugą jest ok. z Tesi długo był problem bo lała w domu i wszystko wsiąkało w te frendzle na tyłku. ale i tak najśmieszniejsze jest to że każdy myśli że te gumki to ozdoba. Tobiego nie żałują że taki biedny chory piesek? ;) Sreefy to punkty wymalowane na żłto na kładce palisadzie i hustawce pies zbiegajac z tych elementów musi łapami zaakcentowac strefy nie może ich przskoczyc tak jak zrobił to Kolo na ostatnim zdjeciu. A jesli chodzi o Tobcia to pytaja co mu sie stało hi hi Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 aaaa to już wiem ;) dzięki ostatnio mi jedna pani polecała siemię lniane na potworne wyłysienia mojego jamnika hihi także Tesi wysyła Tobiemu wyrazy zrozumienia Quote
psyja Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Joanna Karasiewicz napisał(a): Kayo ma najmniej gdyż na wolnej przestrzeni go nie spuszczamy bo lubi sobie na ludzi poszczekać u nas było dokładnie to samo:angryy::angryy: pracowaliśmy nad tym kawałek czasu ale się udało i chłopiec skończył z tym - mam nadzieję że i u Was się uda wypracować Kayka;) foty wszystkie przesuper, ale najbardziej podobają mi się agilitowe. Kolek ma swoją własną wersję biegania po torze: bez stref hihi. widać że bardzo fajnie ze sobą pracują i mam pytanie czy mogłabym prosić o 'przepis' na ten pas? u nas jest coraz gorzej a teraz to się w ogóle zastrzele niedługo przez to zasikiwanie:shake: ps. Jaga a odnośnie stref to nawet widać na filmiku z wczoraj co wrzuciłam do galerii;) to że on po przejściu kładki zatrzymuje się przednimi łapkami na ziemi a tylnymi zostaje na przeszkodzie to właśnie robienie strefy Quote
Recommended Posts