Joanna Karasiewicz Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Dziekujemy Mychaaaa bardzo nam miło chłopaki wymiziane Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Maalwi napisał(a):A gdzie fotki...? :cool3: będa dzisiaj wieczorkiem z wczorajszego spotkanka z Jagą i jej dziećmi musze je obrobić bo nacykałysmy naprawde sporo fajowych zdjęć Quote
Jaga. Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 a ja muszę Asię pochwalić. kto mnie zna wie że nic mi się nigdy nie podoba i zawsze narzekam jak ktoś robi foty. Asia robi przepiękne. faktycznie mamy masę zdjęć i są to cudne zdjęcia, jestem nimi zachwycona. jest na co czekać :) Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Jaga. napisał(a):a ja muszę Asię pochwalić. kto mnie zna wie że nic mi się nigdy nie podoba i zawsze narzekam jak ktoś robi foty. Asia robi przepiękne. faktycznie mamy masę zdjęć i są to cudne zdjęcia, jestem nimi zachwycona. jest na co czekać :) Dzięki Jaguś nie wiedziałam, że ty taka krytyczna jesteś i tym bardziej mi miło. Spotkanko było fajne i jestem dumna ze swoich chłopców że tak miło przyjeli Jona i Goldi Teraz my przyjedziemy do was tylko poczekamy aż cieplej się zrobi. No i ty tez wstaw jakies fotki bo jestem ciekawa jak wyszły Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 To lecimy z fotkami Atak Kaya na Jona Jony i Goldi Upss Jony wiatr we włosach Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Uśmiechnieta Goldi Tobcio Jony Kolo Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 nie ma to jak wytarzać sie w trawce jak konik Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 na dzisiaj wystarczy reszta jutro Quote
Jaga. Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 wiało strasznie! http://1.1.1.3/bmi/images41.fotosik.pl/791/9d41645404ce7562gen.jpg buahahahaha Johnny uprawia swój ulubiony sport czyli skok przez pannę :D :D :D http://images47.fotosik.pl/798/68eec49f9819d236gen.jpg chłopaki jak się zaopiekowali Goldersem to ten się tylko oblizywał hahaha http://images49.fotosik.pl/797/8d3b2ce4c40c35ddgen.jpg ledwo wyrobił hahahah mój świr kochany http://images50.fotosik.pl/798/367ba2bf8cb8af79gen.jpg mopik :) cudne zdjecia, Asiu bardzo dziękuję za uwiecznienie części mojego stada :) Quote
Foxowa Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Widać, ze spacerek udany. Dzieciaki miały dużo zabawy i ganiania. Super! :loveu: Quote
Maalwi Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Jejku świetne fotki !nie potrafię powiedzieć który grzywek najładniejszy :diabloti: A jakie wymiary mają Kay, Tobcio i Kolo?? są duze czy Goldie jest maciupeńka?? Quote
mychaaaaa Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Jakie fajne mopy :lol: Jestem zakochana w Kolesiu :loveu: boski jest :loveu: zresztą ogólnie podobają mi się Innowacyjne powderki :) ale Koleś ma cudny pysiak :loveu: Quote
Jaga. Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 udał się Johnemu braciszek :loveu: hihi braciszek chociaż starszy i większy ;) a jakie chłopaki miziaste są!! Kayo to mi nie dał zjeść zupki, musiałam poprosić męża żeby go miział bo co ja łyżkę podnoszę to Kay łebkiem w rękę no miziaj no! no miziaj no! :diabloti: :D słodziak straszny! Tobi taki dostojny pan przyszedł i usiadł obok, ja go tak delikatnie mizi mizi a on się rozłożył na dywanie wystawił brzunio i było no miiiiiiziaj... Koleś też przytulas ale my się śmialiśmy że on ciągle czymś zajęty nie ma czasu na mizianki miziaj miziaj leeeecę leeeeeeeeeeeecę :D chłopaki niesamowite. jestem zakochana w każdym z nich, każdy jest zupełnie inny i każdy urzeka :loveu: Maalwi napisał(a):Jejku świetne fotki !nie potrafię powiedzieć który grzywek najładniejszy :diabloti: A jakie wymiary mają Kay, Tobcio i Kolo?? są duze czy Goldie jest maciupeńka?? Goldie jest maleńka, waży 4 kg a chłopaki to pewnie trochę więcej. poza tym oni mają kupę włosa i to też sprawia wrażenie że pies jest duży, a Goldkowi dopiero rośnie włos. wymiarów to nie znam ;p ale Kay jest mniejszy od Johnego. Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Maalwi napisał(a):Jejku świetne fotki !nie potrafię powiedzieć który grzywek najładniejszy :diabloti: A jakie wymiary mają Kay, Tobcio i Kolo?? są duze czy Goldie jest maciupeńka?? Tobi ma 35 Kolo 34,5 Kay 33 Nie należą do najmniejszych, jednak Kolo mimo swojego wzrostu jeszcze nigdy nie dostał od sedzów że coś z nim nie tak zawsze ma napisane że jest bardzo proporcjonalny. Tobiemu wzrost nie przeszkodził w zrobieniu Mł. Chapiona Polski jak i dosrosłego. jestem dumna ze swoich psów i nie zamieniła bym ich na żadnego innego. No i dzisiaj bedzie fotek ciąg dalszy Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Mój misio zapasy Ale się zmachałem Nie przesadzaj Mamo czemu ten wiatr w dupke mi wieje Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Jestem de the best No gdzie masz smaki gdzie? Ona ma ona ma dawaj tu Jestem, jestem ale widze że za darmo smaka nie dostaniemy a teraz siad bracia posłusznie ćwiczą a moja córa im nie odpusci hi hi Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Tobi nie chciał być gorszy też pokazał że umie siad wachanie trawki hi hi Szalony Kay Kay zaczekaj A chłopaki niestrudzenie ćwiczą Quote
Recommended Posts