Joanna Karasiewicz Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Joanna Karasiewicz napisał(a):Jagunia super zapraszam w niedziele tak ok 14 bo wczesniej jestem na treningu, chłopaki dadza sobie z nia rade A drugi banerek gdzie miałas tam mi fotke kolcia zmienic bo ja ciagle nie wiem który wybiorę teraz widze że zmieniłas mi zdjecie ale nie o to mi chodziło jak wstawiłam zdjecia jesienne chłopaków to pierwsze z tych zdjeć Kolesia pierwszy banerek jest ok tylko w tym drugim chciałam go zmienić Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Maalwi napisał(a):niee za daleko do opola mi :) Ale być moze bedę w bydgoszczy a na pewno w gorzowie lesznie i moze szczzecinie :) * Aha i co ile czeszesz swoje pp? co ile kąpiesz? jakich kosmetyków używasz? przepraszam,ze się tak wypytuję :) Czeszę je tylko po kapieli no chyba że jakiś kołtun się zrobi to wyczesuję, kąpię raz na tydzień czasem co drugi to zależy od pogody Jeśli chodzi o kosmetyki to sama musisz sprawdzić co dla twojej suni bedzie najlepsze, ja do czarnych uzywam szamponu Tropiclean, a dla Kola szamponu Spa na wystawie mozna kupić, odzywek uzywam ludzkich choc nie powinnam pisać tego na forum ale najlepiej sie sprawdzają, maski odzywczej z Bio grumu, tak naprawde duzo tez zależy jaki masz grzebień i pudlówkę Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Dada napisał(a):Może i ja bym z trzema do stolicy przyjechała.. Dada dawaj bedzie wesoło hi hi, tylko gdzie ja taka dużą polanę znajde żeby wszystkie grzywki pomieścić. Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):to jak sie umawiacie na przyszla niedziele ja tez chce sie z wami umowic na spacerek :) i posciskac Goldi,Johnnego, Kolesia,Tobiasza i Kaya :loveu: Anusia zapraszam, choć chyba umówimy sie gdzieś u Ciebie bo ja nie mam takiej polany wielkiej jak ty hi hi Quote
Jaga. Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Dada napisał(a):Może i ja bym z trzema do stolicy przyjechała.. wpadaj, będzie fajowo ;):loveu: Joanna Karasiewicz napisał(a):Jagunia super zapraszam w niedziele tak ok 14 bo wczesniej jestem na treningu, chłopaki dadza sobie z nia rade A drugi banerek gdzie miałas tam mi fotke kolcia zmienic bo ja ciagle nie wiem który wybiorę ok, będziemy o 14 :) ale z tym banerkiem pokręciłam :D zaraz poprawię Joanna Karasiewicz napisał(a):Anusia zapraszam, choć chyba umówimy sie gdzieś u Ciebie bo ja nie mam takiej polany wielkiej jak ty hi hi zapraszam do nas w ramach rewanżu :) niedaleko mojego domu jest polana ciągnie się i ciągnie, same pola - zero ludzi, aut, obcych psów - można poszaleć Joanna Karasiewicz napisał(a):odzywek uzywam ludzkich choc nie powinnam pisać tego na forum ale najlepiej sie sprawdzają a dlaczego nie? ja też używam ludzkich, są o niebo lepsze. psia stoi nieużywana. Joanna Karasiewicz napisał(a):tak naprawde duzo tez zależy jaki masz grzebień i pudlówkę a to ciekawe, muszę podglądnąć jakich Ty używasz :) nigdy jeszcze nikt nie mówił mi że dużo zależy od grzebienia Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Jaga. napisał(a):wpadaj, będzie fajowo ;):loveu: ok, będziemy o 14 :) ale z tym banerkiem pokręciłam :D zaraz poprawię zapraszam do nas w ramach rewanżu :) niedaleko mojego domu jest polana ciągnie się i ciągnie, same pola - zero ludzi, aut, obcych psów - można poszaleć a dlaczego nie? ja też używam ludzkich, są o niebo lepsze. psia stoi nieużywana. a to ciekawe, muszę podglądnąć jakich Ty używasz :) nigdy jeszcze nikt nie mówił mi że dużo zależy od grzebienia No widzisz ile ciekawych rzeczy mozna sie dowiedzieć ja mam dwa grzebienie jeden srebrny drugi czarny antystatyczny, pudlówkę o cienkich igiełkach i miekkiej podstawie pod igłami aby lekko wchodziły w siersć a nie rwały pudlówka nie powinna do pp byc wykończona takimi kulkami no i szczotkę mam tez która widziałaś w Legionowie można na nia popsikać antystatic i wyczesać psa przed wejściem na rong, uczymy się cały czas nowych rzeczy to wazne, do tego powinnismy sie nauczyc podcinac własnego pupila a jesli nie umiemy poprosic kogoś kto potrafi to robić bo włos powinien być podcinany kapcie równiez aby pies wygladał ładnie i estetycznie Ale sie madraluje sorki Quote
Iza. Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Asiu, a jaką masz szczotkę igłową ? Bo ja mam z KW i nie do końca jestem zadowolona. Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Iza. napisał(a):Asiu, a jaką masz szczotkę igłową ? Bo ja mam z KW i nie do końca jestem zadowolona. Iza odpowiem Ci wieczorem bo teraz w pracy jestem bede w domu po 21 nie pamiętam choc nie wiem czy dla Buenoska bedzie dobra chyba ze jest z mniejszymi igłami, moje psy sa wieksze od twojego maja dużo włosa i dla nich jest ok Buenosik jest delikatny bardzo, jak bedziecie chcieli zrobie zdjecia akcesorii których używam i wstawię? Quote
Jaga. Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Joanna Karasiewicz napisał(a): jak bedziecie chcieli zrobie zdjecia akcesorii których używam i wstawię? ja bardzo chcę :) Joanna Karasiewicz napisał(a):No widzisz ile ciekawych rzeczy mozna sie dowiedzieć ja mam dwa grzebienie jeden srebrny drugi czarny antystatyczny, pudlówkę o cienkich igiełkach i miekkiej podstawie pod igłami aby lekko wchodziły w siersć a nie rwały pudlówka nie powinna do pp byc wykończona takimi kulkami no i szczotkę mam tez która widziałaś w Legionowie można na nia popsikać antystatic i wyczesać psa przed wejściem na rong, uczymy się cały czas nowych rzeczy to wazne, do tego powinnismy sie nauczyc podcinac własnego pupila a jesli nie umiemy poprosic kogoś kto potrafi to robić bo włos powinien być podcinany kapcie równiez aby pies wygladał ładnie i estetycznie Ale sie madraluje sorki ta szczotka co ją mieliście w Legionowie jest super, chcę sobie taką kupić. muszę też kupić pudlówkę bo mam średnią no z grzebieni jestem zadowolona, mam spratsa, wchodzą jak w masło. mam nadzieję że mi pokażesz jak kapcie podcinać bo Johnny już ma takie że groza bierze a ja się boję go obciąć żeby go nie oszpecić Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='Jaga.'] Jagunia nie czyta uwaznie moich postów Pierwszy banerek był ok nic w nim nie trzeba było zmieniac tylko zostawić miejsce na literki W drugim trzeba było zmienic zdjecie Kola na takie które wstawiłam wyżej, nie moge sie do Ciebie dodzwonić. wstawiam link http://images41.fotosik.pl/352/764587ed1bdf325egen.jpg Quote
Jaga. Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 aaaa widzisz bo ja nie to zdjęcie wstawiłam :D ludzie ja przy niedzieli nic do mnie nie dociera. faktycznie dzwoniłaś, a telefon gdzieś porzucony ale mam już i włączony głos więc jestem dostępna ;) przeczytałam sms od Ciebie, jestem w szoku. pewnie że chcę!! Quote
Maalwi Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Ogólnie bo tym espree co teraz mam Bibi nie ma ładnej sierści : / kompletnie mi się nie podoba. Teraz będzie miała PSH i zobaczymy co z tego będzie. Ogólnie ja raczej małej nei czeszę pudlówką tlyko szczotka igłową i grzebieniami. Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='Jaga.']aaaa widzisz bo ja nie to zdjęcie wstawiłam :D ludzie ja przy niedzieli nic do mnie nie dociera. faktycznie dzwoniłaś, a telefon gdzieś porzucony ale mam już i włączony głos więc jestem dostępna ;) przeczytałam sms od Ciebie, jestem w szoku. pewnie że chcę!! Pięknie teraz jest dziekuje i czekam w piatek ja pracę kończe o 17,15 powinnam byc w domku na jakaś 18 takze po 18 mozesz już być Quote
*anusia&ajlu* Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 o ale duzy spacerek sie szykuje na niedziele :) ciesze sie bardzo, tylko gdzie bo ta polana w niedziele bedzie mocno oblegana, moze faktycznie podjechac do Jagi;) Quote
Jaga. Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 zapraszam :) daleko nie jest, no i poznacie moje trio :diabloti: bo ja do wawy trójki nie dam rady zabrać Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='Jaga.']zapraszam :) daleko nie jest, no i poznacie moje trio :diabloti: bo ja do wawy trójki nie dam rady zabrać To pomyslimy w piatek jak u mnie bedziesz Pozazdrosciłam ci zwiędłego tulipanka i ususzyłam jednego zeby fotke zrobić efekt wyszedł taki Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 a teraz troche moich chłopaków Tobi fotki troszke nie wyraźne sorki Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Kolo hiena Nie chcę zdjeć spadaj No dobrze rób te zdjęcia lekki uśmieszek Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Dla osób które prosiły o zdjęcia akcesorii i pasa dla psa zeby sie nie obsikiwał Strona wewnetrzna powinna byc z ortalionu żeby się włos nie kołtunił zewnetrzna jaka chcecie pudlówka mała i dyża, szczotka na wystawy, czarny grzebień jest antystatyczny, srebrnym rozczesuje psa po kapieli marka pudlówki i szczotki Quote
*anusia&ajlu* Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Asiu fotki genialne! modelow masz niesamowitych;) tylko nie zazdroszcze bo deszcz zaczal padac :/ Quote
Jaga. Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 tulipan wyszedł przepięknie :) Asiu taki pas sama szyłaś czy zamawiałaś gdzieś? Johny się strasznie obsikuje ;/ na dzień dzisiejszy jest oskubany jak kaczka, cały brzuch i nogi ogolone ;/ wygląda okropnie a i tak jeszcze trochę śmierdzi, wiążę mu włos jak wychodzimy ale nie powiem żebym była super zadowolona - chociaż jest o niebo lepiej bo jak nie był wygolony to śmierdział jak szalet miejski. akcesoria super, rozejrzę się za pudlówką na wystawie bo muszę sobie kupić nową chłopaki przepiękne :loveu: Koleś bardzo mi przypomina Johnego, jakieś takie podobieństwo półrodzinne ;) Kay jest przesłodki, jak go widzę to mam ochotę go wytulić :) Tobi ma cudny włos no i te kolorki! 3 cuda :loveu: czekolada by się idealnie wpasowała ;) pada, pada, u nas też, Johnny wrócił ze spaceru i wygląda jak kupa nieszczęścia ;/ a Goldie jakby dopiero co zeszła z ringu. mają zupełnie inny włos, oba mają fajny ale jednak to są dwie zupełnie inne bajki. Asiu mam nadzieję że nie padniesz jak zobaczysz w piątek śmierdziela. jak tak patrzę na Twoich chłopaków to mój wygląda przy nich jak żul z Woli :D Quote
Recommended Posts