Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Joanna Karasiewicz napisał(a):
Jagunia super zapraszam w niedziele tak ok 14 bo wczesniej jestem na treningu, chłopaki dadza sobie z nia rade

A drugi banerek gdzie miałas tam mi fotke kolcia zmienic bo ja ciagle nie wiem który wybiorę

teraz widze że zmieniłas mi zdjecie ale nie o to mi chodziło
jak wstawiłam zdjecia jesienne chłopaków to pierwsze z tych zdjeć Kolesia pierwszy banerek jest ok tylko w tym drugim chciałam go zmienić

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maalwi napisał(a):
niee za daleko do opola mi :) Ale być moze bedę w bydgoszczy a na pewno w gorzowie lesznie i moze szczzecinie :)
*
Aha i co ile czeszesz swoje pp? co ile kąpiesz? jakich kosmetyków używasz? przepraszam,ze się tak wypytuję :)

Czeszę je tylko po kapieli no chyba że jakiś kołtun się zrobi to wyczesuję, kąpię raz na tydzień czasem co drugi to zależy od pogody
Jeśli chodzi o kosmetyki to sama musisz sprawdzić co dla twojej suni bedzie najlepsze, ja do czarnych uzywam szamponu Tropiclean, a dla Kola szamponu Spa na wystawie mozna kupić, odzywek uzywam ludzkich choc nie powinnam pisać tego na forum ale najlepiej sie sprawdzają, maski odzywczej z Bio grumu, tak naprawde duzo tez zależy jaki masz grzebień i pudlówkę

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
to jak sie umawiacie na przyszla niedziele ja tez chce sie z wami umowic na spacerek :) i posciskac Goldi,Johnnego, Kolesia,Tobiasza i Kaya :loveu:

Anusia zapraszam, choć chyba umówimy sie gdzieś u Ciebie bo ja nie mam takiej polany wielkiej jak ty hi hi

Posted

Dada napisał(a):
Może i ja bym z trzema do stolicy przyjechała..

wpadaj, będzie fajowo ;):loveu:

Jagunia super zapraszam w niedziele tak ok 14 bo wczesniej jestem na treningu, chłopaki dadza sobie z nia rade

A drugi banerek gdzie miałas tam mi fotke kolcia zmienic bo ja ciagle nie wiem który wybiorę

ok, będziemy o 14 :) ale z tym banerkiem pokręciłam :D zaraz poprawię

Anusia zapraszam, choć chyba umówimy sie gdzieś u Ciebie bo ja nie mam takiej polany wielkiej jak ty hi hi

zapraszam do nas w ramach rewanżu :) niedaleko mojego domu jest polana ciągnie się i ciągnie, same pola - zero ludzi, aut, obcych psów - można poszaleć

odzywek uzywam ludzkich choc nie powinnam pisać tego na forum ale najlepiej sie sprawdzają

a dlaczego nie? ja też używam ludzkich, są o niebo lepsze. psia stoi nieużywana.

tak naprawde duzo tez zależy jaki masz grzebień i pudlówkę

a to ciekawe, muszę podglądnąć jakich Ty używasz :) nigdy jeszcze nikt nie mówił mi że dużo zależy od grzebienia

Posted

Jaga. napisał(a):
wpadaj, będzie fajowo ;):loveu:

ok, będziemy o 14 :) ale z tym banerkiem pokręciłam :D zaraz poprawię

zapraszam do nas w ramach rewanżu :) niedaleko mojego domu jest polana ciągnie się i ciągnie, same pola - zero ludzi, aut, obcych psów - można poszaleć

a dlaczego nie? ja też używam ludzkich, są o niebo lepsze. psia stoi nieużywana.

a to ciekawe, muszę podglądnąć jakich Ty używasz :) nigdy jeszcze nikt nie mówił mi że dużo zależy od grzebienia

No widzisz ile ciekawych rzeczy mozna sie dowiedzieć ja mam dwa grzebienie jeden srebrny drugi czarny antystatyczny, pudlówkę o cienkich igiełkach i miekkiej podstawie pod igłami aby lekko wchodziły w siersć a nie rwały pudlówka nie powinna do pp byc wykończona takimi kulkami no i szczotkę mam tez która widziałaś w Legionowie można na nia popsikać antystatic i wyczesać psa przed wejściem na rong, uczymy się cały czas nowych rzeczy to wazne, do tego powinnismy sie nauczyc podcinac własnego pupila a jesli nie umiemy poprosic kogoś kto potrafi to robić bo włos powinien być podcinany kapcie równiez aby pies wygladał ładnie i estetycznie

Ale sie madraluje sorki

Posted

Iza. napisał(a):
Asiu, a jaką masz szczotkę igłową ? Bo ja mam z KW i nie do końca jestem zadowolona.

Iza odpowiem Ci wieczorem bo teraz w pracy jestem bede w domu po 21 nie pamiętam choc nie wiem czy dla Buenoska bedzie dobra chyba ze jest z mniejszymi igłami, moje psy sa wieksze od twojego maja dużo włosa i dla nich jest ok Buenosik jest delikatny bardzo, jak bedziecie chcieli zrobie zdjecia akcesorii których używam i wstawię?

Posted

jak bedziecie chcieli zrobie zdjecia akcesorii których używam i wstawię?

ja bardzo chcę :)

No widzisz ile ciekawych rzeczy mozna sie dowiedzieć ja mam dwa grzebienie jeden srebrny drugi czarny antystatyczny, pudlówkę o cienkich igiełkach i miekkiej podstawie pod igłami aby lekko wchodziły w siersć a nie rwały pudlówka nie powinna do pp byc wykończona takimi kulkami no i szczotkę mam tez która widziałaś w Legionowie można na nia popsikać antystatic i wyczesać psa przed wejściem na rong, uczymy się cały czas nowych rzeczy to wazne, do tego powinnismy sie nauczyc podcinac własnego pupila a jesli nie umiemy poprosic kogoś kto potrafi to robić bo włos powinien być podcinany kapcie równiez aby pies wygladał ładnie i estetycznie

Ale sie madraluje sorki

ta szczotka co ją mieliście w Legionowie jest super, chcę sobie taką kupić. muszę też kupić pudlówkę bo mam średnią no z grzebieni jestem zadowolona, mam spratsa, wchodzą jak w masło.
mam nadzieję że mi pokażesz jak kapcie podcinać bo Johnny już ma takie że groza bierze a ja się boję go obciąć żeby go nie oszpecić

Posted

aaaa widzisz bo ja nie to zdjęcie wstawiłam :D ludzie ja przy niedzieli nic do mnie nie dociera.
faktycznie dzwoniłaś, a telefon gdzieś porzucony ale mam już i włączony głos więc jestem dostępna ;)

przeczytałam sms od Ciebie, jestem w szoku. pewnie że chcę!!

Posted

Ogólnie bo tym espree co teraz mam Bibi nie ma ładnej sierści : /
kompletnie mi się nie podoba. Teraz będzie miała PSH i zobaczymy co z tego będzie. Ogólnie ja raczej małej nei czeszę pudlówką tlyko szczotka igłową i grzebieniami.

Posted

[quote name='Jaga.']aaaa widzisz bo ja nie to zdjęcie wstawiłam :D ludzie ja przy niedzieli nic do mnie nie dociera.
faktycznie dzwoniłaś, a telefon gdzieś porzucony ale mam już i włączony głos więc jestem dostępna ;)

przeczytałam sms od Ciebie, jestem w szoku. pewnie że chcę!!

Pięknie teraz jest dziekuje i czekam w piatek ja pracę kończe o 17,15 powinnam byc w domku na jakaś 18 takze po 18 mozesz

już być

Posted

[quote name='Jaga.']zapraszam :) daleko nie jest, no i poznacie moje trio :diabloti: bo ja do wawy trójki nie dam rady zabrać

To pomyslimy w piatek jak u mnie bedziesz

Pozazdrosciłam ci zwiędłego tulipanka i ususzyłam jednego zeby fotke zrobić efekt wyszedł taki

Posted

Dla osób które prosiły o zdjęcia akcesorii i pasa dla psa zeby sie nie obsikiwał

Strona wewnetrzna powinna byc z ortalionu żeby się włos nie kołtunił

zewnetrzna jaka chcecie

pudlówka mała i dyża, szczotka na wystawy, czarny grzebień jest antystatyczny, srebrnym rozczesuje psa po kapieli

marka pudlówki

i szczotki

Posted

tulipan wyszedł przepięknie :)
Asiu taki pas sama szyłaś czy zamawiałaś gdzieś? Johny się strasznie obsikuje ;/ na dzień dzisiejszy jest oskubany jak kaczka, cały brzuch i nogi ogolone ;/ wygląda okropnie a i tak jeszcze trochę śmierdzi, wiążę mu włos jak wychodzimy ale nie powiem żebym była super zadowolona - chociaż jest o niebo lepiej bo jak nie był wygolony to śmierdział jak szalet miejski.
akcesoria super, rozejrzę się za pudlówką na wystawie bo muszę sobie kupić nową

chłopaki przepiękne :loveu: Koleś bardzo mi przypomina Johnego, jakieś takie podobieństwo półrodzinne ;) Kay jest przesłodki, jak go widzę to mam ochotę go wytulić :) Tobi ma cudny włos no i te kolorki! 3 cuda :loveu: czekolada by się idealnie wpasowała ;)

pada, pada, u nas też, Johnny wrócił ze spaceru i wygląda jak kupa nieszczęścia ;/ a Goldie jakby dopiero co zeszła z ringu. mają zupełnie inny włos, oba mają fajny ale jednak to są dwie zupełnie inne bajki.

Asiu mam nadzieję że nie padniesz jak zobaczysz w piątek śmierdziela. jak tak patrzę na Twoich chłopaków to mój wygląda przy nich jak żul z Woli :D