Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

az 3 puchacze! jak wyrabiasz z pielegnacja włosa? bardzo zadbane i sliczne:)

fajne foty ze szkolenia, masz więcej? to mnie szczególnie teraz interesuje, bo właśnie zapisałam sie z moja łobuzica do szkoły:)

pozdrawiam!

Posted

hehe zmiany oj tak, choć przyznam że jak mój mały zaczął się zmieniać to się lekko przeraziłem, hehe ale zdecydowanie wielki szacunek, wypielęgnowac 3pp to nie lada sztuka

Posted

am-elle napisał(a):
Dokładnie to wspaniałe ze każdy jest inny i tyle kolorystycznych możliwości :cool3: a mało tego własciwie to tak sie zmieniają z wiekiem hahhaha

i dlatego jeden to stanowczo za mało! ;)

Asiu chłopcy jak zwykle zjawiskowi :) podziwiam :)

Posted

Dzięki dziewczyny
Ja kocham pp i zamierzam dokupić sobie jeszcze jednego ale nie teraz, pielęgnacja nad nimi to sama przyjemność, wiem że niektórzy uważaja mnie za masochistkę ale ja to poprostu lubię.

Mysza mam więcej zdjęć bo Kolcio oprócz PT ćwiczy jeszcze agility to nasz kochany ADHA który musi gdzieś spalać swoją energię

Foteczki niebawem bo teraz w pracy siedzę

Posted

No my z Kolem mieliśmy ten sam problem i nadal troszke mamy bo jeszcze potrafi wyłamac sie i polecieć poszczekać na ludzi za parkanem czy innego psa. Na PT chodzimy z cała trójką, córka z KOLCIEM, ja z Tobim i Kyem. Kolo ma juz egzamin 17 kwietnia jest najlebszy z całej swojej grupy mimo że najmniejszy trenerki sa pełne podziwu. Tobi musi zaliczyć PT żeby być pełnoprawnym Psem Terapeutom a Kay chodzi na PT bo jest psem płochliwym i oswajamy go z psami i lydźmi.

Posted

to tylko pogratulować:) ja frani nie moge spuszczac na spacerze, bo nie mam do nie zaufanie. biegnie za psem na oślep. mam nadzieje, ze nauczy się przychodzić na zawołanie.

Posted

Nauczy się, Kolo też uciekał teraz jest dużo lepiej jest przyjaźnie nastawiony do psów, nie moga biegać tylko stadem bo wtedy pies który wejdzie im w parade jest biedny co innego jak juz pieski znaja to zupełnie inna zabawa niedługo fotki wstawie ze spacerku z Aluja i Boogim

Posted

frania to aż za przyjaźnie jest do wsyztskich nastawiona i ze wsyztskimi chce sie bawić:) a bardzo często jest tak, że inne pieski uciekaja przed takim moim małym upierdliwcem:)

Posted

śliczne! zrobię z nich coś pięknego, takie jesienne chłopaki aż miło popatrzeć

[quote name='Joanna Karasiewicz']Dzięki dziewczyny
Ja kocham pp i zamierzam dokupić sobie jeszcze jednego ale nie teraz

ooo... psiuta czy suczkę? :loveu:

[quote name='Joanna Karasiewicz']pielęgnacja nad nimi to sama przyjemność, wiem że niektórzy uważaja mnie za masochistkę ale ja to poprostu lubię.
ja też masochistka bo wzięłam drugiego pp ;) mam nadzieję że mi coś podpowiesz w weekend :)

i banner: