Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Zazdroszczę Ci takiej gromadki i do tego tak pięknej, ja też jestem na etapie poszukiwań drugiego milusińskiego ale chciałabym golaska( chłopaka ) i do tego z czarną grzywką.
Pozdrawiamy Serdecznie, zdjęcia Super :loveu:

Posted

Ahh..
Widzę ,że Twoje dzieciaki też polują na bohaterów kreskówek.
Tu Tygrysek , moje mordują Królika i Prosiaka . A biedny Kubuś sam zostanie w Stu Milowym Lesie.

świetne domowe szaleństwo , Twoje też nie chętnie wychodzą na spacerki w taką jesienną pogodę , czy to raczej pańci za bardzo nie ciągnie w tę zawieruchę!?

Posted

[quote name='Dygotka']Ahh..
Widzę ,że Twoje dzieciaki też polują na bohaterów kreskówek.
Tu Tygrysek , moje mordują Królika i Prosiaka . A biedny Kubuś sam zostanie w Stu Milowym Lesie.

świetne domowe szaleństwo , Twoje też nie chętnie wychodzą na spacerki w taką jesienną pogodę , czy to raczej pańci za bardzo nie ciągnie w tę zawieruchę!?

Wychodzimy w każdą pogodę ale jak pada aparaciku nie biorę. Zanim zaczeło padać zdążyłam zrobić kilka szalonych fotek w listkach

Posted

[quote name='Aiste']Śliczności :loveu: :loveu:. A jak to jest z tym dogadywaniem się w gromadce? Nie gryzą się? Nie walczą o pierwszeństwo ?

Nie maja z tym problemu, każdy z nich jest inny na swój sposób.

Tobi kocha spokój jest opanowany i stateczny choc czasem mu tez odbija.
Kolcio to chodzące ADHD wszedzie go pełno takie żywe sreberko do jakiegos czasu był uzupełnieniem Tobcia
Kay najmłodszy to mała małpeczka, przytulaśny, pocieszny i strasznie kochany, wie kto rządzi w stadzie i umie sie podporzadkować, jest tez najwiekszym gadułkom z całej trójki, lubi mruczeć zaczepiać swoich braciszków i wykłucać się o swoje

Posted

Na wczorajszej Międzynarodowej Wystawie w Kielcach nasi chłopcy zdobyli

Tobi Oc. Dosk. 3 miejsce Klasa Posrednia

Kolcio Oc. WO 1 miejsce oraz Best Puppy

Strasznie jesteśmy dumni ze swoich chłopców. Wercia super się spisała z Kolciem a potem na Młodym Prezenterze z Dobermanka zajeła 2 miejsce w finałach grupa starsza

Kilka fotek
Kolcio na razgrzewce a potem na ringu

• 2 weeks later...
Posted

oooo bardzo dziwne bo ja nie mam zadnych problemow, juz sie przyzwyczailam

moze pomoge wkleic zdjecia tylko przeslij jak chcesz link do albumu :) ja bym z checia wiecej zdjec obejrzala,
pierwsze co jak wchodze na dogo to sprawdzam co slychac u grzywaczow na forum;) uwielbiam te psiaki!!! A wasze cudne chociaz zawsze wolalam lysolki to po Kayu Tobim i Kolesiu zaczelam myslec o kupnie 2 grzywaczach a nie tylko o jednym... ;)