immortal Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Dziękuję za pożyczenie Tobiego do MP! Jest świetny! :loveu: :loveu: :loveu: Kiedy zabieracie psiury na kolejną wystawę? ;) Quote
Joanna Karasiewicz Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 immortal napisał(a):Dziękuję za pożyczenie Tobiego do MP! Jest świetny! :loveu: :loveu: :loveu: Kiedy zabieracie psiury na kolejną wystawę? ;) Teraz robimy sobie malutka przerwe bedziemy dopiero w listopadzie w Kielcach. Mam nadzieje, że Tobcio nie sprawiał kłopotów to dobry i wychowany piesek. Ciesze sie, że mogłysmy pomóc :loveu: Quote
Joanna Karasiewicz Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Zdjęcia z wystawki Warszawa CAC wrzesień 2009 Kolcio Quote
Chantell Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 przepiękne są. http://images46.fotosik.pl/197/7212c48f1b8df3e2.jpg mam pytanie. czym go faszerujesz na tym zdjęciu? :D poszukuję dobrych smaków oprócz maceda...xD Quote
Joanna Karasiewicz Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Chantell napisał(a):przepiękne są. http://images46.fotosik.pl/197/7212c48f1b8df3e2.jpg mam pytanie. czym go faszerujesz na tym zdjęciu? :D poszukuję dobrych smaków oprócz maceda...xD Moja córcia karmi go paróweczka albo serkiem żółtym bo on to lubi. Są to smaki których na codzień nie używamy. Parówka ma sie kojarzyc z wystawami, pies ma być na nią nakręcony. Generalnie musi być to cos co Twój piesek uwielbia a czego nie je na codzień. Sama mususz stwierdzić co to jest. Jedne pieski lubia parówkę, innym smak w zupełności wystarcza jeszcze inne ida na polecenie to bywa różnie. Quote
Tobi&Wera Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Śliczne zdjęcia Imortal, dziękujemy;)napewno trafia na nasza strone kiedy już ruchy :razz: Quote
Chantell Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Tzn. dla mojego Yorka to kostki wołowo-drobiowe z maceda miękkie smaakują bardzo. Tylko zastanawiam się w co by zainwestować dla Peruwiana... xD Quote
Joanna Karasiewicz Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Chantell napisał(a):Tzn. dla mojego Yorka to kostki wołowo-drobiowe z maceda miękkie smaakują bardzo. Tylko zastanawiam się w co by zainwestować dla Peruwiana... xD Nie bardzo orjętuje się w tej rasie musisz sama wyczuć. Quote
Joanna Karasiewicz Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Nasi chłopcy w objektywie Magi&Agi http://lh5.ggpht.com/_M5ZIfS61qCw/SqvoRZxQ3aI/AAAAAAAAQH0/VWvnWH1tGAk/s720/DSC_6439.JPG Dziękujemy za foteczki :loveu: Quote
Tobi&Wera Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='Chantell']Tzn. dla mojego Yorka to kostki wołowo-drobiowe z maceda miękkie smaakują bardzo. Tylko zastanawiam się w co by zainwestować dla Peruwiana... xD Polecam abyś może spróbowała z kurczaczkiem albo smakołykami: (Purina)Friskas Beggin'Strips są bardzo dobre i dużo psów je uwielbia (mają bardzo mocny zapaszek bekonu :D ) Dobre są jeszcze smaki z Trixi http://www.kacikpupila.pl/sklep/images/fotosy/Trixie/Przysmaki/tx_31501.jpg które również Ci polecam, Yorki powinny je lubić x] ;) Mój pesek np. uwielbia kurczaczk, serek, ciastka maślane (zwierzatka), psią czeolade( http://www.czterylapki.pl/files/1802024460/115_1.jpg_250_small ), smakołyki z Friskasa(bekonowe), Trixi(dropsy,kabanosy dla psa mix kolorów), To sa naprawde dobre smaczki :razz: Pozdrawiam :p Quote
Chantell Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 York to z trixie nic nie tknie. Wybrena tak, ze szkkoda gadać. czekolady dla psów też nie, friskasa też dla niej próbowałam i nic. Może drugi będzie mniej wybredny :D Dziękuję :D Pewnie coś kupię z tego co pokazałaś Quote
Ilka21 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 myślę, że parówkę tknie i nie będzie problemu;) Quote
Chantell Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 mam nadzieję :D No ale z tego co pisałam, to zjada wszystko. x) Kiedy nowe zdjęcia? :D Quote
Dygotka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Teraz to ja bym chciała kilka domowych fotek albo spacerkowych . Bo takie wystawowe są ble ... :mad: A piesior taki piękny! :loveu: Quote
Joanna Karasiewicz Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Dygotka napisał(a):Teraz to ja bym chciała kilka domowych fotek albo spacerkowych . Bo takie wystawowe są ble ... :mad: A piesior taki piękny! :loveu: A ogladałaś wczesniejsze zdjecia? moze jutro coś porobię bo mamy małe spotkanko ze znajomymi. Dziękuję za zainteresowanie nasza skromna galerią. Quote
Dygotka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Tak tak oglądałam ... Ale jestem głodna na coś nowego :evil_lol: Quote
Joanna Karasiewicz Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 W dniu dzisiejszym byliśmy u Pauli Froda i Robinka Zabawa była super, Paula dziekujemy za zaproszenie :loveu: Chłopaki w komplecie Robinek Koleś Kooooleś gdzie jesteś :evil_lol: No gdzie on jest??? Quote
Joanna Karasiewicz Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Ktoś mnie chyba woła :razz: Ale kto? Chyba Robin No jesteś wreszcie, gdzie byłeś? No i gdzie ty znowu idziesz? No gdzie ? No i poszedł :-( Quote
Joanna Karasiewicz Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Pójde zobaczyć gdzie on poszedł No tak jak myslałem poszedł ganiać się z Tobiaszkiem Mają zapał nie ma co :lol: To ja też ja też Troche odpoczynku Quote
Joanna Karasiewicz Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Nie ma to jak mały odpoczynek na zielonej trawce Koniec leniuchowania wstawaj Kolcio No co ty, nie chce mi sie wstawac poleżę sobie jeszcze Oj chodź, rozruszam Cię Ale jestes uparty Quote
Recommended Posts