Joanna Karasiewicz Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Hey. Niestety weekendzik był pochmurny dlatego też tylko jedna fotka. Nasza sierotka Koleś, Kolko Gdzie mama :placz: I u Ilonki, nasze chłopaki Tobcio i Kolcio http://images39.fotosik.pl/185/870abbce6a3485e9.jpg Nasz niunio wpatrzony w Sabcie http://images38.fotosik.pl/184/1d9c9ccb1c66a708.jpg Chwilowo tylko tyle, reszta po wystawce w Białymstoku to już w te sobote :multi: Quote
Iza. Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 DSC_0001.JPG | joanna2503 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl ależ on ma już długi włos :loveu: Do zobaczenia jutro :cool3: Quote
Joanna Karasiewicz Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Iza ni i nie udało nam się spotkać. A moze byłaś i kiziałaś moich chłopców tylko Cię nie widziałam. Wystawka była super choć pogoda straszna, dobrze, że grzywki w hali były bo lało i lało i nie chciało przestać. Chciałam sie pochwalić osiągnięciami naszych syneczków. Tobi czyli WINNIE THE PUFF RESURUSS Ocena Dosk. 1 Miejsce i CWC Tobi tym samym rozpoczoł Championat Polski jesteśmy z niego bardzo dumni, ślicznie sie pokazał i był bezkonkurencyjny w swojej klasie. Koleś czyli AMBITNY KOLEŚ INNOWACJA miał swój debiucik razem z bratem ATRAKCYJNYM UWODZICIELEM, Kolcio spisał sie super choc miał problemy na stoliku, otrzymał Ocenę WO i 1miejsce. Jesteśmy dumni z naszego malca. Kilka fotek Kolcio i Wercia http://images37.fotosik.pl/186/5b83c117c257150a.jpg Romeo czyli ATRAKCYJNY UWODZICIEL Quote
Joanna Karasiewicz Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 A teraz nasz Tobcio Bardzo dziękuje mojemu mężowi za przywiezienie na wystawkę i kibicowaniu nam oraz za zdjęcia :lol:, dziękuję również Ilonce, Kasi, Asi i Agnieszce za miłe towarzystwo i wsparcie. Dziewczyny jesteście niezastąpione :loveu: Dziękuję też wszystkim za gratulacje i głośne oklaski było nam bardzo miło az sie wzruszyłam :smilecol: Quote
Ilka21 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Asiu ja ci gratulowałam osobiście ale jeszcze raz gratki za rozpoczęcie championatu z Tobciem i za udany debiucik mojego wnusia. Oklaski gorące i szczere były bo zasłużyliście:multi: Quote
am-elle Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Brawo Asiu !!!!Super wyniki !!! faktycznie ta pogoda to była straszna nawet za bardzo nie było jak pogadać a szkoda może następnym razem będzie więcej czasu;) Quote
Joanna Karasiewicz Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Wszystkim bardzo dziękujemy za gratulacje i prosimy o trzymanie za nas kciuki na wystawie w Warszawie która jest już za tydzień. :loveu: Quote
J.G Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Joanna Karasiewicz napisał(a):Wszystkim bardzo dziękujemy za gratulacje i prosimy o trzymanie za nas kciuki na wystawie w Warszawie która jest już za tydzień. :loveu: Będziemy trzymać za was kciuki:loveu: i czekamy na dużo fotek z tej wystawy. Quote
Joanna Karasiewicz Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Wczoraj była u nas Ilonka, korzystając z pogody postanowiliśmy do wystawy się przygotować Najpierw ustawianie Tobi baczny obserwator Twraz Tobcio Quote
Joanna Karasiewicz Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Teraz troszeczkę biegania Tobcio stwierdził że wysilać się nie będzie Ustawianie na ziemi Quote
Joanna Karasiewicz Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 I Tobcio Nasze słoneczka http://images43.fotosik.pl/195/66f78d0aecb55bc0.jpg Quote
Aiste Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Pogratulować tylko takich piękności :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 bede trzymala kciuki za WAS macie przesliczne Grzywacze. Tobi i Koles maja niesamowita siersc cudne puchacze. Jutro bede na 1 wystawie i mam nadzieje ze poznam przystojniakow:) Pozdrawiam Quote
Joanna Karasiewicz Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 *anusia&ajlu* napisał(a):bede trzymala kciuki za WAS macie przesliczne Grzywacze. Tobi i Koles maja niesamowita siersc cudne puchacze. Jutro bede na 1 wystawie i mam nadzieje ze poznam przystojniakow:) Pozdrawiam Dziekujemy Bardzo Nie wiem czy nas widziałaś, mam nadzieje że udało Ci sie wymiziać nasze grzywki :lol: Wystawę zaliczamy do udanych. :multi: Chłopcy zajeli 2 miejsca. Kolcio w stawce 2/4 szczeniaki Tobi w stawce 2/3 otwarta Co do sedzini mogli byśmy się czepiać, dziwna była ale cóż mają oni swoje prawa i swoje typy psów. Ja jestem ze swoich bardzo dumna :loveu: Zdjecia wstawimy w najblizszym czasie Dziękujemy wszystkim którzy trzymali za nas kciuki :loveu: Quote
Iza. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Joanna Karasiewicz napisał(a):Iza ni i nie udało nam się spotkać. A moze byłaś i kiziałaś moich chłopców tylko Cię nie widziałam. Widziałaś, widziałaś :cool3: Ja Ci się nawet przedstawiłam, ale pewnie nie skojarzyłaś, ze ja to ja ;) Gratulacje za Warszawę :loveu::loveu: to teraz czekam, na jakieś fotki z wystawki :cool3: Quote
Chantell Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Ja nie siedzę w temacie grzywków bardzo. PP chyba nie mogą być wystawiane no nie? xD Quote
Iza. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Chantell napisał(a):Ja nie siedzę w temacie grzywków bardzo. PP chyba nie mogą być wystawiane no nie? xD oczywiście, że mogą :p grzywacze to chyba jedyna naga rasa, w której uznane są także owłosione ;) Quote
Joanna Karasiewicz Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Iza. napisał(a):Widziałaś, widziałaś :cool3: Ja Ci się nawet przedstawiłam, ale pewnie nie skojarzyłaś, ze ja to ja ;) Gratulacje za Warszawę :loveu::loveu: to teraz czekam, na jakieś fotki z wystawki :cool3: Izuś przypomnij mi w której sytuacji to było bo ja strasznie zakręcona byłam w Białymstoku. :placz: I jak podobały Ci sie nasze chłopaki na żywo? Quote
Iza. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Joanna Karasiewicz napisał(a):Izuś przypomnij mi w której sytuacji to było bo ja strasznie zakręcona byłam w Białymstoku. :placz: I jak podobały Ci sie nasze chłopaki na żywo? to chyba było w tym takim małym korytarzyku jak stałaś z Iloną, jeszcze przed oceną grzywek ;) a później ja byłam już cały czas przy samym ringu, czasem trzymałam którąś z dziewczynek Kasi. Wiesz co zaraz Cię zaproszę do znajomych na naszej-klasie to może skojarzysz po wyglądzie ;) Chłopaki super :loveu: Jeden i drugi śliczny :loveu: Tobcio pokazuje sie super i ten włos :loveu: Kolcio zapatrzony w Weronikę, że aż miło popatrzec :loveu: Quote
Chantell Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 a wybieracie się w przyszłym roku na wystawę w Nowym Sączu z grzywkami? :D Quote
Joanna Karasiewicz Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Chantell napisał(a):a wybieracie się w przyszłym roku na wystawę w Nowym Sączu z grzywkami? :D Jeszcze nie wiem co będziemy mieć w planach i jakie wystawy bedą. Zobaczymy kto wie. :lol: Quote
Joanna Karasiewicz Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Chłopaki super :loveu: Jeden i drugi śliczny :loveu: Tobcio pokazuje sie super i ten włos :loveu: Kolcio zapatrzony w Weronikę, że aż miło popatrzec :loveu:[/quote] Dzięki, :lol: Tobcio włos ma faktycznie super. Troszke pracy mnie to kosztuje ale się opłaca patrzeć jaki jest śliczny. Kolcio kocha Wercię i bardzo mnie to cieszy lubię patrzeć jak razem pracują, choć córcia czasem fochy robi jak zwracam jej uwagę co źle robi. Ale nastolatki tak juz maja :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 jestem niesamowicie zachwycona pieskami, Kolesia mizialam a Tobi siedzial w klateczce jak schodzil z ringu, ale na ringu boooski jako pierwszego go poznalam bo tylko na zdjeciach ogladam. macie niesamowicie przepiekne psy niesamowicie zazdroszcze. Teraz to zmienilam zdanie jakiego grzywka bym chcila miec, nie bylby to grzywaczek na kolanka chcilabym go tez pokazywac jak Wy wszyskie super pracujecie z tymi psiakami, Weronika faktycznie caly czas na boczku pokazywala Kolesiowi jak ma chodzic, suuper.... pozdrawiam mocno WAS, Tobiego i Kolesia:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts