Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iza ni i nie udało nam się spotkać. A moze byłaś i kiziałaś moich chłopców tylko Cię nie widziałam.

Wystawka była super choć pogoda straszna, dobrze, że grzywki w hali były bo lało i lało i nie chciało przestać.

Chciałam sie pochwalić osiągnięciami naszych syneczków.

Tobi czyli WINNIE THE PUFF RESURUSS Ocena Dosk. 1 Miejsce i CWC Tobi tym samym rozpoczoł Championat Polski jesteśmy z niego bardzo dumni, ślicznie sie pokazał i był bezkonkurencyjny w swojej klasie.

Koleś czyli AMBITNY KOLEŚ INNOWACJA miał swój debiucik razem z bratem ATRAKCYJNYM UWODZICIELEM, Kolcio spisał sie super choc miał problemy na stoliku, otrzymał Ocenę WO i 1miejsce. Jesteśmy dumni z naszego malca.

Kilka fotek Kolcio i Wercia
http://images37.fotosik.pl/186/5b83c117c257150a.jpg

Romeo czyli ATRAKCYJNY UWODZICIEL

Posted

A teraz nasz Tobcio

Bardzo dziękuje mojemu mężowi za przywiezienie na wystawkę i kibicowaniu nam oraz za zdjęcia :lol:, dziękuję również Ilonce, Kasi, Asi i Agnieszce za miłe towarzystwo i wsparcie. Dziewczyny jesteście niezastąpione :loveu:

Dziękuję też wszystkim za gratulacje i głośne oklaski było nam bardzo miło az sie wzruszyłam :smilecol:

Posted

Asiu ja ci gratulowałam osobiście ale jeszcze raz gratki za rozpoczęcie championatu z Tobciem i za udany debiucik mojego wnusia. Oklaski gorące i szczere były bo zasłużyliście:multi:

Posted

Joanna Karasiewicz napisał(a):
Wszystkim bardzo dziękujemy za gratulacje i prosimy o trzymanie za nas kciuki na wystawie w Warszawie która jest już za tydzień. :loveu:

Będziemy trzymać za was kciuki:loveu: i czekamy na dużo fotek z tej wystawy.

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
bede trzymala kciuki za WAS macie przesliczne Grzywacze. Tobi i Koles maja niesamowita siersc cudne puchacze. Jutro bede na 1 wystawie i mam nadzieje ze poznam przystojniakow:)

Pozdrawiam

Dziekujemy Bardzo
Nie wiem czy nas widziałaś, mam nadzieje że udało Ci sie wymiziać nasze grzywki :lol:

Wystawę zaliczamy do udanych. :multi:
Chłopcy zajeli 2 miejsca.
Kolcio w stawce 2/4 szczeniaki
Tobi w stawce 2/3 otwarta

Co do sedzini mogli byśmy się czepiać, dziwna była ale cóż mają oni swoje prawa i swoje typy psów.

Ja jestem ze swoich bardzo dumna :loveu:

Zdjecia wstawimy w najblizszym czasie

Dziękujemy wszystkim którzy trzymali za nas kciuki :loveu:

Posted

Iza ni i nie udało nam się spotkać. A moze byłaś i kiziałaś moich chłopców tylko Cię nie widziałam.

Widziałaś, widziałaś :cool3: Ja Ci się nawet przedstawiłam, ale pewnie nie skojarzyłaś, ze ja to ja ;)

Gratulacje za Warszawę :loveu::loveu: to teraz czekam, na jakieś fotki z wystawki :cool3:

Posted

Chantell napisał(a):
Ja nie siedzę w temacie grzywków bardzo. PP chyba nie mogą być wystawiane no nie? xD

oczywiście, że mogą :p
grzywacze to chyba jedyna naga rasa, w której uznane są także owłosione ;)

Posted

Iza. napisał(a):
Widziałaś, widziałaś :cool3: Ja Ci się nawet przedstawiłam, ale pewnie nie skojarzyłaś, ze ja to ja ;)

Gratulacje za Warszawę :loveu::loveu: to teraz czekam, na jakieś fotki z wystawki :cool3:

Izuś przypomnij mi w której sytuacji to było bo ja strasznie zakręcona byłam w Białymstoku. :placz:
I jak podobały Ci sie nasze chłopaki na żywo?

Posted

Izuś przypomnij mi w której sytuacji to było bo ja strasznie zakręcona byłam w Białymstoku. :placz:
I jak podobały Ci sie nasze chłopaki na żywo?

to chyba było w tym takim małym korytarzyku jak stałaś z Iloną, jeszcze przed oceną grzywek ;) a później ja byłam już cały czas przy samym ringu, czasem trzymałam którąś z dziewczynek Kasi.
Wiesz co zaraz Cię zaproszę do znajomych na naszej-klasie to może skojarzysz po wyglądzie ;)

Chłopaki super :loveu: Jeden i drugi śliczny :loveu:
Tobcio pokazuje sie super i ten włos :loveu:
Kolcio zapatrzony w Weronikę, że aż miło popatrzec :loveu:

Posted

Chłopaki super :loveu: Jeden i drugi śliczny :loveu:
Tobcio pokazuje sie super i ten włos :loveu:
Kolcio zapatrzony w Weronikę, że aż miło popatrzec :loveu:[/quote]

Dzięki, :lol:
Tobcio włos ma faktycznie super. Troszke pracy mnie to kosztuje ale się opłaca patrzeć jaki jest śliczny.
Kolcio kocha Wercię i bardzo mnie to cieszy lubię patrzeć jak razem pracują, choć córcia czasem fochy robi jak zwracam jej uwagę co źle robi. Ale nastolatki tak juz maja :evil_lol:

Posted

jestem niesamowicie zachwycona pieskami, Kolesia mizialam a Tobi siedzial w klateczce jak schodzil z ringu, ale na ringu boooski jako pierwszego go poznalam bo tylko na zdjeciach ogladam.
macie niesamowicie przepiekne psy niesamowicie zazdroszcze. Teraz to zmienilam zdanie jakiego grzywka bym chcila miec, nie bylby to grzywaczek na kolanka chcilabym go tez pokazywac jak Wy wszyskie super pracujecie z tymi psiakami, Weronika faktycznie caly czas na boczku pokazywala Kolesiowi jak ma chodzic, suuper....

pozdrawiam mocno WAS, Tobiego i Kolesia:loveu::loveu::loveu: