Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam patyczek i nie oddam

Ja i moja Pańcia Asia

A to co? Podobno owieczki

Poskaczemy ssobie

Kończymy nasza podróż u Bizoników ja niestety widziałem tylko sztucznego

Było super, jestem zadowolony z odwiedzin i z tego, że mam kumpla w Beskidach do którego zawsze moge jeszcze sie wybrać. Tobi :loveu::loveu::loveu:

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na wczorajszej Międzynarodowej wystawie Tobcio zdobył srebrny medal

Nasz Tobciunio znowu nas nie zawiódł i szedł jak burza, sędziemu bardzo sie podobał i nawet sie uśmiechał jak Tobi biegał po ringu.
Dostaliśmy ocenę doskonała oczywiście i bardzo dobry opis.
Kilka fotek, które robiła Ilonka Angielska za co jej serdecznie dziękuję.
Dziękuję również za bardzo miłe towarzystwo, wystawa była udana

Wszystkim wygranym serdecznie gratulujemy :laola:

• 5 weeks later...
Posted

Asia, psiaki i dzieciaki się urlopowali a niebawem debiucik Kolesia w Białymstoku:loveu: Zobaczymy czy jego pańcia Weronika nauczyła pieska i dobrze zsocjalizowała czy wręcz przeciwnie. A to sprawdzian dla Werki mam nadzieję,że mnie nie rozczaruje:mad:

Posted

Ilka21 napisał(a):
Asia, psiaki i dzieciaki się urlopowali a niebawem debiucik Kolesia w Białymstoku:loveu: Zobaczymy czy jego pańcia Weronika nauczyła pieska i dobrze zsocjalizowała czy wręcz przeciwnie. A to sprawdzian dla Werki mam nadzieję,że mnie nie rozczaruje:mad:

Oj Ilona nie strasz Weroniki, na pewno bedzie dobrze :cool3:
Bede trzymac kciuki :eviltong: no i strasznie sie ciesze, ze bede mogla wymizac chlopakow osobiscie :loveu:

Posted

Asia fotki piękne ... Mini sie postarała ... na stoiliku faktycznie fotka rewelacja jedna z najładniejszych .... chłopaki ćwiczą dzielnie z Weroniką super.... trzymam kciuki za debiut Kolesia ;)

Posted

Wszystkim bardzo dziękujemy, urlopowaliśmy się to prawda niestety zdjęć nie mamy bo Werci aparacik strajkował, Kilka fotek w weekendzik zrobimy to sie cos wstawi. Wystawka tuż tuż już nie mogę się doczekać. Iza bardzo chętnie Cię poznam. :loveu: