Joanna Karasiewicz Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Witam dawno nas tu nie było. Nadrabiamy zaległości. 23 Maja na Miedzynarodowej wystawie w Lesznie Tobi zdobywa Złoty medal i tym samym Kończy MŁ. CHAPIONAT POLSKI Jesteśmy bardzo dumni z osiagnięc Tobiaszka bo pięknie prezentuje sie na ringach. Aniu dziekujemy za tak wspaniałego pieska Dziekuje również mojemu mężowi i dzieciom za wsparcie. Tobi w obiektywie Madzi http://lh6.ggpht.com/_M5ZIfS61qCw/ShmW4IeozHI/AAAAAAAAMM0/kXJfd1Uq-Cg/s800/5.jpg http://lh3.ggpht.com/_M5ZIfS61qCw/ShmXM74aBII/AAAAAAAAMNY/Q1zklCevMoM/s800/14.jpg Quote
Joanna Karasiewicz Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 1 czerwca do naszego domku przybył nowy współlokator. To wspaniały piesek Ambitny Koleś z Hodowli Innowacja. Ilonce chcemy podziekować za zaufanie do naszej rodziny jakim nas obdarzyła. :loveu: Kilka foteczek Quote
Joanna Karasiewicz Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Tobcio z Kolesiem Ale dobra trawka Poprzytulamy sie troszkę Quote
Aiste Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Gratulacje z okazji wygranej :multi: A maluszek prześliczny :loveu: niech dobrze się chowa i dużo radości i miłości dostarcza :loveu: Quote
mortikia Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Gratulacje za championat!! Koleś śliczny :multi: Quote
maga18 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 w koncu rodzinka w komplecie :loveu: raz jeszcze gratuluje Mł.Ch.Pl :klacz: i dalej czekam na fotki od Ciebie :diabloti: Quote
am-elle Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 widać że już pięknie zadomowiony :evil_lol: i ja gratuluje Mł championatu !!!!:multi: Quote
Joanna Karasiewicz Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Wszystkim dziękujemy za gratulacje Wstawimy troszkę nowych fotek bo dawno nas tu nie było Szaleństwa chłopaków Quote
Joanna Karasiewicz Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Jestem mały i niewinny wspólne obgryzanie paseczków Może brata paseczek jest lepszy Wspólne odpoczywanko Wpadzik do Pauli Quote
Joanna Karasiewicz Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Dwaj kumple Wśród kwiatuszków Działeczka u znajomych 11 czerwiec Quote
Joanna Karasiewicz Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Koleś pod sosenką Zdziwienie Skok Po ulewie gonitwa za bratem Quote
Ilka21 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 moje śliczne:loveu: zabiorę ze dwie fotki do mnie na stronkę;) Quote
Joanna Karasiewicz Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 W ostatni weekend odwiedziliśmy Milenkę, Wojtka i Liczusia w beskidach. Liczuś to fajny chłopaczek, narwany troszkę ale bardzo przyjazny do ludzi :loveu: Bawilismy sie super i bardzo wiele miejsc odwiedzilismy jak na tak krótki czas jaki tam spędziliśmy. Tobi mógł pościgać się z Liczym, który był mistrzem pod tym względem :evil_lol:, jak również odkryć że woda może byc super i że pływanie może być przyjemne :multi: A oto nasza fotorelacja ze spotkania O mamusiu gdzie ja jestem?? Będe pilnował sie Liczego bo inaczej sie zgubię Quote
Joanna Karasiewicz Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ach ten Liczy ciągle gdzieś ganiał ale ja sie nie dałem cały czas byłem blisko Liczuś wspaniały piesek i postrach wszystkich ptaszków na górzystej łące No i ja nie zwyczajny do takich biegów dlatego tez mój jęzor sięga pasa I znowu bieganko ile sił ma ten Liczy ha ha :crazyeye: Quote
Joanna Karasiewicz Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Chwilka odpoczynku i małe pozowanko (Liczuś) Quote
Joanna Karasiewicz Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 A teraz troszkę mnie czyli Tobcia Koniec odpoczywania biegniemy dalej Urocze miejsce nad zalewem Quote
Joanna Karasiewicz Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ooooo woda? Wejść czy nie wejść? A jednak wejde może nie bedzie strasznie A może uda mi sie patyczek wylowić Quote
Joanna Karasiewicz Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Kurcze ucieka a ja nie wiem czy pływać umiem Chyba dam radę Ale jestem mokry teraz proszę mi zdjęć nie robić jestem taki niewyjsciowy :shake: Pływanie jest super no i umiem pływać juupiii :multi: Quote
Joanna Karasiewicz Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Być mokrym też moze byc przyjemne nawet bardzo Quote
Joanna Karasiewicz Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Pływajacy Liczy Jemu tez sprawiło to przyjemność Patyczek i woda świetna zabawa Quote
Joanna Karasiewicz Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Liczus może Ci pomogę niesc patyczek jak dopłyniesz? Nie koniecznie Tobciu poradzę sobie Quote
Joanna Karasiewicz Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 No nie badź taki pomogę Ci OK to poniesiemy go razem Jesteśmy na brzegu to teraz oddawaj Popłynę sobie po nowy patyczek Quote
Recommended Posts