Jump to content
Dogomania

Oskar vel Merlin ma DOM;-)))prosze o przeniesienie wątku ;-)

Recommended Posts

Posted

anouk92 napisał(a):
Merlin dużo lepiej wygląda na żywo niż na zdjęciach.
Na zdjęciach wygląda jak taki wypłoszek i jakby był starszym psem - w rzeczywistości to piękny pies.

.......i młodziutki - bo zębalki ma śnieżnobiałe..:cool3:

• Replies 511
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest rzeczywiscie bardzo ladny mysle ze dom sie znjadze teraz taki czas wakacje byly ja tez zadnych telefonow o moje nie mialam no ale w sumie moje to juz nie ta liga :cool3:

Posted

Merlin potrzebuje nowego miejsca - w schronie nie uda mu się otworzyć na świat - jak już zaczyna ufać ludziom i zaczyna się bawić to zaraz musi wracam do kojca bo następne psiki czekają w kolejce na spacer. A on potrzebuje czasu i zanim się rozkręci to już wraca do zamknięcia:shake:

Posted

Przepraszam, że długo nie zaglądałam ale byłam trochę chora... i mój Rycho też.

Czy kompletnie nikt nie dzwoni w sprawie Merlina?
Może powystawiać nowe ogłoszenia i powstawiać do nich te zdjątka z wywalonym brzuchem (są słodkie i pokazują, że psina ufna).

Posted

Fusica napisał(a):
Przepraszam, że długo nie zaglądałam ale byłam trochę chora... i mój Rycho też.

Czy kompletnie nikt nie dzwoni w sprawie Merlina?
Może powystawiać nowe ogłoszenia i powstawiać do nich te zdjątka z wywalonym brzuchem (są słodkie i pokazują, że psina ufna).

ani jednego telefonu......maila.. nic...:-(

Posted

powazna decyzja przedemną.... planuje go ulokowac w pewnym hoteliku...tak ,żeby na weekend miał już cieplutko , bezpiecznie i domowo..

Szykuję juz fanty na bazarki bo miesiąc Merlina w hoteliku to koszt ok 500 pln....

Moja prośba o pomoc: CZY KTOŚ JEST W STANIE DORZUCIĆ SIE DO HOTELIKU???...niewiemy ile czasu dane mu bedzie tam mieszkac..oczewiście wszystkim nam zalezy aby jak najszybciej trafił do wspaniałego Dsu.. ale moze byc różnie..

Posted

[quote name='elainfo']powazna decyzja przedemną.... planuje go ulokowac w pewnym hoteliku...tak ,żeby na weekend miał już cieplutko , bezpiecznie i domowo..

Szykuję juz fanty na bazarki bo miesiąc Merlina w hoteliku to koszt ok 500 pln....

Moja prośba o pomoc: CZY KTOŚ JEST W STANIE DORZUCIĆ SIE DO HOTELIKU???...niewiemy ile czasu dane mu bedzie tam mieszkac..oczewiście wszystkim nam zalezy aby jak najszybciej trafił do wspaniałego Dsu.. ale moze byc różnie..
ja na pewno będę pomagał

Posted

Ja w tym tygodniu także nie mam jak. Jak już będę mogła po pracy nie lecieć biegiem do domu do psów, pojadę do mojego banku - uruchomię konto internetowe i zrobię bazarek. Na razie tyle na początek...

Zapowiadam, że mam do sprzedania nowy kask snowboardowy, nowe wiązania snowboardowe M/L, zegarek damski Swatch. Popatrzę - może coś jeszcze.

Posted

diuna_wro napisał(a):
Ja w tym tygodniu także nie mam jak. Jak już będę mogła po pracy nie lecieć biegiem do domu do psów, pojadę do mojego banku - uruchomię konto internetowe i zrobię bazarek. Na razie tyle na początek...

Zapowiadam, że mam do sprzedania nowy kask snowboardowy, nowe wiązania snowboardowe M/L, zegarek damski Swatch. Popatrzę - może coś jeszcze.

Cioteczko super:loveu:

Posted

Merlin.... chyba mu zmienie imię na Oskar.. jakos tak mi pasuje do niego..może przyniesie mu wiecej szcześcia.
Oskar vel Merlin prawdopodobnie w weekend będzie juz w hotelu..

Posted

elainfo napisał(a):
Dobra, to my wystawimy bazarki a ty bedziesz je podbijać:evil_lol:

heh nie ma sprawy , a ja sie popytam po znajomych moze ktos bedzie mial jakies roznosci na bazarek