elainfo Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 orpha napisał(a):Relacja bedzie wieczorem :) Fasolko i Fusiczko Ela dziekuje za wpłate , nie ma sie jak odezwac do poniedzialku jest bezinternetowa ups surprise jestem inetertowa chwilowo..;-)) dziekuję bardzo - za wpłaty: fusica i fasolka przelały nam razem 8- + 60 + 140 pln!!!!!! Orpha zaraz puszce ci przelewik za szcepienie i jedzenie;-) jak by co to pamietj ,że z transportem moge dzis tez wywieżc do Kampinosu:diabloti: jakby co to wieczorkiem dajmi cynk... Quote
orpha Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 hehe spoko transport juz ustawiony , kolega gotowy juz nie bede odwoływac bo sobie jakies plany poprzestawiał i wole nie mieszac bo nastepnym razem to mi powie zebym go cmokneła a kto wie moze sie jeszcze kiedys przyda :diabloti: Quote
orpha Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Oskar juz w nowym domku i to z ogrodekiem :):):) Podróz spedził bardzo grzecznie i spokojnie , po przyjezdzie został oprowadzony po włosciach i zapoznany z dwoma kotami ( Kasia i Antkiem ) i starenka sunia Korą , chyba mu sie tam podoba bo merdał intensywnie ogonkiem :):). Asia potem do mnei zadzwoni , napisze co i jak jak bede miala wiesci :):):) Quote
mru Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 orpha napisał(a):Oskar juz w nowym domku i to z ogrodekiem :):):) Podróz spedził bardzo grzecznie i spokojnie , po przyjezdzie został oprowadzony po włosciach i zapoznany z dwoma kotami ( Kasia i Antkiem ) i starenka sunia Korą , chyba mu sie tam podoba bo merdał intensywnie ogonkiem :):). Asia potem do mnei zadzwoni , napisze co i jak jak bede miala wiesci :):):) :laola: wspaniale :D orpha, brawo! :multi: Quote
NaamahsChild Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Brawo, orpha! Jestem szczęśliwa, że pięknemu się udało! Quote
orpha Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 no wiec tak , Merlin juz prawie sie zakolegowal z kotem Antkiem , kotka Kasia jeszcze niekoniecznie jest za :evil_lol:, ale to kwestia czasu. Merlinkowi najbardziej podoba sie podwórko , wychodzi z domu i wchodzi ,wychodzi i wchodzi i chyba nie moze sie nadziwic ze ma jedno i drugie :). Generalnie Joasia pisze ze jest grzeczniutki tylko chyba troszke zestresowany bo nie bardzo chciał jesc a to fotki dwie z nowego domu : tu z nowym kocim kolegą Antosiem a tu na swoim nowym łózku :D Quote
elainfo Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Orpha.. dziekujemy za cudne wieści z nowego domu;-)) ..chociaż napewno brakuje mu twojej kocio-psiej hordy i psio-kociej hordy od Patii... ale najwazniejszeże bedzie kochany i ktoś bedie koncntrował na nim swoja uwage - bo to jego Pies!:loveu: Quote
pati Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 oj tak on bardzo lubil towarzytwo innych psów z kajcia tu caly czas szaleli, spali razem , na obchody tez razem chodzili. A moze by tak kajcie dorzucić gratis :cool3: od razu by mu apetyt wrocił Quote
orpha Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 dzisiaj Merlinek byl na długim obchodzie po okolicy :loveu: , no i objąl w posiadanie podwórko akcentujac to wykopaniem paru dziur :evil_lol: , Asia sie smiala ze teraz to ma automatyczną łopate :D. A no i dzisiaj w nocy maz Joasi spał na podłodze bo Merlin rozłozyl sie na łózku i szkoda mu bylo go budzic :D Quote
anouk92 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 pati napisał(a):oj tak on bardzo lubil towarzytwo innych psów z kajcia tu caly czas szaleli, spali razem , na obchody tez razem chodzili. A moze by tak kajcie dorzucić gratis :cool3: od razu by mu apetyt wrocił No właśnie Kaja powinna być gratisem dla P.Joasi. Orpha spytaj czy nie chce przygarnąć najlepszej przyjaciółki Oscara - malutka, bezproblemowa - nic tylko brać i się cieszyć:evil_lol: Quote
orpha Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 mru napisał(a):kotek Antek jaki fajny ;) Antos jest zaje....yyyyyy białe skarpetki , biała krawatka , niale wąsiska a reszta jak widac czarna , przecudny jest ale KAsia tez niczego sobie , ona pregowana :) Quote
orpha Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Merlin kopie sobie dołki pod ogrodzeniem i próbuje wychodzic na samodzielne wycieczki :evil_lol:, mowie ze to mini husky jak nic Quote
anouk92 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 O rany mam nadzieję że im nie zwieje:shake: Quote
orpha Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Elu szczepienie kosztowało mnie niecałe 30 zł a nie dwa razy tyle :mad: Quote
Fasolka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 orpha napisał(a):Merlin kopie sobie dołki pod ogrodzeniem i próbuje wychodzic na samodzielne wycieczki :evil_lol:, mowie ze to mini husky jak nic Też mam nadzieję, że nie zwieje i że nowym właśccielom starczy cierpliwości i wyrozumiałości, wiecie jak to czasem bywa :roll: Quote
orpha Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 myśle że bedzie ok , ale cwana bestia z niego jest nie ma co jest zaadresowany i na wszelki wypadek Asia przedstawila okolicznym mieszkancom swojego nowego pieska. Troszke jest rozdrta bo Merlin sie doprasza zeby go na podworze puscic , ale wiadomo jest ze jak wyjdzie sam to zaraz bedzie probowal sie wypuscic na wycieczke w zwiazku z czym dziewczyna ma wrazenie go zniewala , ale pisze ze da rade jakos nad tym popracowac min długimi wyczerpujacymi spacerami z nim a chodzic na spacery jest tam gdzie. Zdjęcia beda jak maz nauczy Joasie obsługi aparatu :evil_lol: Quote
elainfo Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 ech to kawał łotra włóczegi.. trzeba bedzie mu poprostu uciąc to i owo.....i nie smycz na mysli.. no ale niech sie chłopak narazie zadomowi , zaadoptuje a Joasia nieich bedzie twarda i nie puszcza go samego.. żeby wyyył i skwoyczał na przemian itupał nózlami.. nie nie nie.. Orpha szczepienie + jedzenie... na 5 dni pobytu u ciebie ..tak na oko mi sie wydawało że bedzie tyle Quote
orpha Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 no tak mysle ze trza mu bedzie jajka wyciac a tam jedzenie , tak duzo drozej to mnie nie wyszlo suche mialam na zapasie a te troche ryzu , makaronu i pare deko wiecej miesa to zadne tam pieniadze Quote
diuna_wro Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ela - masz na koncie 55 zł z mojego bazarku. Będzie jeszcze ok. 20-30 tylko muszę się do banku dobić... Quote
elainfo Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 diuna_wro napisał(a):Ela - masz na koncie 55 zł z mojego bazarku. Będzie jeszcze ok. 20-30 tylko muszę się do banku dobić... Diuna dziekuję- przekaże je na rudzię - koleżanke Oskara ze schroniska lub Kaje- tez kumpelka ze schroniska - ,która juz siedzi w hoteliku Pati;-) Quote
pati Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 kurcze to mu sie odmiemiło bo u mnie nawet oznak nie dawał ze chce dac dyla Quote
elainfo Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 pati napisał(a):kurcze to mu sie odmiemiło bo u mnie nawet oznak nie dawał ze chce dac dyla u Ciebie i u Orphy byl w sporym stadku...,którego sie trzymał. Quote
orpha Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 heh a u mnie to i tak nie mial czego podkopywać :evil_lol: Quote
Recommended Posts