elainfo Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 anouk92 napisał(a):Merlin dużo lepiej wygląda na żywo niż na zdjęciach. Na zdjęciach wygląda jak taki wypłoszek i jakby był starszym psem - w rzeczywistości to piękny pies. .......i młodziutki - bo zębalki ma śnieżnobiałe..:cool3: Quote
pati Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 jest rzeczywiscie bardzo ladny mysle ze dom sie znjadze teraz taki czas wakacje byly ja tez zadnych telefonow o moje nie mialam no ale w sumie moje to juz nie ta liga :cool3: Quote
anouk92 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Merlin potrzebuje nowego miejsca - w schronie nie uda mu się otworzyć na świat - jak już zaczyna ufać ludziom i zaczyna się bawić to zaraz musi wracam do kojca bo następne psiki czekają w kolejce na spacer. A on potrzebuje czasu i zanim się rozkręci to już wraca do zamknięcia:shake: Quote
Fusica Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Przepraszam, że długo nie zaglądałam ale byłam trochę chora... i mój Rycho też. Czy kompletnie nikt nie dzwoni w sprawie Merlina? Może powystawiać nowe ogłoszenia i powstawiać do nich te zdjątka z wywalonym brzuchem (są słodkie i pokazują, że psina ufna). Quote
orpha Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 a ja byłam odcieta od netu , w domu mam awarie a w pracy mnie nie było :cool1: , ale bede to nadrabiac Quote
elainfo Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Fusica napisał(a):Przepraszam, że długo nie zaglądałam ale byłam trochę chora... i mój Rycho też. Czy kompletnie nikt nie dzwoni w sprawie Merlina? Może powystawiać nowe ogłoszenia i powstawiać do nich te zdjątka z wywalonym brzuchem (są słodkie i pokazują, że psina ufna). ani jednego telefonu......maila.. nic...:-( Quote
elainfo Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 powazna decyzja przedemną.... planuje go ulokowac w pewnym hoteliku...tak ,żeby na weekend miał już cieplutko , bezpiecznie i domowo.. Szykuję juz fanty na bazarki bo miesiąc Merlina w hoteliku to koszt ok 500 pln.... Moja prośba o pomoc: CZY KTOŚ JEST W STANIE DORZUCIĆ SIE DO HOTELIKU???...niewiemy ile czasu dane mu bedzie tam mieszkac..oczewiście wszystkim nam zalezy aby jak najszybciej trafił do wspaniałego Dsu.. ale moze byc różnie.. Quote
Zmysł Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='elainfo']powazna decyzja przedemną.... planuje go ulokowac w pewnym hoteliku...tak ,żeby na weekend miał już cieplutko , bezpiecznie i domowo.. Szykuję juz fanty na bazarki bo miesiąc Merlina w hoteliku to koszt ok 500 pln.... Moja prośba o pomoc: CZY KTOŚ JEST W STANIE DORZUCIĆ SIE DO HOTELIKU???...niewiemy ile czasu dane mu bedzie tam mieszkac..oczewiście wszystkim nam zalezy aby jak najszybciej trafił do wspaniałego Dsu.. ale moze byc różnie.. ja na pewno będę pomagał Quote
anouk92 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Eluś ja deklaruje 150 zł co miesiąc. Czy ktoś jeszcze może pomóc - ten psiak musi wyjść ze schronu inaczej nie otworzy się na otoczenie:shake: Quote
elainfo Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 anouk , Zmysł- DZIEKUJĘ;-)))!!!! na Was zawsze mozna liczyć:loveu: Quote
diuna_wro Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Merlinku już wróciłam do Ciebie, wybacz mam tymczasowiczke na rekonwalescencji i musiałam się nią zająć. Na razie podnoszę, ale za chwile pomyslę jak mogę pomóc... Quote
orpha Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 niestety nie jestem w stanie wspomóc finansowo Merlinka :shake: Quote
diuna_wro Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Ja w tym tygodniu także nie mam jak. Jak już będę mogła po pracy nie lecieć biegiem do domu do psów, pojadę do mojego banku - uruchomię konto internetowe i zrobię bazarek. Na razie tyle na początek... Zapowiadam, że mam do sprzedania nowy kask snowboardowy, nowe wiązania snowboardowe M/L, zegarek damski Swatch. Popatrzę - może coś jeszcze. Quote
anouk92 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 diuna_wro napisał(a):Ja w tym tygodniu także nie mam jak. Jak już będę mogła po pracy nie lecieć biegiem do domu do psów, pojadę do mojego banku - uruchomię konto internetowe i zrobię bazarek. Na razie tyle na początek... Zapowiadam, że mam do sprzedania nowy kask snowboardowy, nowe wiązania snowboardowe M/L, zegarek damski Swatch. Popatrzę - może coś jeszcze. Cioteczko super:loveu: Quote
elainfo Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 orpha napisał(a):niestety nie jestem w stanie wspomóc finansowo Merlinka :shake: Dobra, to my wystawimy bazarki a ty bedziesz je podbijać:evil_lol: Quote
elainfo Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Merlin.... chyba mu zmienie imię na Oskar.. jakos tak mi pasuje do niego..może przyniesie mu wiecej szcześcia. Oskar vel Merlin prawdopodobnie w weekend będzie juz w hotelu.. Quote
orpha Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 elainfo napisał(a):Dobra, to my wystawimy bazarki a ty bedziesz je podbijać:evil_lol: heh nie ma sprawy , a ja sie popytam po znajomych moze ktos bedzie mial jakies roznosci na bazarek Quote
Recommended Posts