elainfo Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 orpha napisał(a):moze ludzie sie poczatkiem roku szkolnego zaaferowali ? :cool1: ,.... a tak se głupio tłumacze :roll: a ja wierzę,że ktos tam na górze juz sobie wszystko zaplanował co do dalszych losów Merlina:evil_lol: Quote
Fusica Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Przepraszam Elu, że zaniedbałam Merlina ale wczoraj wydawałam Pirata do nowego domku i byłam troszeczkę zakręcona. A co do allegro, to pamiętasz ciotka jak było z Mafcią i jej glutami? Telefony zaczynały dzwonić na koniec aukcji a ludkowie z ogłoszeń na portalach i w gazetach, odzywali się w weekendy. Myślę że w poprzedni weekend, ludzie wracali z urlopów i szykowali dziaciaki do szkół. Wierzę, że teraz zaczną się odzywać. Quote
elainfo Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Fusica napisał(a):Przepraszam Elu, że zaniedbałam Merlina ale wczoraj wydawałam Pirata do nowego domku i byłam troszeczkę zakręcona. A co do allegro, to pamiętasz ciotka jak było z Mafcią i jej glutami? Telefony zaczynały dzwonić na koniec aukcji a ludkowie z ogłoszeń na portalach i w gazetach, odzywali się w weekendy. Myślę że w poprzedni weekend, ludzie wracali z urlopów i szykowali dziaciaki do szkół. Wierzę, że teraz zaczną się odzywać. oby Fusiczko... oby.. tak było.. ale mam nadzieje ,że pani Joasia dzis zadzwoniła do mnie z dobrą nowiną... Quote
Fusica Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 A czy Pani Joasia miszka może gdzieś w okolicach gocławia? Chętnie poznałabym Rycha z przyszywanym bratem... Quote
elainfo Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Fusica napisał(a):A czy Pani Joasia miszka może gdzieś w okolicach gocławia? Chętnie poznałabym Rycha z przyszywanym bratem... ymm.. no nie --Kampinos to raczej druga strona warszawy patrząc od ciebie..;-))) Quote
orpha Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 niestety mieszka pod puszcza kampinoska , czyli druga strona warszawy Fusica a moze bys sie kiedy wybrala ze swoim przychowkiem na bulwarek przy skaryszaku , mamy tam wypasione łaki , juz sie zgadalismy co z niektorymi z dogo na sobote , psy poganiaja a my bedziemy pic kulturalne wino :lol: Quote
elainfo Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 orpha napisał(a):niestety mieszka pod puszcza kampinoska , czyli druga strona warszawy Fusica a moze bys sie kiedy wybrala ze swoim przychowkiem na bulwarek przy skaryszaku , mamy tam wypasione łaki , juz sie zgadalismy co z niektorymi z dogo na sobote , psy poganiaja a my bedziemy pic kulturalne wino :lol: osz.. ty Kurna Olek FUSICA aleś dostała PROPO od Orphy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no jak kurturarne winko... to chyba nieodmówisz a Rychu pozna inne niebieskookie POtforry.. Quote
elainfo Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 ....niestety cisza.. P. Joasia nie kontaktowała sie ze mna ....nikt ie ze mna nie kontaktował... Quote
elainfo Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 elainfo napisał(a):....niestety cisza.. P. Joasia nie kontaktowała sie ze mna ....nikt sie ze mna nie kontaktował... do tego doszedł nam jeszce jeden problem.. po tygodniu od adopcji suni młodzitkiej mix sznupci mini- słodkiej , cudnej , zywego sreberka z antyallergiczna sierstka..,kochajacej ludzi - nowi opiekunowie postanowili ja oddac...a my nie mamy co zniazrobic.. dzis po pracy jedziemy ją zabrac i niewiadomo co dalej..pozatym ,ze chyba im nawtykam na miejscu.. bo mnie poprostu rozniosło jak to usłyszałam... Prosba do cioteczek ;Pilnie szukamy DT dla takiego szkrabka: a tu Merlin razem z nia przed jej adopcja...:-( do schroniska oddac jej spowrotem nie możemy.. Quote
elainfo Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 elainfo napisał(a):do tego doszedł nam jeszce jeden problem.. po tygodniu od adopcji suni młodzitkiej mix sznupci mini- słodkiej , cudnej , zywego sreberka z antyallergiczna sierstka..,kochajacej ludzi - nowi opiekunowie postanowili ja oddac...a my nie mamy co zniazrobic.. dzis po pracy jedziemy ją zabrac i niewiadomo co dalej..pozatym ,ze chyba im nawtykam na miejscu.. bo mnie poprostu rozniosło jak to usłyszałam... Prosba do cioteczek ;Pilnie szukamy DT dla takiego szkrabka: a tu Merlin razem z nia przed jej adopcja...:-( do schroniska oddac jej spowrotem nie możemy.. tutaj merlik z malenstwem kieszonkowym.. Quote
orpha Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 jejuuuu :-( ona taka do naszej Seci podobna .......... do mnie Joasia tez nie pisala , zastanawialam sie czy by do niej nie napisac , ale potem stwierdziłam ze moze lepiej nie naciskac.... Quote
orpha Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 a oddali ja bo co ??? :angryy: nawtykaj im i odemnie :mad::mad: Quote
elainfo Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 orpha napisał(a):jejuuuu :-( ona taka do naszej Seci podobna .......... do mnie Joasia tez nie pisala , zastanawialam sie czy by do niej nie napisac , ale potem stwierdziłam ze moze lepiej nie naciskac.... nie ma co naciskac... Renatko,.. co ma byc to będzie .. a ja musze zintensyfikowac chyba jego ogłaszanie .. niechce ,żeby on tam dłużej siedział.. Quote
diuna_wro Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 juz dzwonie do ludzi, którzy chcieli sznupkę, może już wrócili z delegacji Tylko, że to Wrocław jest... Quote
orpha Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 słuchajcie od jutra do poniedziałku mam urlop.... jakos dam rade na te 5 dni moge ja zabrac do siebie , Grzes mnie opieprzy a ja i tak wymizia Quote
elainfo Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 orpha napisał(a):a oddali ja bo co ??? :angryy: nawtykaj im i odemnie :mad::mad: yhm.. za bardzo nie chcieli mówić , facet bezczelnie dzis zadzwonił i na pytanie dlaczego ? co jest powodem ??odpowiedział: "mówiła Pani ,że jakby co to zeby dzwonic i zabierze ja Pani z powrotem i ,że nie bedzie Pani pytać dlaczego." Quote
orpha Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 elainfo napisał(a):yhm.. za bardzo nie chcieli mówić , facet bezczelnie dzis zadzwonił i na pytanie dlaczego ? co jest powodem ??odpowiedział: "mówiła Pani ,że jakby co to zeby dzwonic i zabierze ja Pani z powrotem i ,że nie bedzie Pani pytać dlaczego." sory ale musze to napisac ...głupi CH.J !!!!! mam nadzieje ze jego kiedys tez ktos za drzwi wystawi bez tłumaczenia dlaczego Quote
orpha Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 zaraz mu poodnawiam ogłoszenia a co z tą malutka , ile ona ma ?? młodziutkie dziewcze ? Quote
diuna_wro Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Ela - rozmawiałam ze znajomą, która być może zechce te sznaucerkę, ale bedę potrzebować kępkę jej kłaczków do badania, jej mąż ma alergię i trzeba bedzie zrobić test czy jej sierść go nie uczuli. Będzie to możliwe? Quote
elainfo Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 żeby niezasmiecac - bo to Merlina watek , chetnych równiez pomóc Sznauci- zapraszam na jej watek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119168&page=9 Quote
Recommended Posts