Jump to content
Dogomania

Oskar vel Merlin ma DOM;-)))prosze o przeniesienie wątku ;-)

Recommended Posts

Posted

orpha napisał(a):
moze ludzie sie poczatkiem roku szkolnego zaaferowali ? :cool1: ,.... a tak se głupio tłumacze :roll:

a ja wierzę,że ktos tam na górze juz sobie wszystko zaplanował co do dalszych losów Merlina:evil_lol:

• Replies 511
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam Elu, że zaniedbałam Merlina ale wczoraj wydawałam Pirata do nowego domku i byłam troszeczkę zakręcona.

A co do allegro, to pamiętasz ciotka jak było z Mafcią i jej glutami? Telefony zaczynały dzwonić na koniec aukcji a ludkowie z ogłoszeń na portalach i w gazetach, odzywali się w weekendy. Myślę że w poprzedni weekend, ludzie wracali z urlopów i szykowali dziaciaki do szkół. Wierzę, że teraz zaczną się odzywać.

Posted

Fusica napisał(a):
Przepraszam Elu, że zaniedbałam Merlina ale wczoraj wydawałam Pirata do nowego domku i byłam troszeczkę zakręcona.

A co do allegro, to pamiętasz ciotka jak było z Mafcią i jej glutami? Telefony zaczynały dzwonić na koniec aukcji a ludkowie z ogłoszeń na portalach i w gazetach, odzywali się w weekendy. Myślę że w poprzedni weekend, ludzie wracali z urlopów i szykowali dziaciaki do szkół. Wierzę, że teraz zaczną się odzywać.

oby Fusiczko... oby.. tak było..
ale mam nadzieje ,że pani Joasia dzis zadzwoniła do mnie z dobrą nowiną...

Posted

Fusica napisał(a):
A czy Pani Joasia miszka może gdzieś w okolicach gocławia? Chętnie poznałabym Rycha z przyszywanym bratem...

ymm.. no nie --Kampinos to raczej druga strona warszawy patrząc od ciebie..;-)))

Posted

niestety mieszka pod puszcza kampinoska , czyli druga strona warszawy

Fusica a moze bys sie kiedy wybrala ze swoim przychowkiem na bulwarek przy skaryszaku , mamy tam wypasione łaki , juz sie zgadalismy co z niektorymi z dogo na sobote , psy poganiaja a my bedziemy pic kulturalne wino :lol:

Posted

orpha napisał(a):
niestety mieszka pod puszcza kampinoska , czyli druga strona warszawy

Fusica a moze bys sie kiedy wybrala ze swoim przychowkiem na bulwarek przy skaryszaku , mamy tam wypasione łaki , juz sie zgadalismy co z niektorymi z dogo na sobote , psy poganiaja a my bedziemy pic kulturalne wino :lol:

osz.. ty Kurna Olek FUSICA aleś dostała PROPO od Orphy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no jak kurturarne winko... to chyba nieodmówisz a Rychu pozna inne niebieskookie POtforry..

Posted

elainfo napisał(a):
....niestety cisza.. P. Joasia nie kontaktowała sie ze mna ....nikt sie ze mna nie kontaktował...

do tego doszedł nam jeszce jeden problem.. po tygodniu od adopcji suni młodzitkiej mix sznupci mini- słodkiej , cudnej , zywego sreberka z antyallergiczna sierstka..,kochajacej ludzi - nowi opiekunowie postanowili ja oddac...a my nie mamy co zniazrobic.. dzis po pracy jedziemy ją zabrac i niewiadomo co dalej..pozatym ,ze chyba im nawtykam na miejscu.. bo mnie poprostu rozniosło jak to usłyszałam...
Prosba do cioteczek ;Pilnie szukamy DT dla takiego szkrabka:

a tu Merlin razem z nia przed jej adopcja...:-(

do schroniska oddac jej spowrotem nie możemy..

Posted

elainfo napisał(a):
do tego doszedł nam jeszce jeden problem.. po tygodniu od adopcji suni młodzitkiej mix sznupci mini- słodkiej , cudnej , zywego sreberka z antyallergiczna sierstka..,kochajacej ludzi - nowi opiekunowie postanowili ja oddac...a my nie mamy co zniazrobic.. dzis po pracy jedziemy ją zabrac i niewiadomo co dalej..pozatym ,ze chyba im nawtykam na miejscu.. bo mnie poprostu rozniosło jak to usłyszałam...
Prosba do cioteczek ;Pilnie szukamy DT dla takiego szkrabka:

a tu Merlin razem z nia przed jej adopcja...:-(

do schroniska oddac jej spowrotem nie możemy..

tutaj merlik z malenstwem kieszonkowym..

Posted

jejuuuu :-( ona taka do naszej Seci podobna ..........
do mnie Joasia tez nie pisala , zastanawialam sie czy by do niej nie napisac , ale potem stwierdziłam ze moze lepiej nie naciskac....

Posted

orpha napisał(a):
jejuuuu :-( ona taka do naszej Seci podobna ..........
do mnie Joasia tez nie pisala , zastanawialam sie czy by do niej nie napisac , ale potem stwierdziłam ze moze lepiej nie naciskac....

nie ma co naciskac... Renatko,.. co ma byc to będzie .. a ja musze zintensyfikowac chyba jego ogłaszanie .. niechce ,żeby on tam dłużej siedział..

Posted

orpha napisał(a):
a oddali ja bo co ??? :angryy: nawtykaj im i odemnie :mad::mad:

yhm.. za bardzo nie chcieli mówić , facet bezczelnie dzis zadzwonił i na pytanie dlaczego ? co jest powodem ??odpowiedział: "mówiła Pani ,że jakby co to zeby dzwonic i zabierze ja Pani z powrotem i ,że nie bedzie Pani pytać dlaczego."

Posted

elainfo napisał(a):
yhm.. za bardzo nie chcieli mówić , facet bezczelnie dzis zadzwonił i na pytanie dlaczego ? co jest powodem ??odpowiedział: "mówiła Pani ,że jakby co to zeby dzwonic i zabierze ja Pani z powrotem i ,że nie bedzie Pani pytać dlaczego."

sory ale musze to napisac ...głupi CH.J !!!!! mam nadzieje ze jego kiedys tez ktos za drzwi wystawi bez tłumaczenia dlaczego

Posted

Ela - rozmawiałam ze znajomą, która być może zechce te sznaucerkę, ale bedę potrzebować kępkę jej kłaczków do badania, jej mąż ma alergię i trzeba bedzie zrobić test czy jej sierść go nie uczuli. Będzie to możliwe?