Jump to content
Dogomania

Oskar vel Merlin ma DOM;-)))prosze o przeniesienie wątku ;-)

Recommended Posts

• Replies 511
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

orpha napisał(a):
powiem tak..........
dobrze jest :loveu:
jak Ela bedzie miala tel. to pewnie wiecej cos napisze
ale ......... szykuje sie domek :loveu:

Rany, rany, trzymam kciuki:multi:

Posted

w kazdym razie domek jest ok. panstwo mają korbe na punkcie zwierzat , teraz mają na stanie 2 male kociaki i starsza sunie tez kiedys zabrana ze schroniska , maja domek na obrzezach puszczy kampinoskiej, wiec warunki Merlin miałby luxusowe :).

Posted

diuna_wro napisał(a):
aa, jeszcze nic pewnego:roll:

"Witam, mam dwa pytanka 1 czy piesek jest odrobaczony i czy nie ma pchełek? 2 czy Merlin potrafi chodzić na smyczce? Proszę również o numer telefonu , zadzwonię to byśmy się jakoś umówili z odebraniem Psiaka i dojazdem do mnie Pozdrawiam Aśka"
to tresc wiadomosci jaka otrzymałam od joasi

Posted

orpha napisał(a):
"Witam, mam dwa pytanka 1 czy piesek jest odrobaczony i czy nie ma pchełek? 2 czy Merlin potrafi chodzić na smyczce? Proszę również o numer telefonu , zadzwonię to byśmy się jakoś umówili z odebraniem Psiaka i dojazdem do mnie Pozdrawiam Aśka"
to tresc wiadomosci jaka otrzymałam od joasi

to ja juz odpowiadam.. był odrobaczony.. ja kupe ogladałam.. była ładna i bez robaków.. pcheł niemiał - ale podejrzewam ,że trzeba bedzie mu fiprexa na kark wkroplić.. tym sie zajmę..

Ze smycza to tak średnio ale sie nauczy - jakie bedzie miał wyjście;-)

Posted

sunia sterylizowana , a jak ich znam to ogrodzenie jest jak najbardziej ok., zreszta Merlin ma byc w domu i wychodzic na spacery na smyczy poki co a w dalszej perspektywie samodzielne wychodzenie na podwórko

Posted

orpha napisał(a):
sunia sterylizowana , a jak ich znam to ogrodzenie jest jak najbardziej ok., zreszta Merlin ma byc w domu i wychodzic na spacery na smyczy poki co a w dalszej perspektywie samodzielne wychodzenie na podwórko

Orpha, ja nie wytrzymałam i napisałam do Joasi na NK......a propos wscieklizny i wogóle szczepienia psów tam to nie mam pojecia jak wyglada sytuacja...

Posted

hmmm. u Merlina głucha cisza......P. Joasia nie dzwoniła.. mam nadzieję jeszcze.. moze dzis zadzwoni.

mam pewne obawy co do miejsca gdzie on obecnie przebywa.. niezadobrze tam sie dzieje ze zdrowiem psów..A opieka weterynaryjna - raczej kiepska..

Posted

orpha napisał(a):
wczoraj nie widzialam jej na nk , moze nie zaglądała na kompa i nadrobi to dzisiaj.

Licze na to;-)) Orpha a ty sprawdź w miedzyczasie czy dobry numer telefonu do mnie jej podałaś:evil_lol::evil_lol:

Posted

dostałam wiadomosc od Joasi.

dziś wieczorem zadzwoni do mnie. póki co musi skonsultowac sie z Wetem -poniewaz jej sunia sie dziwnie zachowuje, dziś przetestuje ja z innym psem- chodzi o stosunek suni do innych psów- bo to ponoć Duuuuża sunia.. i nagle zaczeła ganiac koty..,czego do niedawna nie miała zwyczaju robić..
czekamy do wieczora.. na wieści i trzymamy kciuki z całych sił...

Posted

no sunia jest duza to fakt , widziałam ja na zdjeciach taka wilczurowata i ma cos około 14 lat , ale z tego co wiem to jest dosc zywotna, miejmy nadzieje ze wsio bedzie ok.

Posted

a ja w miedzyczasie mam prosbe :
pomocy!!! dostałam wlasnie przed chwila na skrzynke mailowa taki list
"
Cześć,
Od 2 dni kolo mojego bloku błąka się śliczna bardzo przyjacielska sunia ,serce mi pęka jak na to patrzę ,ludzie jak to ludzie jedni nakarmią , a drudzy przeganjaja .Piesek jest bardzo przyjacielski i szuka rodziny łasi się do każdego ,każdego odprowadza do domu .Tak bardzo bym chciała znaleźć dom dla niego niestety u wszystkich moich bliskich już jakieś zwierze ulokowałam i po prostu nikt już nie chce!!! Proszę uruchom swoje kontakty może ktoś się zdecyduje,ja dowiozę pieska tam gdzie będzie trzeba.
przez 2 tygodnie nie będzie mnie w kraju ,dlatego nie mogę poswiecic czasu na szukanie domku dla niej , ale może przez ten czas ktos o dobrym serduszku się znajdzie.
Bardzo Ci dziękuje.
Pozdrawiam,
Wiola"
Dziewczyna jest z Radomska koło Częstochowy , a sunia plącze sie na ulicy Sadowej koło dwóch bloków TBS

puśccie to dalej w obieg plizzzz

Posted

orpha napisał(a):
a ja w miedzyczasie mam prosbe :
pomocy!!! dostałam wlasnie przed chwila na skrzynke mailowa taki list
"
Cześć,
Od 2 dni kolo mojego bloku błąka się śliczna bardzo przyjacielska sunia ,serce mi pęka jak na to patrzę ,ludzie jak to ludzie jedni nakarmią , a drudzy przeganjaja .Piesek jest bardzo przyjacielski i szuka rodziny łasi się do każdego ,każdego odprowadza do domu .Tak bardzo bym chciała znaleźć dom dla niego niestety u wszystkich moich bliskich już jakieś zwierze ulokowałam i po prostu nikt już nie chce!!! Proszę uruchom swoje kontakty może ktoś się zdecyduje,ja dowiozę pieska tam gdzie będzie trzeba.
przez 2 tygodnie nie będzie mnie w kraju ,dlatego nie mogę poswiecic czasu na szukanie domku dla niej , ale może przez ten czas ktos o dobrym serduszku się znajdzie.
Bardzo Ci dziękuje.
Pozdrawiam,
Wiola"
Dziewczyna jest z Radomska koło Częstochowy , a sunia plącze sie na ulicy Sadowej koło dwóch bloków TBS

puśccie to dalej w obieg plizzzz

Orpha zakladaj tej malej watek... trzeba ja gdzies ulokowac i szukać domu..

Posted

słuchajcie jakaś tragedia.. w piątek było jego ogłoszenie w wyborczej... ani jednego telefonu....
na Allegro - jest 9 dni do konca aukcji- ani jednego obserwatora.. niemówiiąc o jakimś mailu zakichanym albo telefonie..
do tego wszystkie ogłoszenia powrzucane przez Was- cisza jak makiem zasiał..
FATUM JAKIES CZY CO????